Bachelor in Automation and Control

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az Automation and Control program azoknak szól, akik folyékonyan akarnak foglalkozni a szoftverfejlesztés modern módszereivel, a különböző léptékű hálózati technológiákkal és a különféle célú menedzsment információs rendszerekkel.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

A program céljai

A program oktatási célkitűzései olyan átfogó nyilatkozatok, amelyek leírják a pályafutást és a szakmai eredményeket, amelyeket a program a diplomások számára készít elő.

A Kazakh-Brit Műszaki Egyetem Automatizálási és Ellenőrzési Főiskolájának diplomáját három-öt éven belül elvárjuk a diplomásoktól, hogy a következő mérföldkövek teljes vagy nagy részét elérjék:

 • Tapasztalt és technikailag hozzáértő mérnökök az automatizálás és vezérlés területén, szilárd alapokkal a mérnöki és technológiai területeken, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy különféle megközelítéseket alkalmazzanak a problémaelemzéshez és szintézishez, valamint különböző megoldási stratégiákat alkalmaznak az iparág összetett műszaki problémáinak kezelésére. .
 • A rendszertervezési, fejlesztési és mérnöki csapatok hozzáértő, elkötelezett és képes tagjai és vezetői, amelyek képesek önállóan, professzionálisan és hatékonyan működni, miközben a KBTU-ban végzett munkájuk során megszerzett fogalmi ismereteket és mérnöki készségeket, valamint később karrierje a különböző automatizálási és irányítási projektekben a saját munkahelyén.
 • A technológiai úttörők és a változásügynökök koncepcionális tudásukat és mérnöki készségeiket nemcsak a legmodernebb automatizálási és irányítási eszközök, technikák és technológiák tervezésére, fejlesztésére és bevezetésére használják, hanem a munkahelyi és a gazdaság egészében bekövetkező változások katalizálására is.
 • Azok az egész életen át tartó tanulók, akik formális értelemben részt vesznek és sikeresen elvégzik azokat a fejlettebb diplomás és szakmai oktatási és képesítési programokat, amelyek országosan és / vagy nemzetközileg elismertek a mérnöki, a természettudományi vagy az üzleti életben, és akik informálisabban, elég bölcsek és maradnak is ahhoz, hogy az idő múlásával diagnosztizálják, elemezzék és orvosolják a saját tudásbázisuk hiányosságait vagy hiányosságait azzal, hogy önmagukból kivonják a környezetből a lehetőségeket.

145951_pexels-photo-1181341.jpeg

A hallgatók eredményei

A hallgatói eredmények szűkebb állítások, amelyek leírják, hogy mit várnak el a hallgatók az elvégzésük idejére. Ezek a készségekre, ismeretekre és viselkedésre vonatkoznak, amelyeket a hallgatók a program során megszereznek a felvételük során .

 • Megérteni - Megérteni az automatizálás és a vezérlés matematikai és fizikai alapjait, valamint azt, hogy ezeket miként használják az elektronikus eszközök és rendszerek; felismerni, hogy a mérnöki ismereteket etikailag felelős módon kell alkalmazni a társadalom érdekében.
 • Kérdés - Az alternatív feltételezések, megközelítések, eljárások, kompromisszumok és a mérnöki problémákkal kapcsolatos eredmények kritikus értékelése.
 • Tervezés - Számos elektronikus és / vagy számítógép alapú komponens és rendszer tervezése alkalmazásokhoz, beleértve a jelfeldolgozást, a kommunikációt, a számítógépes hálózatokat és a vezérlőrendszereket.
 • Vezetés - A mérnökök csapatainak vezetése egy projekt megtervezésében; hogy részt vegyenek egy csapatban különböző szerepekben, és megértsék, miként járulnak hozzá a feladathoz.
 • Kommunikáció - Az írásos és szóbeli kommunikáció használatával dokumentálja a munkát, bemutatja a projekt eredményeit és magas szintű angol nyelvtudással rendelkezik.

Főfogás

 • Bevezetés a számítógépes tudományba
 • Programozási technológiák
 • Magasabb matematika I, III
 • Angol I, II
 • Fizika I

Karrier kilátások

Pályakezdőink több éven át tartó sikere megmutatta magas színvonalát és az informatikai szaktudásukat. Szakmai portfóliójukon belül olyan tulajdonságok is megtalálhatók, mint a széles látókörű kilátások, a szakmai ismeretek és a gyakorlati készségek, az analitikus gondolkodás és a hatékony csapatmunka. Őszintén reméljük, hogy hallgatóink továbbra is ugyanazt a szintet fogják elérni, és sikerül tovább megszerezni a professzionalizmus és a kiválóság csúcsát.

Elérhetőségeit:

Cím: Almaty, Tole Bi St., 59, 332 fülke.
Telefon: 7 (727) 2725615, 2725129
E-mail: study.international@kbtu.kz

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Tovább

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Kevesebb