Bachelor in Business

Általános információk

Program leírás

A The University of Findlay Üzleti Főiskola, akkor megtanulja úgy, hogy a hangsúly a tapasztalati tanulás. Közösségi partnerekkel, kisvállalkozások tulajdonosaival, vállalkozóival és nonprofit szervezetekkel fog együttműködni a valódi üzleti problémák valódi üzleti megoldásokkal történő megoldása érdekében.

Büszkeség az oktatásban

Probléma alapú tanulás

Vegyen részt a probléma-alapú tanulásban, amely elősegíti a kritikus és integráló gondolkodási készségeket, amelyek értékesek a karrier siker eléréséhez.

Valódi világélmény

Valós üzleti problémák megoldása valós üzleti megoldásokkal a közösségi partnerekkel és a kisvállalkozások tulajdonosaival való együttműködés révén.

Dedikált kar

Használja ki a kis osztályok méretét olyan professzorokkal, akik éves tapasztalattal rendelkeznek az iparban, és elkötelezettek abban, hogy segítsék a karrier céljainak elérését.

Specializálódni akarok

Számviteli hangsúly

A számviteli diploma megnyitja a kaput a karrierlehetőségekhez az üzleti, kormányzati és nonprofit célokból egyaránt, mind helyi, mind nemzetközi szinten.

A számvitel nélkülözhetetlen minden állami, magán- és kormányzati szervezet számára. Ezt a világ minden szervezetében és vállalkozásában gyakorolják, és a könyvelők kulcsszerepet játszanak. Azok a hallgatók, akik The University of Findlay számvitelt szeretnének tanulni, nemcsak az alapvető számviteli ismeretekről készülnek, hanem az üzleti élet egészét is megértik. Keresnek Bachelor of Business Administration, hangsúlyt fektetve a számvitel, amely biztosítja számukra az alapvető készségek és alapos ismeretek szükségesek ahhoz, hogy sikeresek legyenek az üzleti világban.

Közgazdaságtan hangsúly

A közgazdászok az adatok felhasználásával nyomon követik a globális, a nemzeti és a regionális gazdaságokat az inflációs pontok és a trendek változásainak azonosításához.

A közgazdászok kutatásokat végeznek, adatokat gyűjtenek és elemeznek, nyomon követik a gazdasági tendenciákat, és előrejelzéseket készítenek. Nagyon sokféle témát kutatnak, többek között az energiaköltségeket, az inflációt, a kamatlábakat, az árfolyamokat, az üzleti ciklusokat, az adókat és a foglalkoztatási szinteket. A program sikeres befejezése után a hallgatók üzleti tudományok alapgazdálkodásával járnak, és közgazdaságtan hangsúlyt szereznek, és készek arra, hogy különféle karriert folytassanak az üzleti életben és a kormányzatban.

Pénzügyi hangsúly

Pénzügy tanulmányozása The University of Findlay biztosítja az Ön számára az összes iparágban nélkülözhetetlen területen való sikeres beszerzéshez szükséges készségeket.

A vállalat vezetésének fontos szempontja a rendelkezésre álló erőforrások és a termék megtérülésének (ROI) egyértelmű megértése. A pénzügyi szakértők segítenek meghatározni a cash flow-kat, elemezni a megtérülést és kiszámítani a jövőbeli költségvetési buktatóit. Az erős interperszonális készségek és a számokkal történő munkavégzésre való képesség a pénzügyi karrier szempontjából a legfontosabb képesítések.

A pénzügyi hangsúly célja, hogy segítse a hallgatókat egy átfogó elemzési perspektíva kialakításában. Elemezni fogja az államháztartás és az államháztartás gazdasági területeinek céljait, funkcióit és gyakorlatait, a pénzügyi kimutatások elemzését és az optimális pénzügyi döntéshozatalt. Befejezése után a pénzügyi hangsúly, akkor szerezzen Bachelor of Science fokozatot az üzleti adminisztráció a pénzügyi hangsúlyt, és készen áll arra, hogy a különféle karriert.

Vendéglátásmenedzsment hangsúlya

Ha a vendégszeretet karrierjére gondol, akkor itt az idő!

A szállás, az ételek és italok, valamint az események tervezése a vendéglátást a világ legnagyobb iparává teszi, és az Egyesült Államokban és világszerte tovább növekszik. Ez az egyre növekvő terület korlátlan karrierlehetőségeket kínál a sikeres diplomások számára.

A The University of Findlay vendéglátás-menedzsment hangsúlyozza, hogy különféle körülmények között dolgozik, például szállodák, éttermek, vendéglátás, magánklubok és rendezvényszervezés területén. Programunk felfedi Önt a vendéglátóipar minden szempontjáról és a sok izgalmas karrier útjáról, amely elérhető lesz az Ön számára.

Emberi erőforrás menedzsment hangsúly

A Findlay humánerőforrás-menedzsment hallgatóként gyakorlati tapasztalatokat fog kapni az alkalmazottak és a szervezet igényeinek kielégítésének komplexitásain keresztül.

Az emberi erőforrás (HR) menedzsment hangsúlya a The University of Findlay biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket és tapasztalatokat, hogy a különböző iparágakban sikeresek legyenek. Megtanulja, hogyan lehet olyan hatékony HR menedzsment rendszereket megtervezni és megvalósítani, amelyek bármely vállalkozás működése során kezelik az alkalmazottak kiválasztását, az előléptetéseket, a kompenzációt és az előnyöket. A HR menedzsment hallgatói további szempontokat tanulnak meg, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi erőforrások terén a hatékonyság szempontjából, mint például az "érdekelt felek koncepciója", amely lehetővé teszi az erkölcsi és etikai alapú, valamint a vállalati légkörrel kapcsolatos tájékozott döntések meghozatalát.

Nemzetközi üzleti hangsúly

Készüljön fel a globális lehetőségekre szinte minden iparágban a Nemzetközi Üzleti Tanulmányokkal a Findlay-nál!

Az üzleti világ folyamatosan változik. A sokféleség tele van azokkal a vállalatokkal, amelyek a határokon túli üzleti tevékenységet folytatnak, hogy kibővítsék a működést és a termelést. Nemcsak az új kultúrákat kell megértenie, hanem hatékonyan kell üzleti tevékenységet folytatni mindenki javára. Ez számos új karrierlehetőséget eredményezett mind helyi, mind nemzetközi szinten.

A nemzetközi üzlet nagyszerű terület arra, hogy megkülönböztesse magát a vállalati világban. A globális piacon meg kell érteni a multikulturális különbségeket. Nagyszerű, ha sikeresek vagyunk a saját országukban, de nemzetközileg egy teljesen új kihívások világa tapasztalható meg. A vámügyek és az üzleti etikett nagyban különböznek egymástól, és egy egyszerű félreértés az üzleti kapcsolat végét jelentheti.

Menedzsment hangsúly

A menedzsmentre szakosodott alapok teremtik meg az ismeretek és a személyes képességek alapjait, amelyek az üzleti vezetés karrierjének hosszú távú sikeréhez szükségesek.

A mai dinamikus és rendkívül versenyképes vállalatok energikus és magabiztos vezetõket igényelnek, akik hozzáadott értéket teremtenek és nagy teljesítményt teremtenek az üzleti felelõsség minden szintjén. A versenyképes tudás előnye The University of Findlay üzleti programok végső célja. Programjaink rugalmassága tükrözi az állandóan változó üzleti világot.

A The University of Findlay diplomát szerezhet üzleti gazdálkodásban és vezetői hangsúlyt szerezhet. A szükséges kurzusok sokféle élményt nyújtanak. A hagyományos osztálytermi tevékenységek és megbeszélések mellett az egyéni vezetés és az érzelmi intelligencia értékelésében, esettanulmányokban, kutatási projektekben, csapat alapú aktív tanulási projektekben és vendég előadókban fog részt venni. Ez a nagy hangsúlyt fekteti az írásbeli és a szóbeli kommunikációs készségekre, a csapatmunka és a személyes kezdeményezésekre.

A programot befejező hallgatóknak lehetősége nyílik a zökkenőmentes átállásra The University of Findlay üzleti adminisztrációjának Master (MBA) programjába a diploma megszerzése után.

Marketing hangsúly

A marketing több, mint a reklám és promóciós cikk, a márka megértése, fejlesztése és népszerűsítése.

Izgalmas és kihívásokkal teli módszerek megtalálása annak érdekében, hogy a termékek és szolgáltatások a reflektorfénybe ragyogjanak. A marketingszakemberek arra törekszenek, hogy növeljék a márka iránti elkötelezettséget, az eladásokat és a beruházások megtérülését az őket alkalmazó szervezetek számára. A dolgok ügyfelek szempontjából való megtanulása rendkívül értékes bármely üzleti vállalkozás számára, bármely szervezetben. Függetlenül attól, hogy egy vállalat értékesít, legyen az termék vagy szolgáltatás, és nem számít, mennyire nagy az üzlet, a marketing létfontosságú üzleti funkció.

Működés és logisztika

Az üzemeltetési és logisztikai szakemberek biztosítják a minőségi termékek és szolgáltatások időben történő és költséghatékony biztosítását.

Minden vállalatnak, méretétől függetlenül, eljárásokat kell létrehoznia az áruk és szolgáltatások hatékony feldolgozására az eredeti kéréstől a kézbesítési pontig és azon túl. A The University of Findlay hallgatók The University of Findlay készséget megtanulnak, amelyek az üzleti képességekre és a működésre vonatkoznak. Az operatív és logisztikai hallgatók megtanulják, hogyan lehet tervezni, megtervezni, megvalósítani, irányítani és támogatni tevékenységeket gyakorlatilag bármely iparágban.

Sport üzleti stratégia hangsúly

A sporttechnikai stratégia a The University of Findlay egy nagyon dinamikus program, amely a gyakorlati tanulásra összpontosít.

A sport- és rendezvényipar minden szempontból tovább növekszik. A sport és a szórakozás összeolvad, hogy olyan foglalkoztatási lehetőségeket teremtsen, amelyek megkövetelik az üzleti alapokat és a speciális ismereteket.

A szórakoztatás, a sport és az események szervezése az Egyesült Államok második legnagyobb munkaadói csoportja és a világ legnagyobb csoportja. Ez a terület minden tíz emberből kettőt foglalkoztat, és a világ bruttó nemzeti termékének több mint hét százalékát teszi ki. A vendéglátóiparral szorosan összekapcsolódva a sport üzleti stratégiája világszerte sok vállalkozás növekvő érdeklődésének területévé vált.

Előre a karrierjét egy MBA

A Findlay-nál egy éven belül kereshet Master of Business Administration-t (MBA). A kurzusok teljes egészében online, campuson vagy mindkettő hibrid formájában fejezhetők ki.

A hallgatói élet központja és a Business Building Főiskola

Az új hallgatói élet központja és a Business Building College 2017 őszén nyílt meg. Ezt az épületet az Egyetem minden kollégiuma felhasználja a hallgatóknak a tanuláshoz, a hálózatépítéshez és a részvételhez. A második emeleten található az összes Üzleti Főiskola tanterme, tanulási és konferenciaterme, kar irodája és még sok más.

Képzeljen el egy olyan helyet, ahol The University of Findlay bármelyik kollégiumának The University of Findlay , hogy személyes szinten tanuljanak és kölcsönhatásba lépjenek. A The University of Findlay azon küldetése keretében, hogy felkészítse a hallgatókat az értelmes életre és a produktív karriertre, az új Student Life Center és a Business College épületének elképzelése erősíti közösségünket, ösztönözni fogja az innovációt az osztálytermen belül és kívül, és átalakítja hallgatóinkat diplomásokkal. kész arra, hogy etikus, produktív tagjai legyenek a globális társadalomnak.

Mit csinál az új épület?

  • Jelölje meg a fordulópontot abban, ahogyan a hallgatók megtapasztalják The University of Findlay
  • Rugalmas területeket kínál a hálózatépítéshez, vezetői fejlesztéshez és az egyetemi élethez
  • Közelítse egymáshoz az életet és a tanulást
  • A hallgatók bevonása az interaktív tanulásba
  • Rajzolja össze a hallgatókat, a tanárokat, a közösség tagjait és az öregdiákokat társadalmi összejövetelek, vonzó előadások és kulturális események céljára
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Tovább

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Kevesebb