Bachelor az adatelemzésben

Általános információk

Program leírás

2017 őszétől kezdődően az Aquinas College jelentős és kisebb jelentőséggel bír a Data Analytics-ben , amely gyorsan növekvő terület, amely felkészíti a tanulókat az adatok egyre inkább adatközpontú világban történő feldolgozására és bemutatására.

Az ilyen nagy vagy kiskorú végzettek képesek matematikai és statisztikai technikákat használni a programozással és a szoftveralkalmazásokkal kombinálva a trendek és egyéb viselkedések észlelésére, majd bemutatni az elemzést a szélesebb körű megértés érdekében. Ez egy interdiszciplináris terület, amely egyesíti a statisztikákat, a matematikát, a számítógépes programozást, az informatikát és az üzleti adminisztrációt.

A technológiai fejlődés, mint például az okostelefonok, a közösségi hálózatok és az e-kereskedelem, az elmúlt öt évben az adatok robbanásszerű kíséretét eredményezte. Néhány szakértő becslése szerint a világ adatainak több mint 90% -a keletkezett ebben az időszakban.

„Mivel az iparágakban elterjedt az adat-vezérelt döntéshozatal gyakorlata, az összetett adatforrásokból származó analitikus betekintések megszerzéséhez szükséges készségekkel rendelkező diplomások iránti kereslet tovább nőtt” - mondta Andrew Borgman, a Spectrum Health biostatisztikája. „Az Aquinas College Data Analytics program biztosítja a hallgatók számára a szükséges technikai készségeket és üzleti hozzáállást a matematika, a számítástechnika és az üzlet kereszteződésénél tapasztalt, kihívást jelentő problémák megoldására.”

Egyre több, a vállalkozások, a kormányzati szervek, az egészségügyi ágazat, a kutató laborok és sok más munkáltató adatelemzőket bérel, hogy segítsen nekik megérteni az adataikat.

Az alábbiakban néhány statisztika ismerteti az iparági keresletet az adatelemzők számára:

A McKinsey Globális Intézet 2011-es jelentésében 2018-ra az Egyesült Államokban 140 000 - 190 000 ember hiánya volt tapasztalható az iparág adatelemzési igényeinek kielégítéséhez szükséges analitikai készségekkel.

A munkahely-kereső weboldal valóban.com azt mutatja, hogy a „nagy adatelemzés” kifejezést tartalmazó munkák százalékos aránya 2012 óta több mint négyszeresére nőtt. 2015-ben az International Data Corporation előrejelzése szerint közel egymillió pozíció lesz az Egyesült Államokban 2018-ig, amely az adatkezeléshez és az értelmezéshez szükséges készségeket igényli.

Továbbá az e területen végzett munkahelyek fizetése nagyon versenyképes. A datajobs.com szerint egy belépő szintű adatelemző 50 000 és 75 000 dollár közötti jövedelemre számíthat, míg egy tapasztalt adatelemző fizetési tartománya 65 000 és 110 000 dollár között van.

Míg a nagyok alapot képeznének a fejlett statisztikai technikákhoz az adatkészletek elemzéséhez, a kiskorú kisebb mennyiségű statisztikai terminológiát és technikát biztosítana, a számítógépes programozás és a táblázatkezelő használatának bevezetését, valamint az adatmódszerek áttekintését más tudományág. Az ilyen kiskorúakkal rendelkező diákok képesek lennének hozzájárulni a munkahelyi adatelemzési megoldásokhoz, hogy betekintést nyújtsanak az adatok által vezérelt döntésekhez, és esetleg részt vehessenek az analitikus diplomás programban.

Adatelemző tanulói tanulási eredmények

Miután sikeresen befejezte a Data Analytics főkönyvet, a diákok:

  • a matematika és a statisztikák széles körű és mélyreható készségei, amelyek a magas szintű analitikai gondolkodás alkalmazásához szükségesek az adatelemzési problémákra
  • a számítógépes programozás és az analitikai szoftverek használatának alapjai, és így a munkahelyen igényelt technológiai know-how gyors megszerzése.
  • alapja az üzleti szókincsnek, gyakorlatnak és egyezményeknek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megbecsüljék azt a kultúrát, amelyben valószínűleg működnek.
  • az adatelemzési technikák gyakorlati megváltoztatása a valós adatkészletekben, és a potenciális munkaadók bemutatásához projektportfólió összeállítása

Utoljára frissítve jún. 2019

Az iskoláról

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused o ... Tovább

Aquinas College, an inclusive educational community rooted in the Catholic and Dominican tradition, provides a liberal arts education with a global perspective, emphasizes career preparation focused on leadership and service to others, and fosters a commitment to lifelong learning dedicated to the pursuit of truth and the common good. Kevesebb