Bachelor feltöltés a teológiában, a minisztériumban és a misszióban

Általános információk

Program leírás

Azok számára, akik már elnyerték a Durham Diplomát Szent János vagy másutt, felajánljuk a lehetőséget, hogy feltöltsék a Művészet Bachelor teológiában, a minisztérium és a küldetés által validált Durham Egyetem részeként a közös díjat rendszer. A feltöltési tanfolyamot mindenki számára tervezik, aki tovább szeretné folytatni teológiai tanulmányait, beleértve azokat is, akik a minisztériumban tevékenykednek.

Ez a részmunkaidős képzés általában két évet vesz igénybe a távoktatási program befejezéséhez. Minden tananyag elérhető online, ezért bizonyos informatikai készségekre van szükség. A kijelölt személyi oktatóval együtt dolgozhat, és beszélgethet más hallgatókkal a Moodle-on keresztül, így lehetőség nyílik erre a kurzusra a világ bármely pontján egy olyan időben és ütemben, amely megfelel Önnek.

Ha nem rendelkezik a teológiában a Durham-diplomával, akkor továbbra is pályázhat, és javasoljuk azokat a modulokat, amelyeket meg kell fejezni. Ilyen esetekben a tanfolyam két évnél hosszabb időt vehet igénybe.

BA feltöltő modulok

Ahhoz, hogy kiegészítse azt, amit a Diplomára tanulmányoz, 5 évfolyamon 6 modulon dolgozik. Az első évben elmélyedni fogja az Újszövetség, a Keresztény Tanok és a Teológiai perspektíva tanulmányait a keresztény minisztériumban. A második évben megfontolhatja a keresztény gyakorlatot és a disszertációjának kutatását, amely lehetőséget kínál arra, hogy alaposan tanulmányozza a saját választása szerinti teológiai témát.

A munkák értékelése a feladatok, a gondolatok, az exegézumok, a könyvek áttekintése, a gyakorlati felhasználású források és portfóliók létrehozása révén változatos. Az Ön személyes oktatója segít felkészülni ezeknek, és tanácsot ad arra, hogyan fejlesztheti tanulásodat. Mindegyik modulot megjelölni fogják, a teljes kitüntetéssel pedig a BA befejezése után.

Hogyan kell alkalmazni

Azok a hallgatók, akik már teológus vagy ezzel egyenértékű diplomával rendelkeznek, bármikor beutazhatnak ehhez a kurzushoz, de új hallgatókat jelentenek minden év őszén. Önnek egy oktató lesz, aki végigvezeti Önt tanulmányai során. Továbbá az online Moodle weboldalunkhoz hozzáférhetünk tanulmányi anyagokkal, fórumokkal, visszajelzési formákkal és az egyes modulok értékelésével kapcsolatos részletekről. Egyszerűen töltse ki a jelentkezési lapot, és küldje el e-mailben a registry@stjohns-nottm.ac.uk címre.

A pályázatok benyújtásának határideje augusztus 31., szeptemberben kezdődik.

A pályázati eljárás részeként a tengerentúli hallgatóknak bizonyítékot kell szolgáltatniuk arra vonatkozóan, hogy bármely korábbi tengerentúli tanulmány / képzés összehasonlítható az Egyesült Királyság képesítésével. Ez a NARIC segítségével érhető el: href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

A NARIC is bizonyítékot nyújthat az angol nyelvvizsga felmérésére, amely egy Durham Egyetem követelménye, bárkinek, akinek az első nyelve nem angol. Az egyetemi és posztgraduális programok követelményei href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

2018/19 díjak

Tiszteletben tartjuk díjainkat, mert sokan szeretnénk hozzáférni minden tanfolyamunkhoz. 2018/19-ben a BA (feltöltés) éves díja 1860 £. Ez magában foglalja a távoktatót, az online anyagokat és az egyetemi érvényesítést. Ezt a díjat évente kismértékű emelkedésnek vetheti alá, és mivel a BA (top-up) tanfolyam két évig tart, a teljes díj kb. 3750 £ lehet.

5% kedvezményt nyújtunk mindazok számára, akik augusztus 31-ig igénylik és fizetik az éves díjat. Ez csökkenti az éves díjat 1860 és 1767 font között.

A szigorúbb költségvetésűek számára részletfizetést kínálunk. A BA (feltöltés) után augusztus 31-ig 620 fontot, 620 fontot december 31-ig és 620 fontot fizet március 31-ig.

Sajnos nem tudunk visszatérítést nyújtani, ha elhagyja a tanfolyamot az év során. Különleges körülmények között azonban lehetőség nyílik arra, hogy szünetet tartson a tanulmányaidból, feltéve, hogy 80 eurós halasztási díj fizet, és visszatér a tanulmányokra a következő évben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... Tovább

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Kevesebb