Bachelor a digitalizációban, a számítástechnikában és az elektronikában

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Nemzetközi digitalizációs, számítástechnikai és elektronikai szak (DICE), Bachelor of Science and Master of Science (Technology) (3 év + 2 év)

Diákként Ön:

 • Sajátítsa el a számítástechnika alapvető módszereit és technológiáit.
 • Tanuljon meg olyan elektronikai és kommunikációs mérnöki megoldásokat tervezni, amelyek globálisan befolyásolják az emberek mindennapi életét.
 • Szerezd meg a szükséges készségeket egy digitalizált világhoz most és a jövőben is.
 • Első kézből megtudhatja, milyen egy valóban nemzetközi iparban dolgozni szakmai gyakorlatok révén.

A DICE egy hároméves alapképzési program, amely szilárd készségeket és átfogó tudásbázist biztosít a hallgatók számára a digitalizált világban szükséges technológiák terén. A program három fokozatot ötvöz egy fedél alatt, és a hallgató kiválaszthatja, melyik utat választja. A hallgató specializálódhat információfeldolgozásra, informatikára vagy elektronikára. Az információfeldolgozás magában foglalja a programozás, a szoftverek és a rendszerek tanfolyamait; A számítástechnika magában foglalja az AI és az alkalmazott számítástechnika tanulmányait, az elektronika pedig áramkörök, analóg és digitális technikák, valamint kommunikáció tanulmányait tartalmazza.

"A program kiterjed az Oulu-ban elérhető összes IKT-val kapcsolatos oktatásra és kutatásra."

A kötelező szakmai gyakorlat azt jelenti, hogy a hallgatónak esélye lesz megnézni, hogy milyen a tényleges munka a finn iparban. Lehetőség van Finnországon kívüli szakmai gyakorlatra is. Ilyen átfogó program lévén a hallgatók megismerkedhetnek olyan technológiákkal és kutatási területekkel, mint például:

 • Mesterséges intelligencia
 • Nyomtatott intelligencia
 • A jelenlegi és a következő generációs kommunikációs technológiák
 • A tárgyak internete, IoT
 • Gépi látás
 • Információ biztonság
 • Magánélet

A tanulmányok szilárdan a jelenlegi alapképzésen alapulnak, és már a kezdetektől a gyakorlati tanulásra helyezik a hangsúlyt. A hallgatók multidiszciplináris projektmunkát vállalnak az egyetemen, és kihasználhatják az University of Oulu elérhető csúcstechnológiákat, például az 5G / 6G teszthálózatot, a hardvert és a FabLab, a SmartCampus, a Printed Intelligence és más terméktervezési platformokat. . Az aktív hallgatóknak lehetőségük nyílik meglátni és részt venni a fejlett technológiák fejlesztésében. A program kiterjed az Oulu-ban elérhető összes IKT-vonatkozású oktatásra és kutatásra.

A tanári kar finn és nemzetközi szakemberekből áll, akik a különböző kutatási területek élvonalát képviselik. Az University of Oulu egy jól ismert és elismert intézmény, ahol átfogó kutatásokat végeznek. Például University of Oulu 6G Flagship otthona, egy átfogó, több éves kutatási projekt a jövő vezeték nélküli kommunikációs technológiáival kapcsolatban. Az egyetem számos induló és megalapított vállalatot elkülönített, amelyek alapvető szaktudásukat az egyetemen végzett kutatásokra alapozták. Ezért University of Oulu szerzett diplomát nagyra University of Oulu , amit az ipar folyamatos és intenzív toborzási érdeklődése bizonyít, azaz. vállalatok, kis- és középvállalkozások, valamint induló vállalkozások. Ez a program kiváló elméleti eszközöket és értékes gyakorlati készségeket is biztosít a hallgatók számára az oktatás további folytatásához, és lehetőséget biztosít arra, hogy beiratkozhasson University of Oulu elérhető mesterprogramokra.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is a ... Tovább

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is about seeking, utilizing and applying new knowledge. The University of Oulu researches people and culture in a changing living environment, as well as opportunities that new technology provides for improving the well-being of people and the environment. The University of Oulu is a multidisciplinary expert in Northernness. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára