Bachelor Számítástudomány

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Számítástudományi Osztály két alapképzési fokozatot kínál: a BS a számítástechnikában és az interdiszciplináris BS az alkalmazott informatikában. Az alkalmazott számítástechnika szakon szerzett hallgatók a négy koncentráció egyikét választják: bioinformatika, számítógépes játéktervezés, földrajz vagy szoftvertervezés.

A tanszék két kollégát is kínál: a számítástechnika és a szoftvermérnök kisebbségi hallgatók számára, akik egyéb egyetemi alapképzési programokat folytatnak, valamint egyetemi diplomát a számítástechnikában olyan hallgatók számára, akik egyetemi diplomával rendelkeznek egy műszaki (tudományos vagy mérnöki) de nincs formális hitelesítő a számítástechnika területén.

Számítástudományi BS

Az ABET által akkreditált informatika BS alapvető ismeretekkel rendelkezik a hallgatók számára a számítástechnikai rendszerek, a számítógépes architektúra és a tudományos és üzleti célú számítógépes szoftverek tervezésének és megvalósításának tanulmányozásához. A program a számítógépes rendszerek alapjait és a számítógépes szoftveralkalmazásokat egyaránt hangsúlyozza. A szükséges tanulmányi területek magukban foglalják az adatszerkezeteket, az algoritmusok elemzését, az alacsony szintű programozást, a számítógépes architektúrát és a nyelvfordítást, az etikát és a jogot a számítástechnikai szakember számára, valamint a szoftver tervezését és fejlesztését. A fejlõdõ szoftver technológiák komoly gondot jelentenek.

Senior szintű választható tanfolyamokat a számítástechnika sokféle területén kínálnak: mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, párhuzamos és elosztott rendszerek, adatbázisok, adatbányászat, robotika, számítógépes látás, számítógépes hálózatok, operációs rendszerek, programozási nyelvek, mobilalkalmazások fejlesztése, és szoftvertervezés. A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy részt vegyenek egy olyan képzési kurzuson, amely lehetővé teszi számukra a kihívást jelentő projektek kidolgozását, amelyek a számítástechnika több területét foglalják magukban.

Fokozat követelmények

A BS CS diploma esetében a hallgatóknak 120 kreditet kell teljesíteniük, beleértve a Mason Core követelményeit is. A főiskolai és elektív számítógépes tanfolyamokon kívül a Számítástudományi Intézet programja 12 kreditnyi természettudományi és 20 kredit matematikát és statisztikát igényel, beleértve a kalkulust, a diszkrét matematikát, a lineáris algebrai és az alkalmazott valószínűségi elméletet.

Kitüntetéses program

Az erős számítástechnikai alapokkal rendelkező diákok kihasználhatják a CS tiszteletadási program előnyeit, amelyek mélyebbre hatolnak a számítástechnika területén.

Gyorsított BS / MS programok

A hallgatók kombinálhatják a BS diplomájukat a tanszék által kínált négy MS fokozat egyikével - a számítástechnikai, az információs rendszerek, az információbiztonsági és biztosítási, a szoftvermérnöki, valamint az interdiszciplináris MS-vel A Volgenau Mérnöki Iskola által kínált Data Analytics Engineering.

BS az Alkalmazott Számítástudományban

A Bachelor of Science fokozatot az Alkalmazott Számítástudomány (BS ACS) jött létre azoknak a diákoknak, akik szeretnék a tudás és a szakértelem a számítástechnika dolgozni az egyik a sok tudományág, amelyek igényelnek a fejlett számítástechnika. Ezek a mezők nem csupán számítástechnikát használnak, hanem új és érdekes problémákat okoznak a számítógépes tudós számára.

A BS ACS programnak jelenleg négy koncentrációja van: a bioinformatika, a számítógépes játéktervezés, a földrajz és a szoftverfejlesztés.

Fokozat követelmények

A BS ACS diplomához a hallgatóknak 120 kreditet kell teljesíteniük, beleértve a Mason Core követelményeit is.

Kitüntetéses program

Az erős számítástechnikai alapokkal rendelkező diákok kihasználhatják a CS tiszteletadási program előnyeit, amelyek mélyebbre hatolnak a számítástechnika területén.

Gyorsított BS / MS programok

A hallgatók kombinálhatják a BS fokozatukat a tanszék által kínált négy MS fokozat egyikével - a számítástechnikai, az információs rendszerek, az információbiztonsági és az információbiztosítási, a szoftvermérnöki, valamint az interdiszciplináris MS-vel A Volgenau Mérnöki Iskola által kínált Data Analytics Engineering.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Tovább

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Kevesebb
Fairfax , Washington + 1 Több Kevesebb