Bachelor in Chemistry

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Áttekintés

Az Earlhami kémia hallgatók kihívást jelentenek a kurzusokon, amelyek az American Chemical Society által jóváhagyott és tanúsított tanterv részét képezik.

Earlham lehetőséget kínál új, izgalmas kémiai kurzusok elvégzésére, mint például a kriminalisztika és a biofizikai kémia.

A karunk mellett a legkorszerűbb műszereket alkalmazva laboratóriumi projektekkel fog dolgozni egy nemrégiben felújított, LEED tanúsítvánnyal rendelkező épületben, amelyet Earlham Chemistry alum és a Nobel-díjas Wendell Stanley neveztek el.

Analitikai, kritikus gondolkodási és írási készségeket fog szerezni, amelyekre szükség van a választott karrier sikeréhez.

Főbb

Diákjaink legalább egy magával ragadó kutatási tapasztalaton vesznek részt akár campuson, akár az egyetemen kívül.

Fizetett szakmai gyakorlatokat vehet igénybe olyan szervezetekben, mint például a Belden, a Richmond Egészségügyi Kerület, a Környezetvédelmi Ügynökség és az Indianapolis Museum of Art.

A közelmúltban diplomások folytattak Ph.D. programok olyan egyetemeken, mint Harvard, Duke, Purdue, Northwestern, Notre Dame, Tennessee és Utah. Több közülük elnyerte a rangos Nemzeti Tudományos Alapítvány diplomás kutatói ösztöndíjait.

Tanulmányi terv

Általános oktatási követelmények

A tanszék öt tanfolyamot kínál, amelyek teljesítik az analitikus érvelési követelmény kvantitatív érvelési összetevőjét. Ezek a tanfolyamok a 105, 111, 221, 321 és 331 CHEM.

Azoknak a hallgatóknak, akik sikeresen elvégzik ezeket a kurzusokat, az általános oktatás számos célkitűzése megvalósult, különösen:

  • Készítsen, értelmezze és értékelje a mennyiségi információkat.
  • Az első kézből szerzett tapasztalat mind az elméleti elemzés, mind az empirikus adatok gyűjtése terén.

Nemzetközi beiratkozások

Globális tanulási közösség

Az egyenlőség, az igazságosság, a tisztelet és az együttműködés Quaker értékeiben gyökerező Earlham-oktatás végtelen vágyat idéz elő, hogy másként látja a világot, és változást hozzon létre. Earlham felkészül a főiskolai karrier kihívásaira és döntéseire, valamint a főiskolai utáni életére.

Nemzetközi hallgatóként kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy Earlhambe hozza a világot. Elismerjük és értékelik azokat a különféle perspektívakat, amelyeket magával vihet, és azt, hogy azok miként gazdagíthatják az osztálytermi és az osztálytermi tapasztalatokat.

A nemzetközi hallgatók az Earlham hallgatói körének körülbelül 21% -át teszik ki. Dinamikus campusunkban több mint 200 nemzetközi hallgató, oktató és nyelvi asszisztens foglalkozik, több mint 60 országból.

Örömmel várjuk Önöket egyetemen is!

Szabványosított teszteredmények

Valamennyi nemzetközi jelentkezőtől szabványosított teszteredményeket kell megadni.

Ha az angol nem az elsődleges nyelv, akkor be kell nyújtania egy angol nyelvvizsgavizsga-vizsga anyagot, és teljesítenie kell a szükséges kritériumokat. SAT vagy ACT pontszámot is benyújthat a versenyképességének fokozása érdekében felvételi és ösztöndíj-megfontolások céljából.

Ha az elsődleges nyelv az angol, akkor angol nyelvvizsga helyett benyújthatja a SAT vagy az ACT eredményét.

Jelenleg elfogadott tesztek és a minimálisan szükséges pontszámok:

Teszt Kívánt Ajánlott
SAT - EBRW 400 600
ACT - Olvasás 20 26
TOEFL - összesen 80 92
IELTS - összesen 6.0 7.0
Duolingo - összesen 105 115
GTEC - összesen 1192 1255
ISE - összesen ISE II érdem ISE III Pass

Noha megértjük a szabványosított tesztelés során felmerülő számos kérdést, Earlham jelenlegi regisztrációja a SEVIS-hez megköveteli ezen teszteredmény-követelmények betartását. A SEVIS egy olyan hallgatói és csereinformációs rendszer, amelyet az Állami Minisztérium a Belbiztonsági Minisztérium (más szavakkal a fontos amerikai kormányzati ügynökségek) nevében használ. Ezért a Nemzetközi hallgatói tanácsadóknak teszteredményeket kell használniuk az akadémiai felkészültség és az angol nyelvtudás alátámasztására, amikor I-20 (a hallgató vízum igényléséhez szükséges dokumentumot) készítenek befogadott hallgatóra.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world.

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world. Kevesebb