Bachelor angol nyelven

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A Double Degree program egy hongkongi baptista egyetemi innováció. Öt éves teljes munkaidős tanulmány után a hallgatók főiskolai diplomát (BA) végeznek angol nyelv és irodalom kitüntetésével, valamint az oktatásban (BEd) kitüntetett diplomát.

A kettős fokozat alapos ismereteket és megértést nyújt a tárgyterületről, és ezzel egyidejűleg felkészíti a hallgatókat arra, hogy szakképzett angol nyelvtanárok legyenek. Ez a megoldás biztosítja a szoros összefüggést a tárgyi tudás fejlesztése és a tanítási gyakorlat között. Helyek állnak rendelkezésre az elsődleges tanítás és a másodfokú oktatás számára.

A kettős fokozat hozzáférést biztosít a karrierlehetőségek széles köréhez, mind a tanításon belül, mind azon kívül. Kiváló alapot nyújt számos pályafutás számára, amelyek a tárgy alapos tanulmányozására és a képzett tanár jellemzőire jellemző szervezeti, interperszonális és szakmai készségekre támaszkodnak.

A sikeresen befejeződő diákok elismert tanári képesítést kapnak, amely megfelel a kormány professzionális angol nyelvtanárainak.

Tanulmányaik folyamán a hallgatók az iskolai tapasztalat és a tanítási gyakorlat időszakát vállalják. A 3. évet megelőző nyáron egy tengerentúli merülőprogramot fognak indítani, amelynek célja, hogy 6-8 hétig erősítsék és bővítsék tanulásukat egy intenzív angol nyelvű környezetben.

Programszerkezet

A Double Degree programban (5 éves tanterv) 167 egységet kell bevennie az ötéves tanulás során.

Aktuális szerkezet

  • Angol (ENGL) Főbb tanfolyamok 48
  • Oktatás (EDUC) Fő tanfolyamok 41
  • EDUC tanítási gyakorlat 10
  • Az EDUC tengerentúli bevándorlási programja 3
  • Egy szemeszter nélküli tanulás 12
  • ENG / EDUC Honors Project 6
  • Általános oktatás (GE) tanfolyamok 38
  • Szabad választás 9

Összesen 167


Belépés

A pályázóknak meg kell felelniük az általános egyetemi követelményeknek és a program különleges követelményeinek. További részletekért látogasson el a http://admissions.hkbu.edu.hk/en/ oldalra.

Díj

A teljes munkaidős egyetemi programok tandíja a 2019-2020 közötti időszakban 42,1 HK dollár a helyi hallgatók számára, és 140 000 HK a nem helyi hallgatók számára *. A díjakat két egyenlő részletben kell megfizetni. (Valuta átváltási árfolyam: 1 USD = 7,8 HK)

Okok választása Hongkong mint tanulmányi rendeltetési hely:

1.A nyugati örökséggel rendelkező „kínai kaland” része

2.Kínai nyelv és kultúra tanulása

3.Izzó és élénk város, sok tennivalóval

4.Sok multinacionális vállalat Hong Kongban található

5.Ablak Kínába

6.Gateway Délkelet-Ázsiába

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & ... Tovább

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & Health, Social Work, and Sociology. Kevesebb