Bachelor az adatelemzésben

Általános információk

Program leírás

2017 őszétől kezdődően az Aquinas College jelentős és kisebb jelentőséggel bír a Data Analytics-ben , amely gyorsan növekvő terület, amely felkészíti a tanulókat az adatok egyre inkább adatközpontú világban történő feldolgozására és bemutatására.

Az ilyen nagy vagy kiskorú végzettek képesek matematikai és statisztikai technikákat használni a programozással és a szoftveralkalmazásokkal kombinálva a trendek és egyéb viselkedések észlelésére, majd bemutatni az elemzést a szélesebb körű megértés érdekében. Ez egy interdiszciplináris terület, amely egyesíti a statisztikákat, a matematikát, a számítógépes programozást, az informatikát és az üzleti adminisztrációt.

A technológiai fejlődés, mint például az okostelefonok, a közösségi hálózatok és az e-kereskedelem, az elmúlt öt évben az adatok robbanásszerű kíséretét eredményezte. Néhány szakértő becslése szerint a világ adatainak több mint 90% -a keletkezett ebben az időszakban.

„Mivel az iparágakban elterjedt az adat-vezérelt döntéshozatal gyakorlata, az összetett adatforrásokból származó analitikus betekintések megszerzéséhez szükséges készségekkel rendelkező diplomások iránti kereslet tovább nőtt” - mondta Andrew Borgman, a Spectrum Health biostatisztikája. „Az Aquinas College Data Analytics program biztosítja a hallgatók számára a szükséges technikai készségeket és üzleti hozzáállást a matematika, a számítástechnika és az üzlet kereszteződésénél tapasztalt, kihívást jelentő problémák megoldására.”

Egyre több, a vállalkozások, a kormányzati szervek, az egészségügyi ágazat, a kutató laborok és sok más munkáltató adatelemzőket bérel, hogy segítsen nekik megérteni az adataikat.

Az alábbiakban néhány statisztika ismerteti az iparági keresletet az adatelemzők számára:

A McKinsey Globális Intézet 2011-es jelentésében 2018-ra az Egyesült Államokban 140 000 - 190 000 ember hiánya volt tapasztalható az iparág adatelemzési igényeinek kielégítéséhez szükséges analitikai készségekkel.

A munkahely-kereső weboldal valóban.com azt mutatja, hogy a „nagy adatelemzés” kifejezést tartalmazó munkák százalékos aránya 2012 óta több mint négyszeresére nőtt. 2015-ben az International Data Corporation előrejelzése szerint közel egymillió pozíció lesz az Egyesült Államokban 2018-ig, amely az adatkezeléshez és az értelmezéshez szükséges készségeket igényli.

Továbbá az e területen végzett munkahelyek fizetése nagyon versenyképes. A datajobs.com szerint egy belépő szintű adatelemző 50 000 és 75 000 dollár közötti jövedelemre számíthat, míg egy tapasztalt adatelemző fizetési tartománya 65 000 és 110 000 dollár között van.

Míg a nagyok alapot képeznének a fejlett statisztikai technikákhoz az adatkészletek elemzéséhez, a kiskorú kisebb mennyiségű statisztikai terminológiát és technikát biztosítana, a számítógépes programozás és a táblázatkezelő használatának bevezetését, valamint az adatmódszerek áttekintését más tudományág. Az ilyen kiskorúakkal rendelkező diákok képesek lennének hozzájárulni a munkahelyi adatelemzési megoldásokhoz, hogy betekintést nyújtsanak az adatok által vezérelt döntésekhez, és esetleg részt vehessenek az analitikus diplomás programban.

Adatelemző tanulói tanulási eredmények

Miután sikeresen befejezte a Data Analytics főkönyvet, a diákok:

  • a matematika és a statisztikák széles körű és mélyreható készségei, amelyek a magas szintű analitikai gondolkodás alkalmazásához szükségesek az adatelemzési problémákra
  • a számítógépes programozás és az analitikai szoftverek használatának alapjai, és így a munkahelyen igényelt technológiai know-how gyors megszerzése.
  • alapja az üzleti szókincsnek, gyakorlatnak és egyezményeknek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megbecsüljék azt a kultúrát, amelyben valószínűleg működnek.
  • az adatelemzési technikák gyakorlati megváltoztatása a valós adatkészletekben, és a potenciális munkaadók bemutatásához projektportfólió összeállítása

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Tovább

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Kevesebb