Bachelor in Agricultural Science

University of Central Missouri

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Agricultural Science

University of Central Missouri

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 1. TERÜLET: AGRIBUSINESS MANAGEMENT BS

Felkészülés a lehetőségekre

Az agrárgazdálkodás hangsúlyozása a mezőgazdasági tudományt és az üzleti tevékenységet ötvözi, lehetővé téve Önt a vezetés, a pénzügy, a marketing és a mezőgazdasági termelés területén. Az üzleti készségek és a mezőgazdaság ismerete szilárd alapja, számos karrierlehetőségre készül.

Segítség a diákoknak Excel-ben

Programunk célja, hogy felkészítse Önt a foglalkoztatásra az üzleti és gazdasági elvek alkalmazásával az élelmiszerek és egyéb mezőgazdasági termékek előállítására és forgalmazására, valamint a természeti erőforrások kezelésére. Az agrárgazdálkodási karrierek számos iparágba is beletartoznak, beleértve a gazdálkodást, az ingatlanokat, a kiskereskedelmi marketinget, az élelmiszer-feldolgozást és a mezőgazdasági beruházásokat.

UOCM101A

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 2. TÉRSÉG: ÁLLATEGÉSZSÉG BS

Az élet tudományának tanulmányozása

Az Állat-tudomány hangsúlyozásában hallgatóként alkalmazza az élet tudományt az állattenyésztés és a genetika, a táplálkozás, az élettan, a növekedés, a viselkedés és a menedzsment tanulmányozására. Tananyagunk számos fajra alkalmazható, a gazdaságoktól a háziállatokig a laboratóriumi állatokig. A karunk segítségével azonnal felkészülsz a foglalkoztatásra az érettségi után, vagy diplomás vagy szakmai iskolába járunk, hogy fokozatot szerezzünk.

Kézenfekvő tanulás

Te meg fogod tanulni! Kar felügyeli a laboratóriumi lehetőségeket az egyetem 260 hektáros gazdaságában. A gazdaság fenntartja a nyilvántartás hallatszott Simmental szarvasmarha és Angus szarvasmarha, hogy bővítse az állategészségügyi részvétel. A hallgatók ismereteinek és tapasztalatainak fejlesztése érdekében felszerelésünk tartalmaz egy Heatwatch rendszert a tenyésztési tevékenységek, valamint az ultrahang rendszer felügyeletére.

Találkozzon Dr. Kyle Lovercamp-szal

Dr. Lovercamp 2009-ben csatlakozott a mezőgazdaság szakos tanárához, mint mezőgazdaság asszisztens professzora. Elsődleges feladata a mezőgazdaság szakterületén az állatok tudományának oktatása és kutatása, különös tekintettel a sertés reprodukciós fiziológiájára. Dr. Lovercamp nőtt családja termesztési állatállományán és gabonatermelésén nyugat-közép-Missouriban. A Missouri Állami Egyetemen végzett egyetemi diplomáját követően Dr. Lovercamp a Missouri Egyetemen - Columbia (MS) és az Észak-Karolinai Állami Egyetemen (Ph.D.) végzett diplomát. Míg az Észak-Karolinai Állami Egyetemen Dr. Lovercampt alkalmazták az Állat-tudományi Osztály Kihúzódó Sertéstenyésztési csoportjának technikusaként. Dr. Lovercamp kutatása azonosítja a hímivarsejtet befolyásoló alapelemeket, és diagnosztikai eszközöket fejleszt ki annak érdekében, hogy segítsen meghatározni egy férfi potenciális termékenységét.

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 3. TERÜLET: AGRONOMIA BS

UOCM104a

Az agronómia a növények és talajok tanulmányozása. Tananyagaink közé tartoznak a növénytan, a mezőgazdasági gazdálkodás, a marketing, a növényi vegyi anyagok és a gazdaságok biztonsága. Mi biztosítjuk Önnek azokat a szerszámokat, amelyekkel a kémiai, peszticid- és műtrágyázási iparban sikerül pályára járni. Számos agronómiai munka áll a kutatás, a menedzsment, az egyetemek és a tanácsadás területén. Diákként lehetőséged lesz dolgozni a 110 hektáros Mitchell Street farmon. A gazdaságban agrárkutatásban és takarmánytermelésben vehet részt, miközben gyakorlati tapasztalatot szerez az agronómiai és talajosztályok számára. Építhet gyakorlati készségeket, amíg dolgozik a diploma!

Kézenfekvő tanulás

A gazdaság részt vesz a John Deere lízingprogramjában, hogy a hallgatók számára lehetőséget kapjon arra, hogy megtapasztalják a mezőgazdasági gépek területén rendelkezésre álló technológiát. Meg fogja tanulni, ha olyan lehetőségeket tesz, mint az agronómiai terepkutatási kutatások támogatása és a fajtavizsgálat kísérleteinek támogatása.

Találkozzon Dr. Fanson Kidwaro-val

Dr. Kidwaro University of Central Missouri biológiai és mezőgazdasági osztályának volt elnöke. 2007 és 2011 között Dr. Kidwaro volt a Mezőgazdasági Minisztérium elnöke. 2011-ben kinevezték a Biológia és a Földtudományi Tanszék ideiglenes elnöke. 2013-ban Dr. Kidwaro a Biológia és Mezőgazdaság Minisztériumának elnöke lett. 1983-ban költözött az Egyesült Államokba a kenyai Vihiganak, hogy vegyen részt az egyetemen. Dr. Kidwaro a Truman Állami Egyetemen szerzett diplomát a mezőgazdaságban, majd folytatta középiskolai tanulmányait agrártudományi mesterképzésben. Doktori fokozatot szerzett a Missouri Egyetem Agronómiai területén. Dr. Kidwaro jelenleg a gabona- és takarmánynövények kutatását végzi a Prussing és a Mitchell Street egyetemi gazdaságokban. Kutatásai középpontjában a termesztési rendszerek gazdálkodása a fenntarthatóság és a termelékenység javítása érdekében a mezõgazdasági termelõknek Mid-Missouriban. Megkezdte a kukorica- és szójababfajták tesztprogramját, hogy felfedje Mid-Missouri gazdálkodókat és diákokat az új biotechnológiába a mezőgazdaságban. Ő is foglalkozik a switchgrass kutatás (egy nem élelmiszer termény) a termelés karbonizált biomassza és cellulóz etanol.

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 4. TERÜLET: HORTICULTURAL SCIENCE BS

Szépség létrehozása

A tudomány hibridet hoz létre a tudománynak, de ahhoz, hogy tökéletesen kifejthesse a gyönyörű színeket, művészetet igényel. Akár egy tulipán szépsége, akár egy újfajta alma íze, kevés tudomány kielégíti az érzéseket, ahogy a kertészeti tudomány teszi. Meg fogod tanulni, hogyan tenyészteni és termeszteni a kertet, a dísznövényeket és a növényfajokat a megfelelő mennyiségű nedvességgel, tápanyagokkal és könnyedséggel. A kertészet mindenkit érint. Ennek eredményeképpen az itt megtanult készségek segítenek abban, hogy pozitívan befolyásolják a körülötted lévő világot.

Kézenfekvő tanulás

Az UCM kertészeti hallgatójaként hozzáférhet a két üvegházunkhoz és egy üvegházhoz. A legújabb üvegház 5 000 négyzetlábas létesítmény, amely a legmodernebb klímavédelmi és termelési kapacitással rendelkezik. Ezt a létesítményt különböző kertészeti tanfolyamokon használják, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy szakértelmeket szerezzenek a növények gondozásában, ápolásában, szaporításában és kísérleti marketingjében.

Találkozzon Dr. Mark Goodwinnel

Dr. Goodwin 2007-ben csatlakozott a karhoz. Korábban a Woody Dísznövények és Növényterjesztés kurzusok tanára volt a Lafayette-i Indiana Kertészeti és Tájépítészeti Tanszéken. Megszerzett Ph.D. a Purdue kutatásában, hogy a cutikuláris viaszok hogyan hatnak a szárazságtűrésre a növényekben, megnövelik a paradicsom- és borsos gyümölcsök eltarthatóságát, és növelik a hosta-i gyomarékosság ellenállását. Ezt megelőzően elsőként elsajátította a kertészeti kertészetet a Bernheim Arborétum kertészeti osztályán és a Kentucky-i Clermont-i kutató erdőben. Dr. Goodwin az UCM üvegház és óvoda komplexum vezetője is. Dr. Goodwin érdekei a díszkertészet körül forognak. Kutatási programja olyan hosztas fajták tanulmányozását foglalja magában, amelyekről ismert, hogy ellenállnak a lárvák károsodásának. A több mint 5000 hosta fajta kifejlesztésénél csak egy kis százalék ismert, hogy ellenáll a csülöknek, egy kertes kártevőknek, amelyek teljesen eltaszíthatják a hosta-t, ha nem hagyják figyelmen kívül.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 14, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 7, 2019
Május 13, 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
451 USD
Missouri lakosa: 225,65 dollár / hitel óra. Nem rezidens: 451,30 USD / hitel óra. A hitel-órákra vonatkozó díjak nem tartalmazzák a kötelező díjakat, a lakhatást vagy a tankönyveket.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Kezdet : jan. 7, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Kezdet : Május 13, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022
Dates
jan. 7, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Május 13, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022