Bachelor szak Pszichológia (alapképzés)

Medizinische Hochschule Brandenburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor szak Pszichológia (alapképzés)

Medizinische Hochschule Brandenburg

Az Bachelorstudiengang Pszichológia jellemzi a modern tanítás, tanulás és vizsga formáját és következetes elméleti és gyakorlati hálózatépítés. Például, amely konkrét eseteken alapuló tanítás-tanulás módszerét probléma alapú tanulás (PBL) használunk. Ez azt jelenti, hogy a diákok kis csoportokban, a beteg történeteket fejlesztése elméleti és alkalmazott tanulási célokat és szerkesztése önálló tanulás magában tartalmakat előadások, szemináriumok és irodalmi források.

A Németország-szerte egyedülálló tulajdonsága Neuruppiner alapképzésbe Pszichológia képviseli, közel a klinikai gyakorlatban. Az integrált Kliniktag ad a diákok a lehetőséget, hogy megismerjék a mindennapi életben és a kölcsönhatás a pszichológusok, orvosok és nővérek helyszínen, és közvetlen kapcsolatban a betegekkel.

A hallgatók szerezzenek, miközben tanul alapos és széles körű ismereteit a neurobiológiai, kognitív, érzelmi, szociális és differenciált megközelítések a pszichológia és a pszichológiai és tudományos módszertan. Megtanulják, hogy megítélje a kutatási eredmények a téma, és hogy értékeljék és fejlesszék a módszeresen biztonságos megértése problémát a kutatás. Ezen kívül, azt is megtanulják, hogy dolgozzon a saját kutatási, levezetésének, értékelése és bemutatása.

A sikeres befejezése Alapképzésben "pszichológia (alapképzés)" garantálja a biztonságos helyre a tanulmány a mester program "Klinikai Pszichológia és pszichoterápia (M.Sc.)".

FŐ tanulmányi területen

Felső szintű területek tanulmányi interdiszciplináris (pl szoros együttműködésben a gyógyszert, a neurológia, a társadalomtudományok és a humán, valamint az integrált "Alapvető ismeretek"), a nemzetköziség (széles nemzetközi hálózatok, különösen a területén a pszichoterápia, a kutatás együttműködések és szakmai lehetőségek Németországban és külföldi) és a személyiség (multi-perspektíva megközelítést a személyes és a pszichodinamikus pszichológia).

Tantárgyak: - Általános pszichológia - Fejlődéslélektan - Szociális és kommunikációs Pszichológia - Személyiség és megkülönböztetett Pszichológia / diagnosztika - Klinikai Pszichológia és Pszichoterápia - Pszichológia a gyermek- és fiatal korban - Egészség Pszichológia és Kliniktag - neurológia és biológiai pszichológia - szervezeti pszichológia - Módszertan és statisztika - Tanulmány alapvető

Lehetséges foglalkozás mezők

  • Pszichoszociális és egészségügyi létesítmények (pl kórházak) - Coaching és Tanácsadás - üzleti (tanácsadás, reklám, humán erőforrás, marketing, stb) - Interdiszciplináris területek (bűnözés, közlekedési, sport, egészség pszichológia stb) - Média és Kommunikáció - Oktatás ( iskolák, a korai gyermekkori oktatás, stb) - az interkulturalitás - Nemzetközi szervezetek (GTZ, civil szervezetek, fejlesztési stb) - egyetemi (oktatási és kutatási) - magánpraxis (befejezése után a másodlagos mester program)

Felvételi követelmények

Személyiség, a motiváció és a gyakorlati tapasztalatok vannak velünk több mint középiskolai évfolyamokon.

Mottóval "személyiség helyett NC!" A kiválasztás a diákok személyes kritériumoknak. Motiváció, a gyakorlati tapasztalatok és a személyiség ezáltal eldönteni, hogy egy jelölt indulhat tanul pszichológiát, és nem a tanulmányi átlag. Nem hisszük, hogy egy olyan környezetben, jó középiskolai évfolyamokon és egy későbbi empatikus tevékenységet pszichológusként. Természetesen akkor lehet egy jó pszichológus egy fokozatú pont átlagosan 1.0! Egy szükséges továbbá a nagyon jó jelek, hanem más erősségeit és képességeit. És amit nagy jelentőséget tulajdonít a személyes választást.

Az Orvostudományi Egyetem Brandenburg végez kétlépcsős kiválasztási folyamat. Miután megvizsgálta a pályázati dokumentumokat, a meghívás egy személyes interjúra kerül sor. A feladat a felvételi bizottság áll, hogy vizsgálja meg az egyéni hajlam és a motiváció és a készségek egy önellátó és önálló tanulás a jelöltek. maximum 42 hallgató elfogadják évente.

egyetemi felvételi

Mivel a hivatalos érettségi van szüksége az általános egyetemi vagy Brandenburg tartomány egyenértékűnek elismert teljesítményt. Információ, amely előnyöket egyenértékűnek ismeri, lehet beszerezni a Központi Zeugnisanerkennungsstelle adminisztratív értelemben Tin utca 1, 03046 Cottbus, telefon: 0355 4866-518 vagy-418. Megjegyezzük, hogy a feldolgozási idő is körülbelül 6 hét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
24,660 EUR
Locations
Németország - Neuruppin, Brandenburg
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Németország - Neuruppin, Brandenburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt