Bachelor fokozat az üzleti és technológiai menedzsmentben

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az üzleti és technológiai menedzsment fokozattal az üzleti adminisztrációs képzésben részesül, és olyan profilt szerezhet, amelyet a mai vállalatok nagyon keresnek. A nemzetköziség, a globalizáció, a technológia, az innováció, a kreativitás, a vállalkozói szellem, az etika, valamint az emberek és a csapat menedzsmentje képezi a képzés lényegét, és ezek képezik az alapjaikat személyes tulajdonságainak és szakmai készségeinek fejlesztéséhez.

 • Az üzleti és technológiai menedzsment végzettség biztosítja az összes szükséges információt, amely versenyképes lehet a globális üzleti környezetben.
 • Olyan egyetemen fog tanulni, ahol az üzleti világ, a rendelkezésre álló legújabb technológia és az üzleti inkubátor kombinálódik annak érdekében, hogy a hallgatók megértsék mindazt, amit a technológia nyújthat nekünk.
 • Az órákra kis csoportokban kerül sor, több mint 60 nemzetiségű hallgatók és tanárok részvételével; ennélfogva multikulturális tapasztalatokat szerezhet, amelyek felkészítik Önt arra a valóságra, amelyet egy olyan tevékenység jelent, mint például a nemzetközi vállalatok vezetése.
 • Nemzetközi tapasztalatokkal fog élni, például Sanghajba (az első évében) és San Franciscoba (a második évben); részvétel az Egyesült Nemzetek Szervezetének New York-i alapú National Model projektjében; tanulmányutak Londonba (Sports Management), Brüsszelbe, Párizsba és Frankfurtba (digitális gazdaság).
 • Széles körű csereprogramot élvezhet és egy vagy két félév során külföldön tanulhat a következő országokban: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Kína, Németország, Hollandia, Argentína, az Egyesült Királyság, Kolumbia, Dánia, Norvégia és Svédország.

Ezt a fokozatot kizárólag angolul, spanyolul és angolul is el lehet venni.

Ezen a szakon szakosodhat:

 • Digitális gazdaságosság
 • Digitális vállalkozói tevékenység
 • Digitális marketing
 • Sport menedzsment
 • Közösségi média

Business time

célok

E fokozat befejezésekor felkészül arra, hogy részévé váljon az üzleti vezetők új generációjának. A következő képesítéssel rendelkezik:

 • Hatékonyan alkalmazza tudását, és képes legyen észlelni, fejleszteni és megoldani a problémákat a szakterületén, hatékony döntéshozatali és irányítási stratégiák révén.
 • Gyűjtse össze és értelmezze a vonatkozó adatokat, hogy társadalmi, tudományos vagy etikai szempontokat tükröző döntéseket hozzon.
 • Információk, ötletek, problémák és megoldások bemutatása mind a speciális, mind a nem szakosodott közönség számára.
 • Fejleszteni kell a tanulmányi készségeket, amelyek szükségesek a további tanulmányok elvégzéséhez, magas fokú autonómiával.

módszerek

Az üzleti és technológiai menedzsment fokozaton történő tanulás La Salle dinamikus módszertanán alapul. Főbb pontjai a következők:

 • A tanulás kihívással történő tanulási módszerünk
 • A tudás, készségek és eszközök megerősítése
 • Nemzetközivé válás és globalizáció
 • A technológia mint a tanulás kulcsa

Tanulás a kihívás által
Az elméletet folyamatosan alkalmazzák a valódi gyakorlati realitásokban - menedzsment esetekben, projektekkel vállalatoknál, üzleti szimulációk, problémamegoldások. Azt is elemezni fogja a meglévő elméleteket, hogy mélyebben megértsék az üzleti világot.

Tudás, képességek és eszközök
A tanulás gyakorlati megközelítését fogja kapni, amely lehetővé teszi a tudás, valamint a személyes és szakmai készségek fejlesztését. Fel fog készülni arra, hogy szakmai karriert kezdjen a gyorsan változó nemzetközi üzleti környezetben. Csapatmunka, vezetői és kommunikációs készségek, az eszközök gyakorlati használata (adatbázis létrehozáshoz és menedzsmenthez, webfejlesztéshez, a közösségi média csatornák tartalomkezeléséhez, IT rendszerekhez vagy a mobil alkalmazások tervezéséhez és kezeléséhez) alapvető fontosságú lesz a tanulási folyamat során.

Nemzetközi definíció szerint
A nemzetközivé válás egyik legfontosabb jelölésünk, így programunkat egy nemzetközi oktatói csapat alakította ki és irányította. Kulturálisan sokrétű tapasztalata van több mint 40 nemzetiséggel és tanárral a világ minden tájáról. A La Salle-nál megértjük, hogy a hallgatóknak nemzetközi tapasztalatokkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy személyekké válhassanak, és ezért kínálunk számos lehetőséget (tartózkodás Sanghajban és San Franciscóban, valamint az Egyesült Nemzetek Szervezetének modellje New York városában). ), amely különféle programokat tesz lehetővé Londonban, Párizsban, Brüsszelben, Frankfurtban, Ausztráliában, Kínában vagy Latin-Amerikában.

A technológia fontossága
Ez a fokozat ötvözi a technológia és az üzleti világ világát. A vállalatokat, a gazdaságokat és társadalmainkat a technológia gyorsan átalakítja. Ezzel megértjük, hogy az üzleti hallgatóknak meg kell érteniük a technológia fontosságát és annak irányítását, hogy új lehetőségeket teremtsen. Felkészítjük Önt a jövőre, hogy felkészülhessenek a változásokra és a bizonytalanságra, és kihasználhassák a technológia lehetőségeit annak érdekében, hogy társadalmunk jobb hely legyen.

If you use this photo, I would be very appreciative if you would please credit in the caption or meta to "www.useproof.com".

Karrierlehetőségek

Az üzleti és technológiai menedzsment diplomája szilárd gyakorlati és elméleti alapokat kínál Önnek a nemzetközi üzleti menedzsment területén. A program befejezésekor nemzetközi elképzelést, valamint értékes vállalkozói és innovatív betekintést szerez az üzleti menedzsmentbe.

Profilja lesz, amely széles lehetőségeket kínál Önnek:

 • Felkészül arra, hogy belépjen a munkaerőpiacra és vállaljon vezetői szerepet a vállalat bármely funkcionális területén, függetlenül attól, hogy az ipar vagy az ágazat működik-e.
 • Erős jelölt lesz a pénzügyi, marketing menedzsment, műveletek, emberi erőforrások, technológiai és innovációs menedzsment, illetve projekt menedzsment pozíciókra.
 • Nemzetközi profiljának köszönhetően multikulturális munkakörnyezetben fog dolgozni. Az ad-hoc készségek, amelyek magukban foglalják a kommunikációt, a csapatmunkát, a vezetés, a tervezés, a szervezés és az elemző készségeket, lehetővé teszik, hogy gyorsan megtanuljanak és fejlődjenek a szervezet összefüggésében.
 • Felkészül vállalkozási projektek elindítására és saját vállalkozás indítására (induló vállalkozás).
 • A lehetséges karrierlehetőségek között szerepel a Digitális Üzleti Fejlesztési Menedzser / BizDev, a Digitális termékmenedzser, a termékmenedzser, a bevételszerzés elemzője, az online hírnév menedzser, a közösségi menedzser, a digitális eszközök, a digitális üzleti elemző és az induló vállalkozások, a fogyasztói elemző / digitális közönség, a BB forrás menedzser: Big Data, App Marketing elemző, Account Manager és Accounts Manager, eCommerce elemző, Online Marketing elemző, Digitális Kampánymenedzser, SEM Kampánymenedzser, SEO: Keresési pozicionáló optikus, Brand Manager, Trend Analyst, Startup alapító, Junior tanácsadó, Financial Analyst ( junior), eseménymenedzser, ügyfélszolgálati menedzser, értékesítési menedzser és marketing aktiválási menedzser.

Tudományos lehetőségek

 • Beléphet egyetemi mesterképzésekbe a külföldi egyetemeken is. A volt hallgatók tovább folytattak mestert olyan egyetemeken, mint például a Standfordi Egyetem, a Londoni Közgazdasági Egyetem, az IESE, a Warwicki Egyetem, a szingapúri Nanyang Technológiai Egyetem.
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Tovább

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Kevesebb