Bachelor a Design Globalban

Általános információk

Program leírás

136365_pexels-photo-933255.jpeg

Leírás

Ez a Bachelor fokozat a PBL-en alapul (projekt alapú tanulás), ahol a Projekt tantervi egysége vezet a félévhez. Minden félévben van egy projekt, amely ötvözi a félév összes tantervét. A tanulmányi tervbe egy professzionális kutatási tanterv is tartozik, amely egy nagyon érdekes funkciót mutat be: szünet van a félévben, és a projekteket a vállalatokkal együttműködésben hajtják végre.

Ez a Design Global BA nagyon erős nemzetközi összetevővel rendelkezik, és azt nem csak az angol nyelven tanított osztályok mutatják, hanem a nemzetközi akadémiai személyzet jelenlétével és a kötelező mobilitási félévvel. Ezt a nemzetközi szemesztert az Erasmuson keresztül vagy a világ egyik legjobb formatervezési iskolájában lehet megtenni: Új-Zélandon a Media Design School-ban vagy az Egyesült Államok San Diegoban található NewSchool Építészeti és Tervezési Iskolában.

Ezenkívül minden hallgató 3 éves fokozatának ideje alatt megkapja az Adobe Pack csomagot.

Nemzetközi tapasztalat

A globális tervezés alapképzésének nemzetközi alkotóeleme nemcsak az abban rejlő kar miatt, hanem a hallgatók számára kínált nemzetközi szemeszter miatt is nyilvánvaló. Egy félév során a hallgatóknak lehetősége nyílik a világ két legjobb formatervezési iskolájában tanulni:

  • NABA, Olaszországban
  • NewScape of Architecture and Design San Diegóban

Valós üzleti tapasztalatok

A tervezés alapfokozatának során a hallgatók folyamatos kapcsolatot fognak tartani az üzleti világgal, elismert vezetőkkel és szakemberekkel tartott szemináriumokon keresztül, valamint árnyékos tapasztalatok, vállalati projektek és gyakorlati képzés lehetősége révén.

Karrierlehetőségek

  • Globális tervező (valamennyi terület integrálása egyazon projektbe)
  • Grafika / Termék / Multimédia / Környezet / Interakció / Szolgáltató tervező
  • Projekt / kreatív ügynökség vezetői szerepek
  • Tervező gondolkodó
  • Stratégia a kreatív iparágakban
  • Üzleti tervező
  • Konzultációs projektek
  • Kutatás a művészet és a formatervezés, a művészeti kultúra és a technológia területén

Ütemezés / Időtartam

Nappali / 6 szemeszter

Egyetem

Santos - Lisszabon

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the ... Tovább

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the best of the best, in their personal lives or in their future professional integration. IADE today is a reference in teaching Creativity. It is also one of the best Design schools in Europe and a pioneer in Marketing, Advertising, and Photography. Kevesebb