Bachelor in Analytical Finance

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Bachelor programja az Elemző Pénzügyben felkészíti Önt egy kihívást jelentő karriert a nemzetközi pénzügyi világban. Azáltal, hogy szilárd alapot biztosít a matematika számára, többek között megtanulod a pénzügyi piacok mennyiségi elemzését és a pénzügyi portfoliók kezelését.

A program

Az analitikus pénzügy nemzetközi programja szilárd alapot nyújt a matematika / alkalmazott matematika, közgazdaságtan és ezen kívül a Business Administration-ben szerzett ismereteihez. A pénzügyi ágazat karrierjének felkészítéséhez a tanítási folyamatban a fejlett pénzügyi szoftver és programozási nyelvek használatosak. A program középpontjában a haladó matematikai eszközök használata a valós problémák megoldására.

A pénzügyi ágazat oktatóinak bevonása a program fontos eleme.

Az analitikus pénzügy nemzetközileg orientált és teljes egészében angolul tanult. Nemzetközi és svéd diákokat vonz.

Foglalkoztatás és jövőbeli kilátások

A modern pénzügyi ágazatban nagy a kereslet a matematikusok számára, akik ismerik a pénzügyeket és a közgazdaságt. Az Analytical Finance program célja, hogy kielégítse ezt a keresletet. A program végzős diplomásával versenyképes képzettséggel rendelkezik ahhoz, hogy vonzó pozíciót szerezzen egy bankban, a befektetési és biztosítási ágazatban, a kormányban vagy egy pénzügyi intézményben.

Ha befejezte az oktatását Bachelor diploma Matematika / Alkalmazott Matematika akkor is szerezni pozícióját az üzleti, együttműködve az információs technológiák és más területeken a mérnöki.

Akkor is lehetősége lesz arra, hogy tovább folytassa tanulmányait a kétéves mester program pénzügyi mérnöki vagy a két éves mester program Engineering Matematika felajánlott a Mälardalen University , vagy egy másik felsőoktatási intézmény vagy egyetem bárhol a világon.

Tandíj

EU / EGT-n kívüli hallgatók számára:

  • Első féléves díj: 57500 SEK
  • Teljes programdíj: 345000 SEK

Különleges belépési követelmények

3 éves felsőfokú matematika tanulmányok a felső középiskolából természettudományi profillal és TOEFL teszteredménnyel, minimális pontszám 575, TWE pontszám legalább 4,5 (PBT), vagy 90, TWE pontszám legalább 20 (iBT) ) / IELTS teszt eredménye legalább 6,5 sáv összesített pontszámmal és 5,5 alatti sáv pontszámmal.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct resea ... Tovább

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Kevesebb
Västerås , Eskilstuna + 1 Több Kevesebb