Bachelor számítástechnika (számítógépes biztonsági)

Általános információk

Program leírás

Természetesen Tanulási eredmények

A tanulás eredménye ez természetesen az, hogy magas szintű ismeretekkel és ügyes diplomások terén a biztonsági kapcsolatos számítástechnika és az informatika. Diplomások illetékes előrehaladott speciális tudást és szakértelmet, elemzésére, tervezésére, telepítésére, konfigurálására, végre, kezeli, fenntartja és ellenőrzi a biztonsági infrastruktúra.


Hallgatók készek az alapvető informatikai tantárgyak és ki vannak téve a fejlett témák, amelyek magukban foglalják a elemzésére, tervezésére és gyártására vonatkozó jogszabályok számítógépes biztonság politikai és fizikai biztonsági politika. A végzettek képesek a munkánk elismerése a szakmai szervezetek és hozzájárulhat a fejlesztési informatikai infrastruktúra, a biztonság, a társadalmi és gazdasági fejlődés Malajzia néhány évtized előtt.

Karrier kilátások

A széles körű karrierlehetőségek terén a számítástechnika és informatika nyitott a diplomások, akik szakosodott számítógép biztonságát. Között a karrierlehetőségek, mint, Information Technology ügyvezető, rendszerszervező, Network Security Manager / Rendszergazda, System Security, menedzser / adminisztrátor, IT Project Manager, Network Security Engineer, Network Security ügyvezető, System / Network Biztonsági Tanácsadó és Kutató.

Tanulási eredmények

A cél FTMK, hogy végezzen a Bachelor of Computer Science (Computer Security) program célja, hogy készítsen a diákok a következő jellemzőkkel: - képes legyen végrehajtani a tanult ismeretek Computer Science and Information Technology.

  • Képes elemezni, létrehozása és fejlesztése IKT-alkalmazások.
  • Képes elemezni, hozzon létre, össze, konfigurálja, végre, kezelésére, karbantartására és kezeli a hálózati infrastruktúra és biztonság.
  • Képes fejleszteni előzetes számítógépes hálózati alkalmazások.
  • Képes elismerést megszerezni a szakmai szervezetekkel.
  • Képesek megoldani a problémákat kritikus és kreatív, és hatékonyan tudjanak kommunikálni.
  • Képes hozzájárulni egyéni vagy csoportos készségek különböző tudományágak és tartományokat.
  • Képes kifejezni a magas önbecsülés, erős etikai, erkölcsi értékeket, a vezetés és a vállalkozói készségek.
  • Képes elvégezni a folyamatos önképzés tanulás szükséges ismeretek és készségek.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering gradu ... Tovább

As a Focus University, UTeM boasts strengths in technical fields – namely Engineering, IT, and Management Technology. UTeM has cemented a reputation of being a source of high-quality engineering graduates with the capability of meeting the requirements of high-tech industries. UTeM also has research competencies in areas that it has identified as being key to enhancing the University’s unique proposition and also contributes to the nation such as Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Interaction, and Emerging Technology. UTeM Engineering programs are also accredited by Washington Accord. In addition to the Bachelor programs, UTeM offers also Master, PhD and Engineering Doctorate Program. Kevesebb