Bachelor a szociális munkában

Általános információk

Program leírás

Mivel ezt a programot teljes egészében portugál nyelven tanítják, a jelölteknek képesnek kell lenniük portugál nyelven beszélni és írni, vagy hajlandónak megtanulni a nyelvet.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

célok

  • Olyan képesített szakemberek kialakítása, akik kreatív, innovatív és vállalkozó módon cselekszenek, a társadalmi újraminősítés és a rendszer fenntarthatóságának tényleges folyamata során felmerülő társadalmi károkra való beavatkozás szintjén.
  • Az átalakulás dinamikájával szembesülő versenyképes szociális munkások minősítése a szociális munka munkaerőpiacán.
  • Háromszög alakítja az ismereteket, a vizsgálatokat és a cselekedeteket, mint eszköz a professzionális jövők előkészítéséhez a társadalmi paradigmában igazolható változások szempontjából.
  • A szokásos cselekvési modell kompetenciáinak megerősítése a szociális fellépés és a szociálpolitika területén, valamint az intézmények, szolgáltatások vagy felszerelések adminisztrációjának és adminisztrációjának kevésbé szokásos szintjén.
  • Fejleszteni kell a hallgatók kompetenciáit, hogy lehetővé tegyék a fenntartható közösségi beavatkozást az utcai csapatmunka szintjén vagy a szociális szektor projektjeinek, programjainak és szolgáltatásainak tervezésében, konzultációjában és ellenőrzésében.

Szakmai lehetőségek

Szociális biztonság, egészségügy, önkormányzatok, igazságügy, munka és oktatás, pszichoterápiás és pszichoszociális beavatkozás, maga az oktatás.

Belépési követelmények

A nemzetközi jelölteknek teljesíteniük kell a következő feltételek egyikét:

  • Olyan képesítés megszerzése, amely felvételi jogot és felvételi jogot biztosít számukra abban az országban, ahol azt megszerezték. A benyújtandó dokumentumnak tartalmaznia kell a végleges besorolást, és az ország illetékes hatósága hitelesíti.
  • Portugál középfokú oklevél vagy azzal egyenértékű diploma megszerzése. Ez utóbbi esetben olyan dokumentum benyújtását kell megkövetelni, amely igazolja a nem portugál nyelvtanfolyamnak a portugál oktatási rendszerrel való egyenértékűségét, feltüntetve a végső besorolást.

121101_imagem2.jpg

Az alábbiak csak a helyi portugál jelöltekre vonatkoznak:

  • Középiskola végső osztályozása -50%.
  • A felvételi vizsga osztályozása - 50%.
  • Felvételi tesztek csoportja (a következő tudományágak nemzeti vizsgái): 04-gazdaság 11-történelem 18-portugál (ebből a csoportból csak szükséges)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence.

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence. Kevesebb