Bachelor in Agricultural Science

University of Central Missouri

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor in Agricultural Science

University of Central Missouri

Üdvözöljük az Egészségügyi, Tudományos és Technológiai Főiskolán a Biológia és Mezőgazdaság Minisztérium részét képező mezőgazdasági programban. Programunk jó hírnevet szerzett magában az oktatás minden területén rendelkezésre álló aktuális információi alapján, amelyek segítenek a sikeres versenyben. A Közép-Missouri mezőgazdasági hallgatói megismerhetik a rendelkezésre álló technológiát a mezőgazdasági berendezések területén.

Kar és létesítmények segítenek a diákoknak

Az UCM tananyaga és karja felkészül a jövőre. Kiváló létesítmények, köztük egy számítógépes laboratórium, egy üvegház / óvodai komplexum és két egyetemi gazdaság, mind osztálylabor, mind hallgatói projektek számára készültek. A gyakorlati tapasztalatok fontosak egy mezőgazdasági tanulmányban, és a diákok rendelkezésére állnak a mezőgazdaság, a mezőgazdaság, az állattenyésztés, a kertészet és a talaj területén. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel az oktatási lehetőségeket és elkezdje karrierjét a mezőgazdaságban Közép-Missouriban.

UOCM101A

Képzési programok

A mezőgazdaság egy programot kínál az alapképzésben és az egyik kollégán. A mezőgazdaságban szerzett karrier kiválasztásakor a diákok számára különféle lehetőségek állnak rendelkezésre. A munkalehetőségek magukban foglalják a mezőgazdaságban dolgozó szakembereket, értékbecslőt, nyersanyagkereskedőt, tanácsadót, minőségellenőrző szakembert, állatkutatót, betakarítási gazdálkodást stb. Sok további karrierlehetőség, látogasson el a Karrier szolgáltatásokba.

Az egyetemi mezőgazdaságtudományi szak program ötvözi a gazdasági elvek és az alapvető mezőgazdasági tudományok tanulmányozását. A programnak négy koncentrációs területe van: 1. terület Agrárgazdálkodás (27 óra), 2. terület állat tudományok (21 óra), 3. terület agronómia (21 óra) és 4. terület kertészeti tudomány (21 óra). A mezőgazdaság kiskorú (25 óra) kiskorú az alapképzéshez.

A University of Central Missouri több mint egy évszázada mezőgazdaság programot ajánlott. A program elsődleges célja a középiskolai mezőgazdaságos tanárok előkészítése évek óta. Ma a mezőgazdaság széleskörű, multidiszciplináris mezőgazdaság előkészítő programot biztosít, egy nagy számára:

 • Mezőgazdaság Tudomány
  • 1. terület Agrárgazdálkodás
  • 2. terület Állat-tudomány
  • 3. terület: Agronómia
  • 4. terület Kertészeti Tudomány
 • Mezőgazdaság Tanárképzés

UOCM104a

A program eredményei

A mezőgazdasági kari egy program eredményeit azonosította, amelyeket különböző csoportok validáltak. Ezeket az eredményeket 1997 tavaszán véglegesítették, és az egyes mezőgazdasági programok program eredményeihez illeszkednek. Végül minden kurzus két vagy több ilyen eredményre fog szólni, a konkrét kimenetekkel és a tantervben azonosított formában. A program eredményei:

 1. Kommunikációs eredmények: A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy hatékonyan, szóban és írásban kommunikáljon más üzleti, ipari és kormányzati szakemberekkel.
 2. Technikai kompetenciák: A hallgatónak meg kell értenie az alapvető elméleteket, elveket, technológiát és technikai információkat, amelyek megfelelnek a mezőgazdaság területének, és ezek befolyásolják a termelést és a marketinget.
 3. Gondolkodó eredmények:
  1. A hallgatónak képesnek kell lennie a mezőgazdasági adatok kiválasztására, gyűjtésére és elemzésére, az eredmények értelmezésére és az információknak a problémamegoldásra.
  2. A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy elemezzen szituációkat, mérlegelje és rangsorolja az adatokat, alkalmazza a megfelelő technológiát, és megoldja a problémákat egy mezőgazdasági környezetben.
 4. Emberi kölcsönhatások Eredmények: A hallgatónak vezetnie kell a vezetést és a megfelelő szociális interakciós készségeket az üzleti és mezőgazdasági környezetben.
 5. Értékelési eredmények: A hallgatónak képesnek kell lennie arra, hogy megvizsgálja a hazai és a nemzetközi mezőgazdasági kérdéseket a) egyéni értékek és b) a társadalom és a politikai viszonyok között, amelyek a történelmi és a jelenlegi globális és környezeti körülményeket tükrözik.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 7, 2019
Május 13, 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
221 USD
Missouri Lakos: 221,00 USD / hitelóránként. Nem rezidens: 442,00 USD / hitel óra. A hitel-órákra vonatkozó díjak nem tartalmazzák a kötelező díjakat, a lakhatást vagy a tankönyveket.
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Kezdet : jan. 7, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Kezdet : Május 13, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022
Dates
jan. 7, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma dec. 31, 2022
Május 13, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2023
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Warrensburg, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Július 31, 2022