Read the Official Description

A Számítástechnikai és Műszaki Program megtanítja Önt, hogyan tervezzen és programozhasson komplex szoftvereket és eszközöket, amelyek a csúcstechnológiát képviselő iparágak fejlődését segítik elő.

A tapasztalt mérnöki karon mentorok találhatók a legfontosabb iparági szereplőkhöz, például a NASA-hoz, és lehetősége nyílik a Game Stúdióban, az X projektben és más gyakorlati, interdiszciplináris projektekben, amelyek professzionális minőségű videojátékokat vagy animációkat készítenek.

A diákok szakértői szoftverfejlesztő eszközökkel, például a Python és az Open GL programmal dolgoznak, hogy kódot írjanak és innovatív, kreatív szoftvereket készítsenek. A játékprogramozás, a webes és a mobil szoftverfejlesztés, illetve a digitális művészeti képzés diplomáját követően a Cogswell diákok vonzó munkatulajdonosok, akik már rendelkeznek valódi világméretű, releváns szoftvertechnikai tapasztalattal.

Számítástechnikai és mérnöki programunk túlmutat az elméleti ismereteken - összekapcsolódik, innovatív és olyan eszközöket hoz létre, amelyek a holnapot nagyszerűvé teszik.

Törzsanyag

  • Java programozás
  • Adatstruktúrák
  • Objektumorientált programozás
  • C programozás
  • Scripting: Python
  • Speciális C programozás
  • Linux programozás
  • HTML5 programozás
  • Mobil programozás

"A vállalatok olyan gyorsan mozognak, hogy nincs idő vagy költségvetés a belépő szintű személyzet képzésére. A Cogswell a mérnöki hallgatókat gyakorlati tapasztalatokkal látja el, ami vonzó jelöltekké teszi őket, akik közvetlenül az első posztgraduális munkájukba ugorhatnak. " - Mohan Shah, Számítástudományi és Műszaki Programigazgató

Számítástechnikai koncentrációk

Szoftverfejlesztés

Menj a tervezéstől a karbantartásig, amikor tökéletesíted a program életciklusának minden lépését. A CPU és a memória csak a kezdet, mivel kódolni fogsz a C, C és Java programokban, és megtudhatod az objektumorientált programozást és a webes szoftverfejlesztést. Az olyan kifejezések, mint a karakterlánc és a polimorfizmusok, a második és a másik pedig a webes és mobil szoftverfejlesztés és a korszerű programozás alapját képezik. A memória kezelése, tervezési munkák és szoftverprojekt készítése. A fejlett programozási eszközök, mint a többszörös öröklés és a natív módszerek, kerekítik ki a készségeket.

Web és Mobil

A mobil eszközök és a webböngészők a legfontosabb eszközök az információ és a szórakoztatás igénybe vételéhez. Ráadásul a barátainkkal való kapcsolatunk nagy része olyan csatornákon keresztül történik, mint a közösségi hálózatok, fényképek és videók megosztása, stb. Ez a koncentráció a szoftverfejlesztés alapjait tanítja, miközben az új médiumokra való alkalmazásokra koncentrál. Az első évtől kezdődően a hallgatók bevezetik ezeket a programozási paradigmákat, és képesek ezeket felhasználni projektjeik során a tanulmányaik során. Készen áll a következő lépés megtételére? Itt további információkat kérhet, vagy elindíthatja a jelentkezési folyamatot.

Adat tudomány

A gépi tanulás és az adatkutatás a számítástechnika legfőbb felmerülő területe. A jobb számítási teljesítmény és az innovatív gondolkodás szűkítette a szerves és a mesterséges rést. Az adat tudomány koncentrációja felkészíti Önt arra, hogy belevágjon az új iparágba. Megtanulják a szükséges eszközöket és technikákat az adatok elemzéséhez, az adatbányászathoz és a gépi tanuláshoz. Ez számos izgalmas lehetőségeket nyit meg: vezetés nélküli autók, a betegségek pontosabb diagnosztizálása és kezelése, pénzügyi csalások észlelése és megelőzése. Lehet, hogy az egészségügyi adatok összegyűjtéséhez alkalmazást írhat, ha egy tükör előtt áll, majd elküldi orvosának a diagnosztikai visszajelzést - az alkalmazások korlátlanok.

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Cogswell College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019