Hivatalos Leírás

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 1. TERÜLET: AGRIBUSINESS MANAGEMENT BS

Felkészülés a lehetőségekre

Az agrárgazdálkodás hangsúlyozása a mezőgazdasági tudományt és az üzleti tevékenységet ötvözi, lehetővé téve Önt a vezetés, a pénzügy, a marketing és a mezőgazdasági termelés területén. Az üzleti készségek és a mezőgazdaság ismerete szilárd alapja, számos karrierlehetőségre készül.

Segítség a diákoknak Excel-ben

Programunk célja, hogy felkészítse Önt a foglalkoztatásra az üzleti és gazdasági elvek alkalmazásával az élelmiszerek és egyéb mezőgazdasági termékek előállítására és forgalmazására, valamint a természeti erőforrások kezelésére. Az agrárgazdálkodási karrierek számos iparágba is beletartoznak, beleértve a gazdálkodást, az ingatlanokat, a kiskereskedelmi marketinget, az élelmiszer-feldolgozást és a mezőgazdasági beruházásokat.

UOCM101A

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 2. TÉRSÉG: ÁLLATEGÉSZSÉG BS

Az élet tudományának tanulmányozása

Az Állat-tudomány hangsúlyozásában hallgatóként alkalmazza az élet tudományt az állattenyésztés és a genetika, a táplálkozás, az élettan, a növekedés, a viselkedés és a menedzsment tanulmányozására. Tananyagunk számos fajra alkalmazható, a gazdaságoktól a háziállatokig a laboratóriumi állatokig. A karunk segítségével azonnal felkészülsz a foglalkoztatásra az érettségi után, vagy diplomás vagy szakmai iskolába járunk, hogy fokozatot szerezzünk.

Kézenfekvő tanulás

Te meg fogod tanulni! Kar felügyeli a laboratóriumi lehetőségeket az egyetem 260 hektáros gazdaságában. A gazdaság fenntartja a nyilvántartás hallatszott Simmental szarvasmarha és Angus szarvasmarha, hogy bővítse az állategészségügyi részvétel. A hallgatók ismereteinek és tapasztalatainak fejlesztése érdekében felszerelésünk tartalmaz egy Heatwatch rendszert a tenyésztési tevékenységek, valamint az ultrahang rendszer felügyeletére.

Találkozzon Dr. Kyle Lovercamp-szal

Dr. Lovercamp 2009-ben csatlakozott a mezőgazdaság szakos tanárához, mint mezőgazdaság asszisztens professzora. Elsődleges feladata a mezőgazdaság szakterületén az állatok tudományának oktatása és kutatása, különös tekintettel a sertés reprodukciós fiziológiájára. Dr. Lovercamp nőtt családja termesztési állatállományán és gabonatermelésén nyugat-közép-Missouriban. A Missouri Állami Egyetemen végzett egyetemi diplomáját követően Dr. Lovercamp a Missouri Egyetemen - Columbia (MS) és az Észak-Karolinai Állami Egyetemen (Ph.D.) végzett diplomát. Míg az Észak-Karolinai Állami Egyetemen Dr. Lovercampt alkalmazták az Állat-tudományi Osztály Kihúzódó Sertéstenyésztési csoportjának technikusaként. Dr. Lovercamp kutatása azonosítja a hímivarsejtet befolyásoló alapelemeket, és diagnosztikai eszközöket fejleszt ki annak érdekében, hogy segítsen meghatározni egy férfi potenciális termékenységét.

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 3. TERÜLET: AGRONOMIA BS

UOCM104a

Az agronómia a növények és talajok tanulmányozása. Tananyagaink közé tartoznak a növénytan, a mezőgazdasági gazdálkodás, a marketing, a növényi vegyi anyagok és a gazdaságok biztonsága. Mi biztosítjuk Önnek azokat a szerszámokat, amelyekkel a kémiai, peszticid- és műtrágyázási iparban sikerül pályára járni. Számos agronómiai munka áll a kutatás, a menedzsment, az egyetemek és a tanácsadás területén. Diákként lehetőséged lesz dolgozni a 110 hektáros Mitchell Street farmon. A gazdaságban agrárkutatásban és takarmánytermelésben vehet részt, miközben gyakorlati tapasztalatot szerez az agronómiai és talajosztályok számára. Építhet gyakorlati készségeket, amíg dolgozik a diploma!

Kézenfekvő tanulás

A gazdaság részt vesz a John Deere lízingprogramjában, hogy a hallgatók számára lehetőséget kapjon arra, hogy megtapasztalják a mezőgazdasági gépek területén rendelkezésre álló technológiát. Meg fogja tanulni, ha olyan lehetőségeket tesz, mint az agronómiai terepkutatási kutatások támogatása és a fajtavizsgálat kísérleteinek támogatása.

Találkozzon Dr. Fanson Kidwaro-val

Dr. Kidwaro University of Central Missouri biológiai és mezőgazdasági osztályának volt elnöke. 2007 és 2011 között Dr. Kidwaro volt a Mezőgazdasági Minisztérium elnöke. 2011-ben kinevezték a Biológia és a Földtudományi Tanszék ideiglenes elnöke. 2013-ban Dr. Kidwaro a Biológia és Mezőgazdaság Minisztériumának elnöke lett. 1983-ban költözött az Egyesült Államokba a kenyai Vihiganak, hogy vegyen részt az egyetemen. Dr. Kidwaro a Truman Állami Egyetemen szerzett diplomát a mezőgazdaságban, majd folytatta középiskolai tanulmányait agrártudományi mesterképzésben. Doktori fokozatot szerzett a Missouri Egyetem Agronómiai területén. Dr. Kidwaro jelenleg a gabona- és takarmánynövények kutatását végzi a Prussing és a Mitchell Street egyetemi gazdaságokban. Kutatásai középpontjában a termesztési rendszerek gazdálkodása a fenntarthatóság és a termelékenység javítása érdekében a mezõgazdasági termelõknek Mid-Missouriban. Megkezdte a kukorica- és szójababfajták tesztprogramját, hogy felfedje Mid-Missouri gazdálkodókat és diákokat az új biotechnológiába a mezőgazdaságban. Ő is foglalkozik a switchgrass kutatás (egy nem élelmiszer termény) a termelés karbonizált biomassza és cellulóz etanol.

MEZŐGAZDASÁGI TUDOMÁNY - 4. TERÜLET: HORTICULTURAL SCIENCE BS

Szépség létrehozása

A tudomány hibridet hoz létre a tudománynak, de ahhoz, hogy tökéletesen kifejthesse a gyönyörű színeket, művészetet igényel. Akár egy tulipán szépsége, akár egy újfajta alma íze, kevés tudomány kielégíti az érzéseket, ahogy a kertészeti tudomány teszi. Meg fogod tanulni, hogyan tenyészteni és termeszteni a kertet, a dísznövényeket és a növényfajokat a megfelelő mennyiségű nedvességgel, tápanyagokkal és könnyedséggel. A kertészet mindenkit érint. Ennek eredményeképpen az itt megtanult készségek segítenek abban, hogy pozitívan befolyásolják a körülötted lévő világot.

Kézenfekvő tanulás

Az UCM kertészeti hallgatójaként hozzáférhet a két üvegházunkhoz és egy üvegházhoz. A legújabb üvegház 5 000 négyzetlábas létesítmény, amely a legmodernebb klímavédelmi és termelési kapacitással rendelkezik. Ezt a létesítményt különböző kertészeti tanfolyamokon használják, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy szakértelmeket szerezzenek a növények gondozásában, ápolásában, szaporításában és kísérleti marketingjében.

Találkozzon Dr. Mark Goodwinnel

Dr. Goodwin 2007-ben csatlakozott a karhoz. Korábban a Woody Dísznövények és Növényterjesztés kurzusok tanára volt a Lafayette-i Indiana Kertészeti és Tájépítészeti Tanszéken. Megszerzett Ph.D. a Purdue kutatásában, hogy a cutikuláris viaszok hogyan hatnak a szárazságtűrésre a növényekben, megnövelik a paradicsom- és borsos gyümölcsök eltarthatóságát, és növelik a hosta-i gyomarékosság ellenállását. Ezt megelőzően elsőként elsajátította a kertészeti kertészetet a Bernheim Arborétum kertészeti osztályán és a Kentucky-i Clermont-i kutató erdőben. Dr. Goodwin az UCM üvegház és óvoda komplexum vezetője is. Dr. Goodwin érdekei a díszkertészet körül forognak. Kutatási programja olyan hosztas fajták tanulmányozását foglalja magában, amelyekről ismert, hogy ellenállnak a lárvák károsodásának. A több mint 5000 hosta fajta kifejlesztésénél csak egy kis százalék ismert, hogy ellenáll a csülöknek, egy kertes kártevőknek, amelyek teljesen eltaszíthatják a hosta-t, ha nem hagyják figyelmen kívül.

Program oktatási nyelve:
Angol
University of Central Missouri

25 további kurzus University of Central Missouri »

Utoljára frissítve October 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 13, 2019
aug. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
451 USD
Missouri lakosa: 225,65 dollár / hitel óra. Nem rezidens: 451,30 USD / hitel óra. A hitel-órákra vonatkozó díjak nem tartalmazzák a kötelező díjakat, a lakhatást vagy a tankönyveket.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 13, 2019
End Date
ápr. 30, 2023
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
End Date
Július 31, 2022
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 31, 2022
Jelentkezési határidő

Május 13, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
ápr. 30, 2023

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Július 31, 2022

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
dec. 31, 2022