Bachelor angol nyelven

Általános információk

Program leírás

Miért fontos angol nyelven?

Az angol szakok általában olvasók vagy írók. Sok mindkettő. Az irodalomban, az írásban, a nyelvészetben és az angol nyelv történetében végzett tanfolyamokon keresztül a diákok különböző szövegeket keresnek, azzal a céllal, hogy átgondolt és tudós olvasók, írók, gondolkodók, kommunikátorok és művészek váljanak.

Az olvasáson és az íráson túl a diákok a nyelvtudás, az írás pedagógia, a közösségi irodalom, a könyvkiadás, a munkahelyi írások és a kreatív írás elveihez vezetnek. Olvassák és folytatják az irodalmi művekről szóló megbeszéléseket, részt vesznek az irodalmi kritikákban, különböző analitikus argumentáló és kreatív műfajokat írnak, és kihívást jelentenek a nyelv megismerésére művészi, társadalmi és tudományos lencse révén.

Kisebb angolul

Az angol nyelvű kolléga az amerikai és az angol irodalom alapjait tanítja a diákoknak. Emellett a diákok megtanulják készségüket a kreatív írás, a szakemberek írása és a szövegírás terén. Miután elvégezte a szükséges kurzusokat, a hallgatók testre szabhatják kisebbségüket a jóváhagyott választók listájáról. A szükséges kurzusok listáját az akadémiai katalógusban találja meg. Ez a kiskorú 24 órás hitel befejezését igényli.

Karrierlehetőségek

91%
elhelyezési arány

Az angol végzettséggel rendelkező hallgatók 91% -a munkát vállal, vagy az érettségi után hat hónapon belül folytatja tanulmányait. Az ehhez a munkához kapcsolódó munkakörök:

 • Író
 • Szerkesztő
 • Kiadó
 • Másoljon írót
 • Műszaki író
 • Beszédíró

* Az ön által jelentett adatok alapján

Szakmai alapú tanulási tapasztalat

A GreenTower Press egy kis sajtó, amelyet a tanszék támogat és két kari tagot kezel. A GreenTower Press egy nagyon elismert irodalmi folyóiratot, a The Laurel Review-et tesz közzé. Minden kifejezés, diák gyakornokok szerez professzionális kiadói tapasztalat a GreenTower Press és a Laurel Review . A diákok a Laurel Review -ben szerkesztői szerkesztőként dolgoznak, ahol publikálják, bírálják és szerkesztik a kéziratokat.

A Medium Weight Forks egy olyan művészeti és irodalmi folyóirat, amelyet a hallgatók publikálnak a Kiadványok készségek tanfolyamon minden tavaszi ciklusban.

Az írásközpont oktatói és egyéb szolgáltatásokat nyújt az összes északnyugaton tanuló diáknak, és az osztály tanulói közül sokan értékes tapasztalatot szereznek írás-oktatóként és diákigazgatóként. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy írásbeli munkatársakkal dolgozzanak az osztálytermekben.

A szakmai írásban dolgozó hallgatók gyakorlati alapú gyakorlatokat végeznek a munkahelyi műfajokban, ideértve a regionális vállalkozások és szervezetek számára valós idejű valós projekteket is.

A diákok olyan fakultatív kollégákkal utaznak, mint például az írók és írók programjainak éves konferenciája, az Összehasonlító Drámai Konferencia és a Kollégium összetételének és kommunikációjának konferenciája.

Diákszervezetek

A Sigma Tau Delta, az angol tiszteletbeli társadalom, évről évre eljuttatja a hallgatókat egy országos konferenciához, hogy bemutassák a kritikus és kreatív munkát. A Sigma Tau Delta 1931-ben Északnyugat-ban jött létre.

A Scribblers, a Northwest kreatív író klubja hetente találkozik, hogy megosszák a kreatív munkát és írjanak össze.

A diákszervezetek teljes listája az osztályban »

Karrier kész. Első nap.

Az északnyugat biztosítja a diákok karrierlehetőségét, az első nap a gyakorlatokon, a tapasztalatokon és a hálózati lehetőségeken keresztül.
Olvassa el Korbin történetét »

Szakmai

Bár az angol szakemberek nem igényelnek gyakornoki képzést, nagymértékben ösztönzik őket. A gyakornokok a következő szervezetekkel dolgoztak:

 • GreenTower Press (Északnyugat campus)
 • KZLX rádióállomás (északnyugat campus)
 • Támogatási koordinátor (Északnyugat campus)
 • Északnyugat-Missouri (diákújság)
 • Tower Yearbook
 • Jobb házak és kertek
 • Nodaway Megyei Történelmi Társaság
 • A-Z kommunikáció

Külföldön tanulni

Külföldön tanulási lehetőség a diákok arra, hogy gyakorlati nemzetközi tapasztalatokat alkalmazzanak saját tudományos fejlődésükre. A kar tagjai rövid távú tanulmányi programokat nyújtanak, amelyek előkészítik a diákokat a program előtt, alatt és után. Kétféle külföldi tanulmányi program áll rendelkezésre, karvezetett és hagyományos külföldi tanulmányokat.

A hagyományos program lehet egy féléves, nyári vagy egyéves program, amelyet az északnyugati nemzetközi partnerintézetek tanítanak.

Az északnyugati különbség

Az 1905-ben alapított Northwest egy hagyományos campus, több mint 7.200 egyetemi és posztgraduális hallgatóval. A közepén mindenhol Maryville két óra van Omaha, Nebraska és Kansas City, Missouri és
2 ½ óra Des Moines, Iowa.

 • A tankönyvek és a laptop bérleti programok a hallgatókat csaknem $ 7,300-t takarítják meg négy év alatt.
 • Az USA Hírek és Világjelentés negyedik alkalommal, négy év alatt a legmagasabb, mérsékelten szelektív regionális egyetemként sorolták be a "25 legjobb egyetemeken".
 • A Bearcat előnye az államon kívüli hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy az államban tandíjhoz jusson, ami több mint 6000 dollárt tud megtakarítani. Az átlagos államigazgatási hallgatóknak fizetett 5 477 dolláros állami támogatással és 8,286 dollárral a külföldi diákok számára az északnyugati színvonalas oktatást kínál megfizethető áron.
 • Északnyugaton az American Dream Grant a tandíj 100% -át és a Pell-felmérhető diákok díját fedezi.
 • A diákszervezetek , a szakmai gyakorlatok és a szakmai alapú tanulási tapasztalatok biztosítják a diákok számára, hogy karrierlehetővé váljanak, az első nap.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Tovább

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Kevesebb