Bachelor filozófia, politika és közgazdaságtan

Általános információk

Program leírás

A PPE programunk sokféle professzort és tanfolyamot nyit meg. A filozófia tanfolyamában felfedezi az élet nagy kérdéseit, és megtanulja mélyen gondolkodni. Politológia tanfolyamán megtudhatja, hogyan működnek a politikai rendszerek az Egyesült Államokban és külföldön. Végül, a gazdasági kurzusokon - amelyeket a Dicke Üzleti Gazdálkodási Főiskolán keresztül szállítottak - elemezni fogja a társadalmi kérdéseket befolyásoló piaci erőket.

Habár három tantárgyat fog tanulni, négy év alatt továbbra is diplomás lesz. Garantálható. Valójában, ha a saját hibájából nem tud befejezni a programot négy év alatt - a többit felvesszük a fülre.

Légy kész arra, hogy az osztálytermen kívül ugyanúgy tanuljon meg, mint belül. Rengeteg lehetősége lesz olvasni, írni, problémákat megoldani, összetett ötleteket közölni, megalapozott és etikus döntéseket hozni. Egy rugalmas készségekkel készít diplomát, amelyek kiemelkednek a piacon.

A nagy intézmények egyszerűen nem tudják biztosítani az itt megtalált személyre szabott figyelmet és lehetőségeket. Szolgálhat hallgatói önkormányzatban vagy társszerzői kutatási munkákban a professzorokkal. Külföldön tanulhat, részt vehet a republikánus vagy a Demokratikus Nemzeti Kongresszuson, vagy nyáron internálhat Washington DC-ben. Vezethet egy hallgatói szervezetet vagy tiszteletbeli társaságot, játszhat egy sportcsapatban, vagy felléphet zenekarokkal.

Az ONU kis osztályméret és csodálatos barátság élvezheti az osztálytársait. Elkötelezett és kitűnő professzoraink megismerik Önt. Támogatják Önt a tanfolyamok, a kutatás, a gyakorlatok, valamint a posztgraduális vagy karrier előkészületek során. Személyesen befektetnek a sikerébe és nyitnak ajtót az Ön számára.

PPE-programunk három különféle utat készít fel: jogi iskola; karrier az állami, nonprofit vagy magániparban; vagy végzős iskola. Bármelyik utat választja, készen áll!

107037_13.jpg

Keressen egy olyan gyakorlatot, amelyet szeretni fog

Összekapcsoljuk Önt stratégiai gyakorlatokkal a jövőnk érdekében. Professzoraink nemzeti és nemzetközi kapcsolatainkkal hűvös lehetőségekhez vezetnek.

Vegyen részt és menjen helyekre

Ha készen áll arra, hogy az osztálytermeken túl is tovább tanuljon, a megfelelő helyre jött. A PPE-knek lehetősége van kutatásra, külföldön történő tanulásra, hallgatói szervezetekre és egyebekre.

 • Északi szavazók
 • Mock Trial
 • UN modell
 • A Washington Center
 • Külföldön tanulni
 • Etikai Klub
 • Etikai tál
 • Diákszervezetek / tiszteletbeli társaságok

107033_4.jpg

Tanulási eredmények

A PPE főiskolai hallgatók:

 • Kritikusan értékelje logikusan az érveket és az érveket.
 • Kritikusan értékelje az etikai kérdéseket.
 • A társadalmi intézmények ismereteit mutatja be a kortárs és tartós társadalmi kérdések koncentrált elkötelezettsége révén.
 • Végezzen kvantitatív elemzést.
 • Szintetizálja és értékelje az információkat a tudomány és a módszerek alkalmazásával a három tudományágban.

Vége játék: egy teljes karrier

Mit fogsz választani? Pályakezdőink általában a három út egyikét választják: jogi iskola, végzős iskola vagy közvetlen foglalkoztatás. A PPE fokozat sokoldalúságot biztosít, és a karrier lehetőségek számosak.

107032_3.jpg

Tanterv

A PPE-fő megköveteli, hogy három kurzusról tartson kurzusokat. Tanfolyamokat tarthat, mint például az amerikai politika bevezetése, a nemzetközi kapcsolatok bevezetése, a jogi filozófia, az üzleti tervezés mikroökonómiai alapjai és a vezetői közgazdaságtan.

1. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
PLSC 1011 Bevezetés az amerikai politikába 3 PLSC 10x1 PLSC 1021 vagy 1031 3
TREX 1001 átmeneti tapasztalati tanfolyam 3 PHIL 2341 Logic 3
ENGL 1221 író szeminárium 3 Modern nyelv 3
Modern nyelv 3 Terjesztési követelmény 3
Terjesztési követelmény 3 Terjesztési követelmény 3
Teljes 15 Teljes 15

2. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
BIZ 2031 Makroökonómia 3 BIZ 2021 mikroökonómia 3
PHIL 2281 Jogfilozófia 3 PLSC 25x1 vagy HSPS 25x1 vagy magasabb 3
Terjesztési követelmény 3 Változatos kultúrák szeminárium 3
Terjesztési követelmény 3 Terjesztési követelmény 3
Terjesztési követelmény 3 Terjesztési követelmény 3
Teljes 15 Teljes 15

3. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
ECON 3831 Vezetői közgazdaságtan 3 PHIL / PLSC / HSPS / ECON 3xx1 vagy újabb 3
PHIL PHIL 3101 vagy 3201 vagy 3441 3 választási 3
választási 3 választási 3
választási 3 választási 3
választási 3 választási 3
Teljes 15 Teljes 15

4. év

Őszi szemeszter Hitelórák Tavaszi szemeszter Hitelórák
PPE 4811 Senior esszé I. 1 PPE 4911 Senior esszé II 2
választási 3 választási 3
választási 3 választási 3
választási 3 választási 3
választási 3 választási 3
választási 3 Teljes 14
Teljes 16

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb