Bachelor in Accounting

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A számviteli program előkészíti a hallgatókat a karriert az állami számviteli, a magán-és non-profit szervezetek, és a kormányzati szervek.

A könyvelést gyakran az "üzleti nyelvnek" hívják. Mint minden nyelvhez, a jelentés értelmezéséhez nem csak olvasni kell, írnia kell és beszélni kell, hanem meg kell értenie azt a kontextust is, amelyben kommunikál. A főiskola bölcsészettudományi környezetében a számviteli program a diákok műszaki kompetenciáit fejleszti, miközben hangsúlyozza a kritikai gondolkodást és az analitikus képességeket, valamint az írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket. Emellett az etikai megfontolások fontossága és a társadalmi problémák interdiszciplináris jellegének jelentősége kiemelten fontos, mivel segítünk a hallgatóknak az állami számviteli, magánjellegű és nonprofit szervezetek és kormányzati szervezetek karrierjeire való felkészülésben.

A kurzus kínálatai közé tartoznak a pénzügyi, vezetői, kormányzati és nonprofit számvitel; az egyének és az üzleti vállalkozások adóztatása; auditálási és megbízhatósági szolgáltatások; és kapcsolódó kurzusok. A hallgatók megkapják az alapítványt a számítástechnika, az üzleti adminisztráció, a jog és a különböző egyéb tudományágak továbbképzésében, miközben fejlesztik a technikai kompetenciákat, a kritikai gondolkodást, az analitikai képességeket, az írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket.

A Számviteli főiskola és a kiskorú a gazdasági és üzleti osztályhoz kapcsolódik. Egy nagykövet 13 kurzust követel meg, és egy kiskorúnak hat kurzusra van szüksége. Független tanulmányi és szakmai lehetőségek állnak rendelkezésre.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Washington & Jefferson College is a private liberal arts and sciences college located 30 miles south of Pittsburgh, Pennsylvania. Our dedicated, experienced professors are passionate about teachin ... Tovább

Washington & Jefferson College is a private liberal arts and sciences college located 30 miles south of Pittsburgh, Pennsylvania. Our dedicated, experienced professors are passionate about teaching and work closely with our students to ensure that they receive a quality, comprehensive education. Our entire community is focused on student success. To that end, we offer an On-Time Graduation Guarantee, opportunities to study all over the world through our Magellan Project and a committed staff of career counseling experts. Kevesebb