Bachelor a globális menedzsmentben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Indulás, munka és vezetés a globalizált világban

A globális menedzsment hallgatók elméleti, gyakorlati és képzeletbeli ismereteket szereznek az osztályokban tapasztalt tevékenységek révén. Üzleti terveket dolgoznak ki az induló vagy nonprofit szervezetek számára társaikkal, versenyeznek a finanszírozásért, és ötleteiket hazájukban vagy helyi szinten valósítják meg.

A fő kurzusok közgazdaságtan, politika, matematika, menedzsment és szervezeti pszichológia felhívására szolgálnak. A legfontosabb az Earlham szabad művészeti oktatása keretében támogatja a kritikus és analitikus gondolkodás, az írásbeli és a szóbeli kommunikációs készségek fejlesztését, valamint a világ pozitív hozzájárulásának érdeklődését.

Karunk számos országban tapasztalattal rendelkezik és felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Rendszeresen bevonjuk a tanulókat kutatásainkba.

Főbb

Minden hallgató szakmai gyakorlatot végez, akár itt Richmondban, akár az Egyesült Államok területén, vagy akár külföldön.

A szakmai gyakorlatokat Philadelphiában, New Yorkban vagy Washingtonban folytatott hivatalos programok útján lehet befejezni, vagy a hallgatók az EPIC Advantage program keretében pályázatot kérhetnek saját gyakorlatba.

Öregdiákjaink kb. 80% -a végzett vagy várhatóan folytatja a mesterképzést vagy PhD fokozatot. programokat.

A közelmúltban végzett diplomások sokféle szervezetben találtak munkát, az Indianapolisban található First Bank-tól a Palesztina Világbankig.

A „Global Management major” a világ minden tájáról származó nemzetközi hallgatók átlagosan 40% -át alkotja. Amerikai diákjaink az ország minden tájáról érkeztek, sokféle háttérrel. A hallgatók elvárhatják, hogy rendszeresen működjenek egy multinacionális csoportban, az óvoda szinte minden osztályában.

A kreatív kapitalizmus Earlham-díja

A szociális vállalkozás virágzik Earlhamben!

A kreatív kapitalizmus Earlham-díja egy üzleti terv verseny, amely segít a hallgatóknak szenvedélyeik, ötleteik és ideáik elmozdításában az elméletből a gyakorlatba. A verseny platformot biztosít a hallgatók számára, hogy ötleteiket valós üzleti tervekké alakítsák át.

Az Earlhamites $ 1 millió Hult díjat nyer a Clinton Urban Spaces Challenge teljesítésére

Az Earlham College hallgatói csapat kedden 1 millió dollár induló tőkével jutalmazták a Hult-díj, a világ legnagyobb hallgatói társadalmi jólléti versenyének elnyerését követően. Az Earlham projekt célja 11 ország és emberek millióinak pozitív befolyása.

Tanulmányi terv

Általános oktatási követelmények

A program 11 tanfolyamot kínál, amelyek teljesítik az általános oktatási követelményeket: három olyan kurzus, amely megfelel az analitikus indokolás követelményének absztrakt érvelési összetevőjének - MGMT 101, 103 és 310, egy tanfolyam, amely megfelel az analitikus indokolási követelmény kvantitatív érvelési elemének - MGMT 120, kettő kurzusok, amelyek megfelelnek a sokszínűség iránti igény perspektíva hazai alkotóelemeinek - MGMT 342 és 343, négy kurzus, amelyek megfelelnek a sokszínűség szempontjából rejlő perspektívák nemzetközi alkotóelemeinek - MGMT 322, 324, 325 és 377, valamint egy tanfolyam, amely megfelel a wellness követelményeknek - MGMT 260.

Ezenkívül az MGMT 305, 306, 309, 312, 313, 315, 361 és 369 kutatási kurzusoknak minősül, az MGMT 368 pedig intenzív írásos tanfolyamnak.

A polgármester

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy az első vagy a második évben kezdjék meg a Majort. Ez rugalmasságot biztosít a hallgatói ütemtervben az egyetemen kívüli programban való részvételhez és a program többi hallgatója között multinacionális szakmai hálózatok fejlesztéséhez.

választani

  • A hallgatóknak két, 3 kreditet igénylő MGMT kurzust kell választaniuk a választott pályán kívüli pályáról, legalább egy 3-kredites kurzus felső szintű.

A kiskorú

Az Earlham diplomások, függetlenül a nagyvállalkozóktól, gyakran olyan karriert folytatnak, amely vezetői pozícióba helyezik őket. A globális menedzsment kiskorúként történő figyelembe vételével bármelyik főiskolai hallgató megértheti, hogyan működhet és vezethet egy szervezetben.

A globális menedzsmentben kiskorú hallgatóknak teljesíteniük kell ezeket a tanfolyamokat:

  • MGMT 141 Az üzleti világ
  • MGMT 200 Pénzügyi számvitel
  • MGMT 211 Vezetés: Elmélet és gyakorlat
  • Két további felső szintű MGMT tanfolyam

Nemzetközi beiratkozások

Globális tanulási közösség

Az egyenlőség, az igazságosság, a tisztelet és az együttműködés Quaker értékeiben gyökerező Earlham-oktatás végtelen vágyat idéz elő, hogy másként látja a világot, és változást hozzon létre. Earlham felkészül a főiskolai karrier kihívásaira és döntéseire, valamint a főiskolai utáni életére.

Nemzetközi hallgatóként kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy Earlhambe hozza a világot. Elismerjük és értékelik azokat a különféle perspektívakat, amelyeket magával vihet, és azt, hogy azok miként gazdagíthatják az osztálytermi és az osztálytermi tapasztalatokat.

A nemzetközi hallgatók az Earlham hallgatói körének körülbelül 21% -át teszik ki. Dinamikus campusunkban több mint 200 nemzetközi hallgató, oktató és nyelvi asszisztens foglalkozik, több mint 60 országból.

Örömmel várjuk Önöket egyetemen is!

Szabványosított teszteredmények

Valamennyi nemzetközi jelentkezőtől szabványosított teszteredményeket kell megadni.

Ha az angol nem az elsődleges nyelv, akkor be kell nyújtania egy angol nyelvvizsgavizsga-vizsga anyagot, és teljesítenie kell a szükséges kritériumokat. SAT vagy ACT pontszámot is benyújthat a versenyképességének fokozása érdekében felvételi és ösztöndíj-megfontolások céljából.

Ha az elsődleges nyelv az angol, akkor angol nyelvvizsga helyett benyújthatja a SAT vagy az ACT eredményét.

Jelenleg elfogadott tesztek és a minimálisan szükséges pontszámok:

Teszt Kívánt Ajánlott
SAT - EBRW 400 600
ACT - Olvasás 20 26
TOEFL - összesen 80 92
IELTS - összesen 6.0 7.0
Duolingo - összesen 105 115
GTEC - összesen 1192 1255
ISE - összesen ISE II érdem ISE III Pass

Noha megértjük a szabványosított tesztelés során felmerülő számos kérdést, Earlham jelenlegi regisztrációja a SEVIS-hez megköveteli ezen teszteredmény-követelmények betartását. A SEVIS egy olyan hallgatói és csereinformációs rendszer, amelyet az Állami Minisztérium a Belbiztonsági Minisztérium (más szavakkal a fontos amerikai kormányzati ügynökségek) nevében használ. Ezért a Nemzetközi hallgatói tanácsadóknak teszteredményeket kell használniuk az akadémiai felkészültség és az angol nyelvtudás alátámasztására, amikor I-20 (a hallgató vízum igényléséhez szükséges dokumentumot) készítenek befogadott hallgatóra.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world.

Earlham is a national liberal arts college with a reputation for excellent teaching and preparing students to make a profound positive difference in the world. Kevesebb