Bachelor in Business Informatika

Általános információk

Program leírás

A Business Informatics Bachelor Studies program fő célja, hogy alapvető ismereteket nyújtson a számítástechnikai módszerek és eszközök alkalmazásáról a menedzsmentben és az üzleti életben.

Az általános gazdasági ismeretek mellett a tanulmányok gyakorlati ismereteket nyújtanak a diplomásoknak az üzleti folyamatokat támogató szoftveres eszközök használatában. A hallgatók megtanulják többek között az információs rendszerek elemzési és tervezési módszereit és technikáit, üzleti alkalmazásokat, adatbázis-technológiákat, mobil alkalmazások tervezését és fejlesztését, valamint a projektmenedzsment módszereit.

A hallgatók által az esettanulmányok részeként megoldandó problémák lehetővé teszik számukra az analitikai készségek, a rugalmasság és az üzleti informatikai szakemberek feladatainak ön-teljesítését.

Az üzleti informatika szakterülete az oktatásra és a jelenlegi piaci igényekhez való alkalmazkodásra összpontosít, de lehetővé teszi a végzettség továbbfejlesztését is.

Diákprofilok

A diplomás képes lesz elemezni és szintetizálni üzleti problémákat, alkalmazkodni a változó feltételekhez, megoldani az információs és kommunikációs technológiák (IKT) bevezetésének és használatának problémáit, dolgozni egy projektcsapatban, valamint képes lesz megtanulni és frissíteni az ismereteket. Ezeket a készségeket az informatika, a menedzsment, a számvitel, a pénzügy, a kvantitatív módszerek és a közgazdaságtudás területén megszerzett ismeretekkel egészítik ki.

137507_137473_WUEB-01.jpg

Karrier kilátások

 • IT szakértő
 • Adatbázis-tervező
 • Üzleti folyamatelemző
 • IT projektmenedzser
 • Rendszer elemző és tervező
 • informatikai menedzser
 • Informatikai igazgató

Szakosodás

Rendszertervezés és programozás

Ez a specializáció lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy holisztikus képet kapjanak a szoftverfejlesztés és -fejlesztés folyamatáról, kezdve a végfelhasználók igényeinek összegyűjtésétől kezdve a rendszertervezésig, beleértve a felhasználói élményt, az adatbázis-tervezést és az alkalmazásfejlesztést, amely a webes alkalmazásokra és a mobilokra összpontosít. Ezt a kurzust követően a hallgatók képesek lesznek az egész folyamatot lefolytatni, és annak egy adott részére koncentrálni, annak érdekében, hogy egy szűk tudományág szakembereivé váljanak.

137508_137479_WUEB-08.jpg

Menetrend

A beiratkozás 2020. június 1-jétől2020. Augusztus 16-ig tart.

Ezen időpontokon belül a jelöltek kötelesek:

 1. Regisztráljon a beiratkozási rendszerbe.
 2. Fizessen 85 PLN beiratkozási díjat az beiratkozási rendszerben (IRK) feltüntetett egyedi bankszámlára.
 3. Töltse ki az űrlapot adatokkal, töltse le a fényképeket, válassza ki a tanulmányi programot, csatolja a szükséges dokumentumokat.
 4. Miután információt kapott a dokumentum ellenőrzésének pozitív eredményéről - fizessen be tandíjat a tanulmányok első félévéről a Felvételi Bizottság által megjelölt külön számlára.
 5. Az összes dokumentumot fénymásolatokkal és esküt tett lengyel fordításokkal továbbítsa a Felvételi Bizottságnak. A határidő 2020. szeptember 28., 15 óra. Fontos a dokumentumok kézbesítésének dátuma, nem a szállítás időpontja.

Megjegyzés: Az iratokat postán vagy futárszolgálattal kell kézbesíteni.

Ne küldjön dokumentumokat, mielőtt a Munkaerő-felvételi Bizottság döntést hozott a tanulmányi felvételéről.

Tanfolyamvezető

Małgorzata Sobińska, Ph.D.

e-mail: malgorzata.sobinska@ue.wroc.pl

Utoljára frissítve júl. 2020

Az iskoláról

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Tovább

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Kevesebb