Bachelor számítógépes mérnöki

Általános információk

Program leírás

Miért érdemes számítógépes mérnöki WVU Tech?

A ABET-akkreditált program tartalmaz egy gyakorlat-orientált tanterv és kínál kis osztályok gyakorlati tanulási lehetőségeket. Az osztály jellemzői state-of-the-art létesítmények labor közel 500.000 $ értékű modern berendezés, amely könnyen hozzáférhető a hallgatók számára. A diákoknak sok tapasztalati tanulási lehetőségeket, beleértve a co-op, szakmai és egyetemi kutatási projektek. Pályakezdő van egy szilárd alapot az alapvető elvek, erősíteni a gyakorlati tapasztalatok, amelyek hatékonnyá teszik azokat a munkavállalók után azonnal érettségi.

A diákok, hogy élvezik a matematika, a tudomány, a számítógépek, robotok vagy programozás általában élvezik ezt a programot.

tervezés digitális rendszerek és a modern eszközök, úgymint mikroprocesszorok, VLSI áramkörök és FPGA-k, hogy kielégítik a nagyobb rendszerek használt kommunikációs, ellenőrzések és energiaellátó rendszerek.

  • Felhasználási transzformáció
<li>Alkalmazni fizika elveit (p&eacute;ld&aacute;ul Newton vagy Kirchhoff t&ouml;rv&eacute;nyek)</li>
<li>Elveket, a m&#369;veletek az elektronikus eszk&ouml;z&ouml;k (mint p&eacute;ld&aacute;ul a m&#369;veleti er&#337;s&iacute;t&#337;k &eacute;s tranzisztorok)</li>
<li>Alkalmazza a fogalmak logikai &eacute;s bin&aacute;ris aritmetikai digit&aacute;lis rendszerekre.</li>

mérnöki kísérletezés

A hallgatók elérésére képes tervezni és végezzen kísérleteket, valamint elemezni és értelmezni az adatokat. A diákok is képesnek kell lennie:

  • Használja protoboards összeszerelhető áramkörök
  • Beállítása tápegységek, digitális multiméterek, funkció generátorok és oszcilloszkóp aktiválja áramkörök és meghatározni áramkör mennyiségben.
  • Regressziós hogy illeszkedjen az adatokat egy görbét.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A campus within the West Virginia University system, WVU Tech offers more than 40 different academic programs and 81 percent of our 1700+ enrolled students receive some form of financial aid.

A campus within the West Virginia University system, WVU Tech offers more than 40 different academic programs and 81 percent of our 1700+ enrolled students receive some form of financial aid. Kevesebb