Bachelor in Business Information Technology

Általános információk

Program leírás

Az információs technológia kulcsszerepet játszik a mai globális versenyképes üzleti környezetben, a hatékonyság fokozásától az innováció ösztönzéséig. Az üzleti információs technológia végzettsége a hallgatók számára változatos technológiai készségeket biztosít a megoldás részeként.

A hallgatók tanulmányozzák a webes és mobil technológiákat és azok alkalmazását vállalkozások számára, adatbázisokat hoznak létre és kezelnek az üzleti igények alapján, és számos olyan technológiai megoldást használnak, amelyek támogatják az üzleti stratégiákat és célokat. Ez kiegészül a Főiskolai Főiskola kurzusokkal, ahol a hallgatók üzleti készségeket tanulnak a menedzsment, marketing, közgazdaságtan, számvitel, pénzügy és üzleti elemzés területén.

A program tapasztalati tanulási megközelítést kínál, ahol a hallgatók kortárs szoftvert használnak, annak ellenére, hogy az Egyetem számos akadémiai szövetségbe tartozik, mint például az SAP, a vállalati rendszerek világvezetője és a Microsoft Corporation, és részt vesznek a valós világbeli projektekben, elemezve a vállalkozások technológiai igényeit. teljesítmény javítása.

Clean and modern workspace

Mit tanulsz?

Az információs technológia kulcsszerepet játszik a mai globális, versenyképes üzleti környezetben, a hatékonyság fokozásától az innováció ösztönzéséig. A BS az üzleti információs technológiában átfogó tantervet kínál, amelynek célja a hallgatók számára a változatos műszaki ismeretek készlete, amelyek felhasználhatók az üzleti hatékonyság javítására és az üzleti célok elérésére. Az UT kis osztályterme és személyre szabott figyelme megkönnyíti az interaktív és intim tanulási környezetet. Az osztályon belüli tevékenységek mellett különféle előadói rendezvényeket és egyéb tevékenységeket is biztosítanak a hallgatók ismereteinek és ipari kapcsolatainak bővítése érdekében.

A hallgatók tanulmányozzák a webes és mobil technológiákat és azok alkalmazását vállalkozások számára, adatbázisokat hoznak létre és kezelnek az üzleti igények alapján, és számos olyan technológiai megoldást használnak, amelyek támogatják az üzleti stratégiákat és célokat. Ezen felül a hallgatók befejezik a Sykes College of Business alapképzéseit, ideértve a menedzsment, marketing, közgazdaságtan, számvitel, pénzügyek és üzleti elemzések tanfolyamát is.

A program tapasztalati tanulási megközelítést kínál, ahol a hallgatók kortárs szoftvereket használnak az egyetemi tagság révén több olyan akadémiai szövetségben, mint például az SAP, a vállalati rendszerek világvezetője és a Microsoft Corporation, és részt vesznek a valós világbeli projektekben, elemezve a vállalkozások technológiai igényeit. teljesítmény javítása.

Tanulmányok témái

 • Informatikai üzleti koncepciók
 • Webes és mobil technológiai alkalmazások vállalkozások számára
 • Üzleti adatbázis-technológia
 • Technológiai megoldások vállalkozások számára
 • Felhő- és vállalati megoldások az üzleti gyakorlatok támogatására

Nemzetközileg elismert program

A Sykes College of Business-t az AACSB International (a Business Collegiate Schools of Business előmozdításának egyesülete) akkreditálta az egyetemi és egyetemi hallgatók szintjén, ez a megtiszteltetés a világ üzleti iskoláinak mindössze hat százaléka. A Bloomberg Businessweek az USA-ban a 85 legjobb üzleti végzettségű üzleti iskolának minősül, és 2007 óta a The Princeton Review elnevezte a világ legjobb üzleti iskoláinak közé.

Hálózatépítés és vezetés

A BIT nagyszereplőit arra ösztönzik, hogy vegyenek részt a helyi informatikai szakemberek csoportjainak, például a Tampa Bay Technology Leadership Association (TBTLA) tevékenységében. A hallgatókat meghívják ülésekre és előadásokra. A TBTLA küldetésének egyik része a mentorálás, amelynek középpontjában az UT hallgatói állnak. Ez a hallgatók számára kortárs képet ad a területről a helyi IT vezetők szempontjából, és rendszeres hálózati lehetőségeket kínál.

A vezetői tapasztalatok javíthatók olyan campus szervezetekben való részvétellel, mint például az UT Technology Club, amely olyan vezető technológiai munkáltatók előadói, mint a Cisco és a Tech Data.

Ezen felül néhány hallgató felkérést kap, hogy csatlakozzon az Alpha Iota Mu, a nemzeti információs rendszerek tiszteletben tartó társadalma, és / vagy a Beta Gamma Sigma, az AACSB által akkreditált iskolák nemzeti üzleti tiszteletbeli társaságához. A BGS-tagság a világon a legmagasabb elismerés, amelyet egy üzleti hallgató megkaphat.

Karrier kilátások és támogatás

Az üzleti információs technológiai végzettséggel rendelkező UT diplomások rendelkeznek az alapvető technológiai ismeretekkel, amelyek minden szervezetnek szükségesek a folyamatok korszerűsítéséhez és a globális üzleti piacon való hatékony versenyzéshez. Foglalkoztatási lehetőségek léteznek a vállalatok és iparágak sokféleségében, ideértve a következő pozíciókat:

 • Üzleti technológiai menedzser
 • Üzleti és rendszerelemző
 • Üzleti információs megoldások menedzser
 • Adatbázis adminisztrátor
 • E-kereskedelem szakember

Minden UT hallgató és öregdiák ingyenes, életre szóló hozzáféréssel rendelkezik számos eszközhöz és hálózathoz karrierjük előmozdítása érdekében. A Karrier Szolgáltatások Irodája egyéni coachingot, összefoglaló kritikákat, álinterjúkat, hálózati eseményeket és workshopokat kínál, amelyek célja a hallgatók versenyképességének növelése.

Felvételi

Helyi újonc befogadások

 • Hivatalos középiskolai vagy középiskolai átirat vagy GED eredmények
 • 40 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj
 • SAT és / vagy ACT pontszámok
 • Kitöltött útmutatási tanácsadó nyomtatvány vagy tanár ajánlólevele (nem kötelező, ha több mint két éve végzett középiskolát)
 • Esszé
 • Hivatalos főiskolai / egyetemi átirat az összes kreditért

Egyetemi hallgatók nemzetközi felvételi lehetőségei

 • Az összes középiskolai vagy főiskolai tanfolyam hivatalos átiratai, angol nyelvre lefordítva ("Hivatalos" azt jelenti, hogy az iskolának kérnie kell az átiratát közvetlenül az UT Felvételi Iroda részére. Ha ez lehetetlen, küldje el a hitelesített másolatot. az iskola által az eredeti eredeti példányának "eredeti példánya". Az iskola egy tisztviselője aláírja a dokumentumot az eredeti eredeti példányának.)
 • 40 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj
 • Angol nyelvű esszé (nem kötelező, ha már középiskolát végzett, és már teljesített egyetemi kredit)
 • Kitöltött útmutatási tanácsadói űrlap (csak első évfolyamon)
 • Angol nyelvtudás igazolása (kérjük, benyújtja a következők egyikét):
  • TOEFL: A minimálisan elfogadható pontszám 550 vagy 213 (számítógépes) vagy 79 (Internet alapú)
  • IELTS: Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer - minimum 6,5
  • DuoLingo: A minimálisan elfogadható pontszám 105. A Duolingo English Test egy online angol nyelvvizsga teszt, amelyet online igény szerint, egy órán belül, 49 dollárért tehetünk meg. A tesztet online, webkamerával és mikrofonnal ellátott számítógépen keresztül kell elvégezni. A teszt tartalmaz jártassági pontszámot, videointerjút és írásmintát, amelyeket megosztanak a Tampa Egyetemen, amikor az eredményeket elküldi. A hitelesített eredmények 48 órán belül elérhetők a teszt üléstől.
  • Az ELS Nyelvi Központok által kínált English 112 tanúsítvány sikeres kitöltése, amelyet egy adminisztrátor ajánláslevele és egy 500 szóból álló angol írásminta kísér.
 • A rendelkezésre álló források igazolása az első tanév költségeinek fedezésére
 • Esszé (csak első évfolyamon)
 • Az útlevél életrajzi oldala (ha rendelkezésre áll)
 • Nemzetközi hallgatói engedély (ha jelenleg az Egyesült Államokban tanul)

Megjegyzés: Különleges körülmények között minden kategóriában kiegészítő dokumentációra lehet szükség.

Felvételi határidők

A főiskolai hallgatók számára a következő határidők vannak:

 • November 15 - I. korai fellépési határidő; döntés december 15-ig
 • Január 15 - II. Korai fellépési határidő; döntés február 15-ig
 • Március 1. - a rendes határozat határideje; határozat április 1-jéig
 • Március 2. - A március 1. után kitöltött pályázatokat gördülő alapon értékelik

A nappali tagozatos hallgatók átlagos költsége

Oktatás (félév 12-18 óra): 28 802 USD
Kötelező díjak (kötelező): 2 082 USD
Szoba és étkezés (kétágyas szoba, heti 15 étkezés): 11 526 USD
Könyvek átlagos költsége (évente): 1500 dollár

Teljes:

43 910 USD
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Tovább

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited