Bachelor számítástechnika

Általános információk

Program leírás

Számítástudományi főiskolán a diákok olyan készségeket és technikákat tanulnak, amelyek felkészítik őket a karrierjükre vagy a posztgraduális tanulmányokra. A tudomány három fő területre összpontosul: az informatika, az elmélet és a gyakorlati gondolkodás általános háttere.

A számítógépes tudomány általános hátterének tanulmányozása a hallgatók számára az elméleteket arra vonatkozóan, hogy miért és hogyan alakulnak szoftverrendszerek. A diákok elméletet tanulnak a problémák megoldásával, a problémák megoldásával és a megoldások elemzésével. A gyakorlati érvelés során a hallgatók tanulmányozzák a szoftver rendszerek praktikusságát szoftverfejlesztés, prototípus megoldás fejlesztésével és a szoftverfejlesztési életciklus meghatározásával.

Az átadó diákok, akik szakképzett vagy műszaki alkalmazottja vagy tudományos fokozatot szerzett egy regionálisan akkreditált közösségi kollégiumból, elérhető az Alkalmazott Tudományok Bachelor fokozata (Computer Science). További információért forduljon Carol Spradlinghoz (c_sprad@nwmissouri.edu vagy 660.562.1588).

Hideg csarnok spring2017 ch0022

Állásajánlatok

A legújabb északnyugati végzettségűek a következő pályafutásban találtak munkát:

 • IT alkalmazáselemző
 • Adatbázis-programozó
 • Szoftverfejlesztő / mérnök
 • Rendszer mérnök
 • Webfejlesztő
 • Technológiai koordinátor
 • Systems administraton
 • Adatbázis adminisztrátor
 • Hálózati mérnök
 • Rendszergazdával
 • Számítógép programozó
 • Software Architect
 • Szoftveranalitikus
 • Műszaki építész

Szakmai alapú tanulási tapasztalatok

A professzorok ösztönzik a gyakorlati tanulási lehetőségeket arra, A diákokat arra ösztönzik, hogy beszéljenek a K-12 tanárokkal a technika fontosságáról a tantervükben, és a K-12 fokozatú diákok számára nyújtsák a számítógépes tudomány alapjait.

A Számítógéptudományi és Információs Rendszerek Iskola évente egy professzionális tanácsadó csapatot bíz meg, amely több mint 40 szakembert foglal magában különböző iparágakból, hogy áttekinthesse az északnyugati számítógépes tantervet. A szakemberek frissítik az új technológiákat, és biztosítják, hogy a Northwest jelenlegi trendjei a trendekkel kapcsolatosak.

A 2011-ben alapított MINK WIC (Missouri, Iowa, Nebraska, Kansas Women in Computing) lehetővé teszi a nőknek, hogy megvitassák szerepüket a számítástechnikában és a technológiai területeken, és megosszák tapasztalataikat és stratégiáikat a siker érdekében. Az elmúlt években több mint 240 diák, pedagógus és a régió szakembere összegyűlt, hogy megosszák szenvedélyüket a számítástechnika és a technológia területén.

diákszervezetek

A Számítástechnikai Szövetség előmozdítja a számítógépek és alkalmazások érdekeit, valamint kommunikációs eszközt biztosít az egyének számára, akik érdeklődnek a számítógépek iránt.

A Számítástechnikai Gépek - Nők (ACM-W) Szövetsége - a számítástechnikában és a számítógépes tudósok, pedagógusok, munkaadók és döntéshozók közösségével együttműködve - tájékoztatja és támogatja a nőket a nők munka- és tanulási környezetének javítása érdekében.

Szakmai

Bár a szakmai gyakorlat nem szükséges az üzleti technológia fő, akkor nagyon ösztönözni kell a gyakorlati, valós tapasztalatok.

Külföldön tanulni

Külföldön tanulási lehetőség a diákoknak arra, hogy gyakorlati nemzetközi tapasztalatokat alkalmazzanak tudományos fejlődésükre. A kar tagjai rövid távú tanulmányi programokat biztosítanak, amelyek előkészítik a diákokat a program előtt, alatt és után. Kétféle külföldi tanulmányi program áll rendelkezésre: oktatói és hagyományos külföldi tanulmányok.

A hagyományos program lehet egy féléves, nyári vagy egyéves program, amelyet az északnyugati nemzetközi partnerintézetek tanítanak.

Északnyugat kc spring2017 tw 0359

Követelményei

Az északnyugati mag (48-52 óra)

A következőket kell tartalmaznia:
CSIS 44101 Számítógép alapja
MATH 17117 Precalculus
VAGY
MATH 17118 Főiskolai algebra


3
4

3

Megjegyzés: A MATH 17117 az északnyugati alapkövetelmény az Math Option A számára.
A MATH 17118 az északnyugati alapvető követelmény a Math Option B számára.

Kötelező kurzusok

CSIS 44141 Számítógépes programozás
CSIS 44241 Számítógépes programozás II
CSIS 44242 adatstruktúrák
CSIS 44296 Szakmai Fejlesztési Szeminárium
CSIS 44345 Számítógép Szervezet
CSIS 44349 Az algoritmusok felmérése
CSIS 44356 Hálózati alapismeretek
CSIS 44460 Adatbázisrendszerek
CSIS 44525 A programozási nyelvek elmélete és megvalósítása
CSIS 44550 operációs rendszerek
CSIS 44561 Szoftverfejlesztési elvek
CSIS 44562 Szoftverfejlesztési gyakorlat
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
hangsúlyt területek

Válasszon egyet vagy többet a következő pontok közül:

 • Adatkezelési hangsúly
<li> Mobil sz&aacute;m&iacute;t&aacute;stechnikai hangs&uacute;ly</li> 
<li> Inform&aacute;ci&oacute;biztos&iacute;t&aacute;s &eacute;s biztons&aacute;g hangs&uacute;lyoz&aacute;sa</li> 
<li> Core Sz&aacute;m&iacute;t&aacute;studom&aacute;nyi hangs&uacute;ly</li> Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University fo ... Tovább

Originally established in 1905, Northwest Missouri State University is a state-assisted, four-year regional university that also offers graduate degree programs. Northwest Missouri State University focuses on student success - every student, every day. It will be THE university of choice for a comprehensive, exceptional student experience. Kevesebb