Bachelor diploma nemzetközi szállodamenedzsmentből
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Kulcs információ
Campus helye
Madrid, Spanyolország
Nyelvek
Angol, Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 9 490 / per year *
Jelentkezési határidő
19 Apr 2024
Legkorábbi kezdési dátum
Oct 2024
* évi + regisztrációs díj
Bevezetés
Cél: A menedzsment megismertetése az elméleti szempontok és a szakmai tapasztalatok összekapcsolásával.
Nemzetközi környezetben tanulnak a diákok
- Vezetési technikák, eszközök és csapatvezetés;
- Hogyan fejlesszék szakmai, jogi, gazdasági és nyelvi képességeiket azzal a céllal, hogy operatív vezetők legyenek egy vállalatnál.
A Nemzetközi Szállodamenedzsment program azoknak a jelölteknek szól, akik sikeresen befejezték a középiskolai tanulmányokat, és végső célja, hogy leendő szakembereket képezzenek az operatív menedzsment területén bármely szállodai osztályon. A program időtartama 3 év, és 12 hónapos szakmai gyakorlatot tartalmaz három-öt csillagos szállodákban Spanyolországban és világszerte. A hallgatók elsajátítják a leendő szakmájuk valóságával kapcsolatos tapasztalatokat, fejlesztik a csapatmunka képességeit, és tapasztalatot szereznek a kívánt jövőbeni környezetben.
fokok
VATEL A francia állam által tanúsított végzettség
Kezdeti karrierlehetőségek:
Operatív vezetői pozíciók bármely szállodai részlegen.
A tanulmányok időtartama:
3 év
Szakmai gyakorlatok:
12 hónap, három év alatt elosztva, a Vatel által kiválasztott 3-5 csillagos szállodákban a következő területeken: Housekeeping & Front Office, Service & Kitchen és Middle Management.
Nyelv:
Angol (a nem angol anyanyelvű diákoknak angol nyelvből B2-es szinttel kell rendelkezniük).
Belépők
A program eredménye
Amit megtanulsz
- Menedzsment: A szókincs és az alapfogalmak elsajátítása. A menedzsment gyakorlati oldalának megértése.
- Marketing: A marketing alapelvek és alkalmazásuk alapjainak megértése.
- Számítástechnika: Az Internet világának felfedezése és az Office eszközök alkalmazása a szállodamenedzsmentben.
- Vállalkozásgazdaságtan: A vállalkozás fogalmának és a gazdasági környezetben elfoglalt helyének megértése.
- Szakmai kultúra: A szakma művészetének megértése. Kíváncsiság ébresztésére és a minket körülvevő dolgok, többek között a gasztronómia iránti ízlés felkeltésére.
- Beavatás az élelmiszer- és italgyártásba: Általános ismeretek megszerzése az éttermi iparágról.
- Takarítás: A szállodai vendégek kényelmével szorosan összefüggő részleg működésének ismertetése, valamint az ellenőrzés fontossága ezen a kulcsfontosságú részlegen.
- Humánerőforrás: Az emberi erőforrás-menedzsment alapelveinek megtanulása.
- Professzionális imázs: Megtanulni kezelni az imázst, tisztában lenni önmagaddal, dolgozni az önbecsülésen és felismerni, miközben tisztelsz másokat.
- Táplálkozás: Ismerni a táplálkozás fontosságát bármilyen üzleti vállalkozásban, hogyan kell elkészíteni, főzni, ételeket és italokat szolgálni. Kiegyensúlyozott menük kidolgozása, figyelembe véve az egyes emberek táplálékfelvételét.
- Borászat: Elhozni a hallgatókhoz a borvilágot, képes legyen felismerni a különböző borfajtákat, feldolgozást, borkóstoló borpárosítást és felszolgálást.
- Francia, német vagy kínai: A nyelv munkaszintjének elsajátítása, hogy hatékonyan és eredményesen kommunikálhasson bármilyen nemzetközi kontextusban
- Gyakorlati alkalmazás: A tanórákon megszerzett elméleti ismeretek alkalmazása a különböző szállodaüzemeltetési osztályokon.
- Bevételkezelés: Kulcsfontosságú ismeretek, technikák és terminológia biztosítása a bevétel és a szállodai nyereség maximalizálása érdekében, miközben nagyobb jövedelmezőséget ér el.