Bachelor in Biology

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A biológia alapképzési programjai a hangos bölcsészettudományi képzést nyújtják, jelentős mennyiségű és elemző gondolattal, valamint a kapcsolódó szakmák előkészítésével. Az összes alapvető (szükséges) kurzusok közé tartozik a recitation, a laboratórium, vagy mindkettő, és további laboratóriumi tapasztalatok szükségesek a magon túl.

A fent vázolt követelmények révén a tanszék biztosítja az erős hátteret, amely nemcsak az élettudományi végzettséghez szükséges, hanem lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy karrierjüket sokféle szakterületen fejlesszék, beleértve a középiskolai oktatást, a környezetgazdálkodást, a mikrobiológiát, a molekuláris biológiát, biotechnológia, genetika, vadgazdálkodás, halászati biológia és tengertudomány. Továbbá tantervünk felkészít egy hallgatót az egészségtudományi karrierre, beleértve az orvostudományt, a fogászatot, az állatorvos-tudományt és a kapcsolódó rokon egészségügyi tudományágakat. A BS orvosi laboratóriumi fokozat felkészíti a hallgatókat az orvosi rendelő és a kórházak, valamint a biotechnológia és az ipari laboratóriumok karrierjére. Az MLAB végzettséggel rendelkező egyének gyakran később kutatási és adminisztratív pozíciókba kerülnek karrierjük során.

Program célok

A biológia ismerete

A hallgatók széles körű megértést fognak kialakítani a biológia, a biológiai sokféleség és az evolúció ténybeli és elméleti alapjairól molekuláris, sejtes, organizmus és populációs szinten.

Terepi és laboratóriumi technológiák ismerete

A hallgatók megismerik a biológia területén alkalmazott laboratóriumi és helyszíni technológiák használatát, és tapasztalataik vannak ezek értelmes részhalmazaival.

A tudományos módszer ismerete

A hallgatók megértik és hatékonyan használják a tudományos módszereket, hogy tesztelhető hipotéziseket fejlesszenek ki, és képesek kísérleteket készíteni a hipotézisek megfelelő technológiát alkalmazó tesztelésére. A diákok képesek lesznek elemezni az adatokat a statisztikai módszerek hatékony felhasználásával az érvényes következtetések elérése érdekében.

Írott kommunikáció

A hallgatók programjaink tudományosan művelt állampolgárok leszünk. Képesek lesznek olvasni és értékelni a tudományos szakirodalmat, megfelelő következtetéseket és levonásokat tenni a biológiai információktól. Képesek lesznek megszervezni és értékelni a biológiai információkat, és írásban és szóban formában bemutatni azokat világosan, lehetővé téve számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a nagyobb közösséggel a biológiai tények és elméletek gazdasági és társadalmi vonatkozásainak megvitatásában, .

Tanulói tanulási eredmények

A program célja - A biológia ismerete

 • Diák tanulási eredmény A1:
  A hallgatók bemutatják a biológiai rendszerek által használt molekuláris Pathways megértését.
 • Diák tanulási eredmény A2:
  A hallgatók bizonyítják, hogy jártasak-e az öröklődés alapelveinek a genetikai tulajdonságok öröklődésének mintáinak előrejelzésében, valamint megértik a speciáció és az evolúció alapelveit.
 • A hallgató tanulási eredménye A3:
  A hallgatók bemutatják az élet mind a három területének (Achaea, Bacteria, Eukarya) sejtszerkezetének megértését, valamint a vírusok és az eukarióta királyságok egyedi jellemzőit.
 • A hallgató tanulási eredménye A4:
  A hallgatók bemutatják a szervezet és biológiai környezete közötti kölcsönhatás megértését.

B programcél - Terepi és laboratóriumi technológiák ismerete

 • A hallgató tanulási eredménye
  A hallgatók megmutatják, hogy képesek-e elvégezni a terepi minták elemzését, és modern módszereket és berendezéseket használni az organizmusok elemzésére a szervezet molekuláris, sejtes és szöveti szintjén.

C programcél - A tudományos módszer ismerete

 • A hallgató tanulási eredménye
  A hallgatók magas szintű jártasságot mutatnak be a hipotézisek kidolgozásában, statisztikai módszerek alkalmazásában és az eredmények értelmezésében.

D programcél - írásbeli kommunikáció

 • A hallgató tanulási eredménye
  A hallgatók bemutatják a megfelelő bibliográfiai források felkutatásának és felhasználásának képességét, valamint az ilyen információk egyértelmű rendszerezésének, értelmezésének és bemutatásának képességét.
Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Tovább

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Kevesebb
Fairfax , Washington + 1 Több Kevesebb