A számviteli program előkészíti a hallgatókat a karriert az állami számviteli, a magán-és non-profit szervezetek, és a kormányzati szervek.

A könyvelést gyakran az "üzleti nyelvnek" hívják. Mint minden nyelvhez, a jelentés értelmezéséhez nem csak olvasni kell, írnia kell és beszélni kell, hanem meg kell értenie azt a kontextust is, amelyben kommunikál. A főiskola bölcsészettudományi környezetében a számviteli program a diákok műszaki kompetenciáit fejleszti, miközben hangsúlyozza a kritikai gondolkodást és az analitikus képességeket, valamint az írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket. Emellett az etikai megfontolások fontossága és a társadalmi problémák interdiszciplináris jellegének jelentősége kiemelten fontos, mivel segítünk a hallgatóknak az állami számviteli, magánjellegű és nonprofit szervezetek és kormányzati szervezetek karrierjeire való felkészülésben.

A kurzus kínálatai közé tartoznak a pénzügyi, vezetői, kormányzati és nonprofit számvitel; az egyének és az üzleti vállalkozások adóztatása; auditálási és megbízhatósági szolgáltatások; és kapcsolódó kurzusok. A hallgatók megkapják az alapítványt a számítástechnika, az üzleti adminisztráció, a jog és a különböző egyéb tudományágak továbbképzésében, miközben fejlesztik a technikai kompetenciákat, a kritikai gondolkodást, az analitikai képességeket, az írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket.

A Számviteli főiskola és a kiskorú a gazdasági és üzleti osztályhoz kapcsolódik. Egy nagykövet 13 kurzust követel meg, és egy kiskorúnak hat kurzusra van szüksége. Független tanulmányi és szakmai lehetőségek állnak rendelkezésre.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Washington & Jefferson College

5 további kurzus Washington & Jefferson College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020