Hivatalos Leírás

 • Típus: Hároméves képzés
 • Időtartam: 3 év
 • Hozzáférés: Ingyenes
 • Osztály: L-18, Közgazdaságtan és üzleti adminisztráció

3 tanterv

 • Élelmiszertudományok
 • biogazdaság
 • Biosciences

Egy innovatív és példátlan képzési projekt az olasz egyetemi tájképben, amelyben a vezetői kultúra integrálódik a biológiai tudományok és az élelmiszer-technológiák technológiai és tudományos hozzájárulásával, hogy az agrár-élelmiszer-rendszerhez kapcsolódó, speciális készségekkel rendelkező vezetői képzésekkel vonzza.

A kurzus az Élelmiszer-völgy szívében született, és az érintett osztályokhoz kapcsolódó tudományos kutatás és akkreditáció hagyományát átadja ( gazdasági és üzleti tudományok, kémiai tudományok, élet- és környezetvédelmi fenntarthatóság , élelmiszer- és drogtudományok ) a rendkívüli kontextus javára cégek, konzorciumok, olasz és európai intézmények, tanúsító szervek és ellátási láncok, amelyek jellemzik országunk agrárgazdaságát.

Így számíthat a különböző szempontokra, amelyek segíthetnek a következő vezetői kihívásokban:

 • interdiszciplináris út, amely a specifikus és artikulált tudásra összpontosít;
 • az agrár-élelmiszeripar kontextusa és a kutatás és az egyetemi képzés közötti folyamatos cseréje;
 • három konkrét cím jelenléte, amelyek lehetővé teszik, hogy szakosodjon a menedzsment, a környezeti fenntarthatóság és az élelmiszertermeléssel és -megőrzéssel kapcsolatos technológiákkal kapcsolatos kérdésekben.

tanulási eredmények

A kurzus célja, hogy új szakmai profilokat képezzen az élelmiszer-rendszerben jellegzetes és transzverzális készségekkel és érzékenységekkel.

A kurzusban való részvétel lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy:

 • Az agrár-élelmiszer-ellátási láncok értékbecslésével kapcsolatos szakismeretek feltételezésével fejezze be az előkészítési szintet
 • Szerezzen megkülönböztető és transzverzális készségeket a következő témákkal kapcsolatban: marketing és kommunikáció az agrár-élelmiszeriparban, a műveletek és az ellátási lánc menedzsment, a nemzetközivé válás stratégiái, a kutatás és fejlesztés, a minőségellenőrzés és a tanúsítás
 • Növelés az aktív oktatási eszközök, az egyéni képességek folyamatos igénybevétele révén annak érdekében, hogy a magas szintű felelősséggel rendelkező pozíciókba beilleszkedjen a vállalatba
 • Biztosítani kell a folyamatos kapcsolatot az üzleti közösséggel, a tanúknak az ellátási láncban működő főbb vállalatok részvételével.

Mert Parmában

Egy innovatív és példátlan kulturális projekt az olasz színtéren, amelyben a vezetői kultúra integrálódik a biológiai tudományok és az élelmiszer-technológiák technológiai és tudományos hozzájárulásával, a vezetői és szakmai személyiségek képzése érdekében, amelyek az agrár-élelmiszer-rendszerhez kapcsolódó speciális készségekkel és kompetenciákkal rendelkeznek.

A kurzus az Élelmiszer-völgy szívében született, és a három érintett osztály, a gazdaság, a biológiai tudományok és az élelmiszer-tudományok tudományos kutatásának és akkreditációjának hagyományát a vállalatok, konzorciumok, intézmények, tanúsító szervek és ellátási láncok rendkívüli kontextusába rendezi. jellemzi hazánk élelmiszer-élelmiszerét. Így egy interdiszciplináris tanfolyamra számíthat, amely a módszertani szempontokra és az alapismeretekre összpontosít, amelyek nem tartoznak a gyors elavulásnak; az agrár-élelmiszeripar kontextusának folyamatos cseréje, valamint a kutatás és az egyetemi képzés között; három képzési útvonalon, amelyek lehetővé teszik, hogy szakosodjon a menedzsment, a környezeti fenntarthatóság és az élelmiszertermeléssel és -megőrzéssel kapcsolatos technológiákkal.

Ami a diploma megszerzése után várja Önt

A nemzeti gazdaság egyik vezető szektorának főszereplőjévé válik, amelyet az intenzív képzési tevékenység kedvez.

Ön képes lesz arra, hogy különböző funkcionális területeken töltse ki a szervezeti szerepeket: kereskedelmi, marketing, kommunikációs és külső kapcsolatok, minőségirányítási rendszerek, kutatás és fejlesztés, vásárlások.

Az Önök számára várakozó foglalkoztatási lehetőségek közé tartoznak az élelmiszerek gyártásával, feldolgozásával, megőrzésével és forgalmazásával kapcsolatos vállalatok; állami és magánszervezetek a mezőgazdasági élelmiszer-termelés tervezésére, elemzésére, ellenőrzésére, tanúsítására vagy védelmére és javítására; állami szervezetek, nemzeti és nemzetközi intézmények, szakszervezetek és mezőgazdasági szakszervezetek és szolgáltatási vállalatok az agrár-élelmiszeripar területén.

Program oktatási nyelve:
Olasz

2 további kurzus University of Parma »

Utoljára frissítve May 12, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date