Bachelor in Business Management

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ön vállalkozó, és van egy olyan elképzelés, amit szeretnél megvalósítani? Érdekli a modern üzleti menedzsmentet és az innovatív környezet fontosságát? Többféle feladatot kezelhet és természete képes vezetni? Ha a válasz igen, az üzleti menedzsment program a megfelelő választás az Ön számára.

A program legerősebb területei

 • Innováció
 • Vezetés és vezetés
 • Együttműködés a vállalatokkal
 • Vállalkozói szellem

Pályakezdő és karrier

Mint végzős, képes leszek önállóan megszervezni a folyamatokat és segítséget nyújtani a menedzsmenthez. Ez a posztgraduális profil, ilyen típusú ismeretekkel és kompetenciákkal, mindig nagyon keresett. Ahogy egyre vállalkozóbbá és innovatívabbá válik, de széles körű tudással is rendelkezik, akkor képes lesz saját vállalkozását is kezelni.

Beiratkozási követelmények

 • Nemzetközi érettségi (IB) diploma vagy európai érettségi diploma
 • Középiskolai diploma egy akkreditált intézménytől
 • Az angol nyelvtudás igazolása (pl. TOEFL: 79 pont (IBT), IELTS: min 6 angol, Cambridge / Oxford: min B2 szint)
 • Társult, Bachelor vagy Master Degree

Kötelező mellékletek

Azonnal benyújtása után, a jelöltek kell küldenie a következő az iskola címét DOBA Business School , Prešernova ulica 1, Maribor, Szlovénia:

 • A (XII.) Középiskolai felsőfokú oklevéllel rendelkező (legalacsonyabb) középiskolai bizonyítvány (legalacsonyabb) apostillabélyegzője
 • A hivatalos * akadémiai átiratok / védjegyek másolatai (pl. X és XII. Osztályú vizsgák)

* A hivatalos átirat az oktatási intézményben elért minden egyes tanfolyamról és évfolyamról szóló teljes tudományos feljegyzés. Ezt az elnöki tisztviselőnek alá kell írnia, és a kibocsátó intézmény pecsétjét vagy hiteles bélyegzőjével kell ellátnia. Az aláírás, a pecsét és / vagy a bélyegzőt a dokumentum minden oldalán fel kell tüntetni.

 • A belépési díj befizetését igazoló átvétel
 • Az angol nyelvtudás igazolása (pl. TOEFL: 79 pont (IBT), IELTS: min 6 angol, Cambridge / Oxford: min B2 szint)
 • A jelölt útlevelének másolása (személyes adatokkal és állandó címmel rendelkező oldalak)
 • Színes útlevél fotó

Ha eredeti dokumentumai nem angolul vannak, hivatalosan hitelesített fordításokat kell biztosítania.

Angol nyelvi követelmények

A pályázóknak angol nyelvtudással kapcsolatos nyelvvizsgát kell benyújtaniuk. A minimális pontszámok a következők: TOEFL pontszám 79 (IBT), IELTS pontszám 6 angol, Cambridge / Oxford: B2.

Ha DOBA Business School arra a következtetésre jut alapján megalapozottan, hogy a felperes hamisított bármely dokumentum / bemutatott információk az Iskola részeként a kérelmét, nem korlátozva bármely más jogait DOBA Business School által rendelkezésre jog DOBA Business School fenntartja a jogot, hogy visszavonja az alkalmazást, és - az alkalmazandó jog és a DOBA Business School Policy szerint - megszünteti a hallgatói nyilvántartásba vételt, és a kifizetett díjakat nem téríti vissza.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our hig ... Tovább

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment. Kevesebb