Az alapképzési program, az Élelmiszerrendszerek: Fenntarthatóság, Menedzsment és Technológia, felkészíti a hallgatókat arra, hogy szakértői Élelmiszerrendszer-vezetőkké váljanak. A program biztosítja a hallgatók számára az interdiszciplináris tudást, amely szükséges az üzleti, a környezetvédelmi és a természeti erőforrások kezeléséhez az agrár-élelmiszeriparban. A szakmai profil összhangban van a fenntartható fejlődés stratégiájával, amelyet az Európai Bizottság „A fenntartható növekedés innovációjának: bio-gazdaság Európának” című közleményében vázoltak fel.

Pontosabban, a tanfolyam célja, hogy a diákokat olyan keresztfunkciós kompetenciákkal látja el, amelyek összekapcsolják az ellátási lánc és a gazdaságtan és az üzleti menedzsment ismereteit az élelmiszerellátás és -megőrzés technológiai know-how-jával, valamint a környezeti fenntarthatósággal. Az eredmény egy interdiszciplináris vizsgálati terv, amely a módszertani szempontokra és az alapkészségekre összpontosít, amelyek a jövőben továbbra is hasznosak lesznek.

A program olyan módszereket és eszközöket biztosít a hallgatók számára, amelyek elemzik és kezelik az agrár-élelmiszeripari vállalkozásokat és intézményeket, például az élelmiszertermelő és -feldolgozó cégeket, a márkás vállalatokat és szövetkezeteket, a védelmi konzorciumokat (pl. OEM), a modern kiskereskedelmi forgalmazókat, a HoReCa-t. vállalkozások, minőségi tanúsító cégek és azok a vállalatok, amelyek Olaszországban és külföldön népszerűsítik az agrár-élelmiszeripari termékeket.

Az Élelmiszer Rendszerek: Fenntarthatóság, Menedzsment és Technológia alapképzési program három specifikus oktatási útvonalra oszlik: az első a fenntarthatósággal kapcsolatos témákra összpontosít; a második az élelmiszer-tudományhoz és a technológiához kapcsolódó témákkal, a modern bio-közgazdászhoz kapcsolódó környezeti témákkal való együttműködés. Ezért a diákoknak számos lehetőséget kínálnak; mesterképzési program.

A konkrét oktatási célok eltérőek lehetnek, de közös nevezőjük van. Valójában mindegyikük alapos módszertani képzésen és az üzleti menedzsment sikeréhez szükséges eszközökön alapul.

Program oktatási nyelve:
  • Olasz

4 további kurzus University of Parma »

Utoljára frissítve Május 29, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date