Bachelor in Biochemistry

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Wabash College Kémia Tanszék egy olyan kihívást jelentő tantervben tartja magát, amely alaposan megvizsgálja a modern kémia minden területét és egy jelentős gyakorlati laboratóriumi tapasztalatot, amelyben a tanulók fokozatosan függetlenné válnak a tanterven keresztül. Úgy véljük, hogy egy ilyen oktatás készíti majd a kémiai szakokat a különböző szakmai eredményekre, beleértve a kutatást, az orvostudományt, a tanítást és az iparágat.

Az elmúlt években a szakos hallgatók háromnegyede a kémia / biokémia posztgraduális diploma megszerzését végezte, vagy az orvostudományi diplomát. Mások úgy döntöttek, hogy kémikusként vagy középiskolai tanárként vesznek részt, vagy más szakmai iskolákban (üzleti, jogi és fizikai terápia) járnak. Arra törekszünk, hogy a kémiai kiskorúakat és a pre-orvosi hallgatókat olyan tudásbázis segítségével nyújtsák, amellyel a választott területeken sikeresek lehetnek.

Az összes Wabash-hallgatót bevonjuk a kémia tanulmányozásába a nem-nagyméretű tanfolyamokon, a CHE-101 Chemistry Survey, a CHE-102Topics in Chemistry és a CHE-106 Biochemistry Survey. Megpróbáljuk megtanítani a kémiai hallgatókat a kémia és a körülöttük lévő világ kapcsolatáról.

célok

A biokémiai fő célja a következő:

  • A hallgatók széles körű ismereteket szereznek a kémia, a biológia és a biokémia területén, és megértik, hogyan kapcsolódnak ezek a területek.
  • A hallgatók képesek lesznek az elmélet és a kísérleti munka összekapcsolására, beleértve a kísérletek tervezését, végrehajtását és elemzését, valamint eredményességük hatékony bemutatását. A diákok bizalmat és pontosságot fejlesztenek ki laboratóriumi technikájukban.
  • A hallgatók képesek lesznek azonosítani, megérteni, értékelni és megvitatni az elsődleges kémiai irodalmat.
  • A hallgatók képesek lesznek hatékonyan kommunikálni a kémiai fogalmakat a vegyészek, a tudósok és a nagyközönség számára.
  • A diákok tudósokként kutatnak kutatási tapasztalatokkal.
  • A hallgatók vegyenek részt a kémiai és biokémiai közösségek Wabash és azon túl.

Kar Tanácsadók

A főorvosokat sürgetik, hogy válasszanak tanácsost a Kémiai Osztálytól, amikor kijelentik főnöküket.

ACS minősített diploma

Az Amerikai Vegyészipari Szakmai Képzési Bizottság (CPT) által kémiai szakvélemény és a megfelelő előkészítés érdekében végzett képesítési követelményeknek való megfelelés érdekében további osztálytermi és laboratóriumi feladatokra van szükség minimum kilenc tanfolyamon túl. A hallgatónak konzultálnia kell a Kémiai Tanszék elnökével arról, hogy a fennmaradó követelmények hogyan teljesíthetők.

Speciális elhelyezés

Kérjük, olvassa el az Akadémiai házirendek - Átutalási hitelkeret a Vizsga-előkészítő és a Speciális elhelyezés-hitel irányelveket. A potenciális kémiai főiskoláknak és a kiskorúaknak, akik korábban elhelyezett krediteket kívánnak igénybe venni, megvitatják az elhelyezésre vonatkozó opciókat a minisztérium elnökével.

Az elhelyezéses vizsga azt fogja meghatározni, hogy a diákok jogosultak-e a CHE-111 Általános Kémia területén kívüli képzésre. Ha az elnök és a diák úgy döntenek, hogy a diák legjobb érdeke a CHE-111 általános kémia befogadása, akkor a haladó szintű kémiai hitelt el kell veszíteni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely.

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely. Kevesebb