Bachelor a turizmus és a szálloda vezetése

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A programról

A Turisztikai és Szállodamenedzsment Tanszék egy olyan program, amelynek célja az elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint az akadémia jólétének és működésének elősegítésére szolgáló gyakorlat hozzáadása számos olyan szektoron belül, amelyek akár állami, akár magánszektorban működhetnek. A hallgatóknak lehetősége nyílik fejleszteni magukat a tanszék által biztosított sokféle szempontból: ezek megfelelő szemináriumokon és konferenciákon való részvételt, valamint aktív részvételt jelentenek a kutatásban és az ismeretek alkalmazásában nyári képzésükön / szakmai gyakorlataik során. A turizmus és a szállodagazdálkodás területe túlterhelt számos lehetőséggel, hogy tudásukat teljes mértékben kitöltsék és magas szintű készségeket hozzanak létre, amelyekre az ágazatban szükségük lesz. A Turisztikai és Szállodamenedzsment Tanszék küldetése, hogy megkönnyítse a hallgatókat a jövőbeli karrierjük felé Pathways tiszta Pathways megtervezésében és ábrázolásában. Ennek a célnak az elérése érdekében az iskola számos lehetőséget kínál számukra; magas színvonalú előadásokkal, iskolai versenyképességgel és egyéni figyelemmel a személyi igényekhez igazodó szabáshoz.

132271_tourism.jpg

Oktatási lehetőségek

A turisztikai és szállodamenedzsment programok végső célja olyan hallgatók képzése, akik nemcsak fejlesztették tudatosságukat a világ legújabb nemzetközi és nemzeti fejleményei felé, hanem elkötelezettek az idegenforgalom és vendéglátás területén a legújabb technológiai fejlesztések iránti elkötelezettség mellett is. A hallgatóknak programjuk során általános üzleti tanfolyamokon, speciális és testreszabott turisztikai és vendéglátási kurzusokon kell sikerezniük. A programon belül a hallgatók várhatóan sok napi kommunikációs készséget fognak használni a problémamegoldó készségekre, a hatékony kommunikációs készségekre és az ügyfélközpontúság-készségekre. A nyelvtudás a turizmus tantervének elválaszthatatlan része. A Turisztikai és Szállodamenedzsment Tanszék emellett nemcsak a nyelvi ismeretekkel biztosítja a hallgatókat, de lehetőséget ad a hallgatóknak olyan választható nyelvtanfolyamok megtanulására is, mint német, francia, olasz, orosz és kínai. A nyári tanfolyamok lehetőséget biztosítanak a hallgatók számára a megtanult elméletek gyakorlati megvalósításához.

Karrier területek

Cyprus West University , idegenforgalmi és szállodamenedzsment programja az egyének képzésére szándékozik elsajátítani a szükséges készségeket és képesítéseket különböző területeken, például (vendéglátó-ipari intézmények, légitársaságok, utazásszervezők, utazási irodák, éttermek, autókölcsönzők stb.). A Hotel Management program és a Hotel Management program teljes egészében megvalósul a foglalkoztatás megszerzésében lánc- vagy butikhotelben, üdülőfalvakban, utazásszervezőkben, utazási irodákban, repülőterekben vagy légitársaságokban, tengerjáró hajókban. Ezenkívül a Turisztikai és Szállodamenedzsment Tanszék biztosítja a nyelvi készségeket, az akadémiai infrastruktúrát és az etikai kérdések fogalmát azoknak a hallgatóknak, akik tudományos pályafutást kívánnak folytatni.

Felvételi követelmények

Kötelező dokumentumok

 1. Középiskolai diploma és átirat vagy nemzeti bizonyítvány és átírás.
 2. A diploma és az átirat angol fordítása (ha van).
 3. Útlevél fénymásolat (beleértve az összes fontos oldalt).
 4. A SAT, IELTS vagy TOEFL eredményei (ha rendelkezésre állnak).
 5. Személyes fénykép

Felvételi feltételek:

American College tesztelés: Legalább 21 pont.
Általános oktatási bizonyítvány (GCE): 2 A szinttel vagy azzal egyenértékű (4AS / 8 IGCSE) képesítéssel rendelkezik.
Nemzetközi érettségi: IB oklevélre jogosult.
Scholastic Aptitude Test (SAT): Legalább 900/1600.

Online alkalmazás

132256_132217_applynowINGILIZCE.jpg

A pályázóknak ki kell tölteniük az online jelentkezési űrlapot. Íme az alkalmazás lépései:

 1. A jelentkezési folyamat elindításához kattintson az Alkalmazási folyamat oldalra .
 2. Töltse ki és nyújtsa be az űrlapot .
 3. A PIN-kóddal jelentkezzen be az alkalmazáskövetési rendszerbe .
 4. Jelentkezzen be, és vizsgálja felül jelentkezését.
 5. A kifizetéshez lépjen a Pénzügyi szakaszba.
 6. Gyűjtse össze a hivatalos elfogadó levelet és a fizetési megerősítő levelet.
 7. Szerezze be vízumát (ha szükséges).
 8. Foglalja le repülését és töltse ki a repülőtért Pick up.

Tandíj

A 60% -os ösztöndíjat minden nemzetközi hallgatónak kínálják minden osztályon és programban. Hogy ellenőrizze a tandíj a következő bevitel, keresse fel a tandíj oldal .

Nyelvi követelmények

Angol nyelvvizsga

Az egyetemi programok angol nyelven zajlanak, ha a hallgató nem teljesítette a következő angol szintű követelményeket, akkor meg kell tennie az angol nyelvvizsgát.

Angol követelmények

 • IELTS - Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (minimum 5.0).
 • TOEFL IBT - Internet mint idegen nyelv internetes teszte (legalább 60).
 • TOEFL CBT - angol, mint idegen nyelv számítógépes tesztje (minimum 170).
 • TOEFL PBT - Angol mint idegen nyelv papír alapú tesztje (minimum 497).
 • GCE / IGCSE - Általános oktatási bizonyítvány / Középfokú oktatás általános általános bizonyítványa (minimum C).
 • FCE - Első igazolás angolul (minimum C).
 • CPE / CAE angol nyelvvizsga bizonyítvány / felsőbb szintű angol nyelvű bizonyítvány (minimum C).
 • SAT - a SAT érvelési teszt (korábban Scholastic Aptitude Test):
  • Régi SAT: Írás: Legalább 340, Olvasás: Legalább 400, Összesen: Legalább 800.
  • Új SAT: angol: 420.
 • PTE - angol nyelv Pearson-tesztje: Legalább 36.

ösztöndíjak

A CWU különféle ösztöndíjakat kínál minden leendő és jelenlegi hallgató számára az egyetemi programokban a siker szintje szerint.

Nemzetközi hallgatói ösztöndíj

Minden egyetemi hallgató 60% -os tandíjjal jár ösztöndíjjal minden osztályon.

2132.jpg

Tudományos ösztöndíj

A képzés 70, 80 és 100% -át fedezi. Kivételesen sikeres leendő hallgatók számára 70%, 80% és 100% ösztöndíjak. Az ösztöndíjra jelentkezni kell az Ösztöndíj-bizottságunkkal való kapcsolatfelvételnél ( stipendia@cwu.edu.tr ).

A pályázatokat a nemzetközi hallgatói felvételi bizottság értékeli. Megjegyzés: A tudományos ösztöndíj (őszi és tavaszi félév) fedezhető.

Az ösztöndíj időtartama: 4 év a tanulmányi programban, plusz 1 év az angol nyelv előkészítő programja (ha szükséges).

Tudományos ösztöndíj

Azok a regisztrált hallgatók, akik legalább két félévben tanultak, és legalább 3.00 kumulatív pontszám átlagot (CGPA) és 3.50 osztályzati pont átlagot (GPA) értek el, a CWU tudományos eredmény ösztöndíját kapják tandíj 25–75% -os csökkentésével. díjak, akadémiai státuszuktól függően.

Pénzügyi támogatási program

Pénzügyi támogatási program, magasan képzett hallgatók számára, korlátozott pénzügyi forrásokkal. A felvételt követően pénzügyi támogatás igényelhető, ha megfelel a következő követelményeknek: átvételi levelet kapott a felvételi irodából és korlátozott pénzügyi forrásokkal rendelkezik.

132254_132214_Scholarships.jpg

Ha jogosult pénzügyi támogatási programra, az odaítélés összege az Ön pénzügyi igényeitől és tudományos képesítésétől függ. A támogatásokat fajtájától, színétől, nemétől, vallásától vagy nemzeti származásától függetlenül ítélik oda.

Letöltheti a Pénzügyi Segédprogramot , kitölti, összegyűjti az összes szükséges dokumentumot, és elküldheti az Ösztöndíj Bizottság e-mail címére ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Tovább

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Kevesebb