Bachelor in Business Administration

Általános információk

Program leírás

A School of Business egyike a 7 kínai üzleti iskolának, amelyet először a CAMEA (kínai haladó menedzsment oktatási akkreditáció) tanúsítvánnyal elismertek.

Program szolgáltatás

Ez a program a nemzetközi menedzsment legújabb elméletére és tapasztalatára összpontosít, és számos esettanulmányt szolgáltat közismert nemzetközi vállalkozásokról. Ezenkívül az iskola szimulációs kísérletek és gyakorlati bázisok révén gyakorlati lehetőségeket kínál a hallgatóknak, és több mint 50 ismert hazai és nemzetközi egyetemen együttműködik, hogy a hallgatók a gyakorlat során, meglátogatva mélyen megértsék a globális gyakorlatot és a különböző szintű tudományos fejlődést. projektek cseréje és kommunikációs és problémamegoldó képességük fejlesztése a folyamatban.

Karrierfejlesztés

A diplomások ezt a nagyot képesek alkalmazkodni a marketing, az ügyfél menedzsment, az üzleti fejlesztés, a közönségkapcsolat, az üzemeltetés menedzsment és egyéb pozíciók követelményeihez, és gyorsan növekedni vezetői pozíciókban azáltal, hogy erős kommunikációs képességgel bírnak más üzleti szektorokkal.

ösztöndíjak

 • Kínai kormány ösztöndíja (A típus)
 • Sanghaji kormány ösztöndíja (B típus, részleges ösztöndíj)
 • Sanghaji kormány ösztöndíj (1 + 4 alapítvány plusz egyetemi program)
 • CIE Dékán Ösztöndíj

Alkalmazási anyagok

 • Útlevél másolása
 • Érettségi
 • Az összes középiskolai tanfolyam átiratai vagy a nemzetközi szabványosítási teszt eredményei (A-SZINT / IB / IGCSE / AP / SAT / ACT / BC / UEC / STPM stb.)
 • HSK 4 vagy annál magasabb igazolás
 • Jelentkezési díj: 600 RMB (visszatérítés nélkül)

Jogosultsági

 1. Jó egészségű nem kínai állampolgárok; 18 és 35 év között; középiskolai végzettséggel rendelkezik.
 2. A kínai oktatott programokba történő beiratkozáshoz a jelentkezőknek be kell nyújtaniuk a „kínai szintű jártassági teszt” igazolást (HSK). A minimálisan megkövetelt HSK-szint 4, további követelmény: 210 vagy annál magasabb pontszám az üzleti / bölcsész / művészeti fokozatba beiratkozók számára, és legalább 190 pontszám a mérnöki / tudományos fokozatba beiratkozókra. A pályázók, akik nem teljesítik a szükséges HSK szintet, részt vehetnek a CIE által kínált kínai nyelvtanfolyamon az egyetemen.
 3. Az angol nyelvű oktatott programok esetében a következő nyelvtudási kérelmek egyikének kell teljesülnie:
  • A pályázók szülőföldjének anyanyelve vagy hivatalos nyelve az angol
  • A középiskolai tanulmányok során az angol nyelvű oktatási eszköz
  • IELTS (teljes pontszám 5,5 vagy annál magasabb)
  • TOEFL (teljes pontszám legalább 60)

* A Kínai Oktatási Minisztérium rendeletei szerint azoknak a kérelmezőknek, akik korábban kínai állampolgárok voltak, de később más országokba emigráltak, érvényes külföldi útlevéllel vagy állampolgársági igazolvánnyal kell rendelkezniük, több mint 4 évig. A kérelmezőnek rendelkeznie kell tényleges igazolással is, hogy az utóbbi 4 évben több mint 2 éve tartózkodik az elmúlt 4 évben (2020. április 30-ig). Ez egy évnek tekinthető, ha külföldön éltek több mint 9 havi egy évben, ezt a be- és kilépések számából kell kiszámítani).

* Az ECUST TOFEL intézményi kódja C473.

További információért

href = "http://ies.ecust.edu.cn/en/msg.php?id=2

Online alkalmazás

href = "https://ecust.17gz.org

Lépjen kapcsolatba velünk

Cím: 106. szoba, Lizhi épület, 130 Meilong Rd., Sanghaj, 200237, PR Kína

Telefon: 0086-21-64253279

E-mail: cie@ecust.edu.cn

Webhely: href = "http://ies.ecust.edu.cn

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

East China University of Science and Technology (ECUST) is located in Shanghai, a center of commerce, finance, trade and shipping in China. ECUST was founded in 1952, which is one of the National Key ... Tovább

East China University of Science and Technology (ECUST) is located in Shanghai, a center of commerce, finance, trade and shipping in China. ECUST was founded in 1952, which is one of the National Key Universities directly regulated by the Ministry of Education of China. Over nearly 70 years of development, ECUST has now developed from the 1st university in China famous for its chemical major to a comprehensive university covering 11 disciplines, including science, engineering, agriculture, pharmacy, economics, management, literature, law, art, philosophy, and education. And also it becomes one of the National '211 Project' Universities, the '985 Advantage Discipline Innovation Platform' Universities and the 'Double First-class Initiative' Universities. Kevesebb