Pályakezdő nemzetközi DP kvalifikálta a különböző pozíciókat sokféle szervezet. Példák a pozíciók a menedzsment asszisztens, irodavezető, marketing asszisztens, valamint a kommunikáció és PR koordinátor.

A vizsgálatok középpontjában a fejlődő multikulturális kommunikáció és az üzleti ismeretek. A vizsgálatok azt is segít a készségek fejlesztése az együttműködés, projekt-és rendezvényszervezés, valamint a gyűjtése, feldolgozása és az információk megosztása.

A DP célja folyékonyan dolgozó jártasság több nyelven; amellett, hogy anyanyelvükön, diplomások tanulni, legalább két másik nyelven. Angol és finn kötelező, és a többi nyelvi választás kínai, francia, német, orosz, spanyol és svéd.

Finn diákok befejezni egy szemesztert külföldön, akár cserediákok vagy végzik munkájukat elhelyezést. Szakmai gyakorlat áll a 100 teljes munkaidős munkanap. Az alapképzési tézis általában megbízásából egy szervezet - vagy egy magánvállalat vagy a közigazgatás.

A diákok választhatnak a specializáció területén a következő: A vállalkozói; Vezetői és HR; Marketing, értékesítési és vevőszolgálati; Találkozók ipar; Szervezeti Kommunikáció.

"A vizsgálatok Haaga-Helia segítettek megérteni a jelentőségét a munka egy asszisztens. Ez nem csak arra vár körül, és a kávékészítés - ez körülbelül annak biztosítása, hogy a mindennapi üzleti feletteseivel fut simán lehetséges. Mivel a szó jelzi, vagyunk itt, hogy segítsünk.

A legfontosabb az iskolában tanult készségek már a nyelvek és a Microsoft Office. A jogi tanulmányok vettem is nagy segítség volt a karrieremben. Hála Haaga-Helia, most van egy feladat, amit mindig is álmodott.

Haaga-Helia minden megvan: jó hangulat, nemzetközi kapcsolatot, jó helyen felszerelt, magas technológiai, szakmai tanárok és szoros együttműködés a finn és a nemzetközi üzleti életben. At Haaga-Helia, nem tanulnak a munka világában, akkor tanulmányozza munka maga az élet. "

Elsa Kaijala, asszisztens, finn Ingatlanszövetség

Profilja a diploma program többnyelvű Management asszisztensek

A diploma program többnyelvű Management asszisztensek felkészíti a tanulókat a különböző szerepeket szervezeti adminisztráció. A készségek épül alapvető üzleti tanulmányok és erős és változatos nyelvi készségek.

A program biztosítja a hallgatók széles körű sor készség, amely lehetővé teszi számukra, hogy működjön szerepek igénylő kezdeményezést, és proaktív megközelítést igényel. A hangsúly a multikulturalizmus, a nyelvek, a jó szolgáltatás etikai és szervezeti ismeretek.

Key tanulási eredmények a program

A diploma program többnyelvű Management asszisztensek felkészíti a tanulókat a szerepkört üzleti adminisztráció. Több képzett közigazgatási szakemberek, akik képesek rugalmas működését a nemzetközi összefüggések és érdekükben áll a szakmai fejlődés mindig a kereslet.

A kompetenciák menedzsment asszisztens diplomások vannak osztva három alosztálya az alábbiak szerint:

  • üzleti kompetencia
  • Kommunikáció, információ-visszakeresés és elemzés kompetencia
  • Szervezési készségek és kompetencia szolgáltatás

A mellett, hogy megfelelő üzleti ismeretek és készségek szükségesek a vezetői asszisztensek, a program felvértezi a hallgatók kialakításához és megvalósításához különböző események és projektek.

Nyelvi készségek, valamint a kommunikációs és interperszonális készségek kapnak különös hangsúlyt ebben a programban.

Oktatás 8500 E
Diákszállótömbben (inc. Víz, villany) 300 E / hó
Élelmiszer 150-250 E / hó
szállítás 50 E / hó
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
7 félév
Nappali
Price
8,500 EUR
évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date