Bachelor az ipari rendszerek tervezésében

Általános információk

Program leírás

Az ipari rendszerek mérnöke mérnöki általános szakember, aki speciális képzettséggel rendelkezik a mérnöki rendszerek megértésében, irányításában és felügyeletében. Ez a program kiképzi a modern gyártási és feldolgozóipar összes erőforrásának, beleértve az anyagokat, gépeket, létesítményeket, az embereket és a tőkét, szervezéséhez és hatékony felhasználásához. Meg fogja tanulni a hőátadás, a számítógépes műszaki tervezés és a folyadékmechanika alapelveit.

Minta tanfolyamok

Ipari rendszerek szimulációja, emberi tényezők tervezése, gyártási folyamat és gépek, ipari gépek tervezése, számítógépes mérnöki munka.

Mi az ipari rendszerek tervezése?

Az ipari rendszerek mérnöke mérnöki generássá válik, aki speciális képzéssel rendelkezik a mérnöki rendszerek természetéről, viselkedéséről, irányításáról és ellenőrzéséről.127283_machine-mill-industry-steam-633850.jpeg Skitterphoto / Pexels

Programunk

Az Industrial Systems Engineering (ISE) program célja a mérnökök képzése a modern gyártási és feldolgozóipar összes erőforrásának (anyagok, gépek, létesítmények, emberek és tőke) megszervezésére és hatékony felhasználására.

Végzős:

 • Alkalmazott Tudományok (BASc.) Az ipari rendszerek tervezésében.
 • A szövetkezeti oktatásban részt vevő hallgatók BASc diplomát szereznek. (Co-op) az ipari rendszerek tervezésében.
 • A gyakornoki program hallgatói BASc fokozattal járnak. (Gyakorlat) ipari rendszerek tervezésében.

Az ISE programot a Kanadai Mérnöki Akkreditációs Testület teljes mértékben akkreditálta.

Mit csinálnak az ISE hallgatók?

Minden mérnöki hallgató részt vesz egy közös alapprogramban, amely az összes mérnök számára szükséges alapvető matematikából és tudományból áll, valamint bevezető tervező tanfolyamokból.

ISE hallgatóink tanulmányozzák az anyagok erősségét, a hőátadás alapelveit, a számítógépes műszaki tervezést és a folyadékmechanikát, valamint a gyártásiparban és a karcsú gyártásban a folyamatok modellezését. A hallgatók a géptervezés során előzetes ismereteket alkalmaznak szimulációs tanulmányokon keresztül. A folyamattervezés, vezérlés, üzemeltetésirányítás és gyártás területén elért haladó tanulmányok szintén erős programelemek.

Milyen karrierje lehetett?

Az ipari rendszerek mérnökei általában a következő területeken dolgoznak, vagy a következő munkakörökkel rendelkeznek:

 • Haladó gyártás
 • Automatizált rendszerek
 • Tervező mérnök
 • Ergonómia mérnök
 • Felszerelés
 • Ipari mérnök
 • gyártómérnök
 • Petroleum Industries
 • Folyamatvezérlő mérnök
 • Folyamat mérnök
 • Termelési mérnök
 • Minőségellenőrző mérnök
 • Robotika mérnök
 • Értékesítési mérnök
 • Közüzemi szolgáltatások

ISE Labs hallgatók

Laboratóriumaink szoftvereket tartalmaz a mérnöki modellezéshez és tervezéshez, a feszültség-feszültség elemzéshez, valamint a feldolgozáshoz, a gyártáshoz és a műszaki menedzsmenthez. A laboratóriumok berendezéseket is tartalmaznak a mechanikai tulajdonságok, a folyamat, az akusztika és a gépipar teszteléséhez. Van robotikai laboratóriumaink és eszközeink az esztergáláshoz és maráshoz.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Tovább

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Kevesebb