Bachelor programok

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A szakok által elismert legtekintélyesebb egyesületek a saját szakterületükön, és kínálnak a különböző tanítási módszerek és eszközök, amelyek illeszkednek a szakmai érdekek és törekvések.

A programok listáját

 1. Bachelor in Architecture
 2. Bachelor in Business Administration
 3. Bachelor Kommunikáció
 4. Bachelor Design
 5. Bachelor Information Systems Management
 6. Bachelor in International Relations
 7. Bachelor of Laws (LL.B.)
 8. Bachelor Politika, jog és közgazdaságtan (PLE)
 9. Bachelor Pszichológia
 10. Kettős Diploma in Business Administration + nemzetközi kapcsolatok
 11. Kettős Diploma in Business Administration + Laws
 12. Kettős diploma törvények és a nemzetközi kapcsolatok

Bachelor in Architecture

Hogy értelmes környezetek

Bachelor_Architecture

A Bachelor in Architecture

Az egyének, akik ...

látni lehetőségeket, ahol mások nem. Azt, hogy vannak olyan sokféleképpen lehet megközelíteni és értelmezni a terek és szerkezetek körül, és szenvedélyesen hozza az ötleteiket.

Keresni…

egy egyedülálló program, amely biztosítja az Ön számára a legjobb műszaki, digitális és hagyományos eszközökkel, kreatív környezetet, és a vállalkozói készségek van szüksége, hogy egy kiemelkedő építész.

Válni...

 • a fejét a saját cég
 • fenntarthatósági szakértő
 • városi tervezés szakember
 • részeként jelentős építészeti és mérnöki stúdióban

Ez bachelor célja, hogy azok, akik szenvedélyesen építészet és törekszünk, hogy innovatív és hasznos környezetben. A program felülmúlja a határokat a hagyományos építészet fok kombinálásával, a menedzsment és a vállalkozói szellemet. Együttesen ezek az elemek az Ön számára a tudás és készségek meg kell építeni egy külön profilt képes meghajtani innovatív projektek és sikeres csapat. Alapján IE School of Architecture and Design nemzetközi elismerést, ez a bachelor fokozatot exkluzív gyakornoki program, amely lehetővé teszi, hogy szert valós tapasztalat néhány legrangosabb stúdiókban világszerte.

Bachelor in Business Administration

Újrafogalmazni üzleti

BBA

A Bachelor in Business Administration

Az egyének, akik ...

üzlet-orientált és sokrétű, folyamatosan inspirálta az új ötletek, és arra törekszik, hogy megvalósítjuk.

Keresni...

kihívást jelentő és a nemzetközi üzleti program egy tapasztalati tanulás megközelítés, amely feljogosítja Önt, mint a vezető, hogy építsenek egy sikeres szakmai karrier.

Válni...

 • tanácsadó
 • pénzügyi vezető
 • a saját főnöke
 • egy marketing menedzser

A Bachelor in Business Administration fogja fejleszteni az üzleti és irányítási képességei révén innovatív és nemzetközi program alapján a szakértelem a világ rangsorolt ​​IE Business School. Ha azt szeretnénk, hogy indítsa el a karrier a globális szinten és alapvető szerepet játszanak a vállalatok és szervezetek, ez a gyakorlat-alapú program megadja a technikai tudás és a vezetői képességek amire szüksége van. Mi egy nemzetközi környezet és kapcsolatok az üzleti világ, amely lehetővé teszi, hogy vezetni egy sikeres karrier sem vezető vállalatok vagy felállítása saját üzletét.

Bachelor Kommunikáció

Hozd ki a kreativitás, és márka számít

Bachelor_Communication

A Bachelor Kommunikáció

Az egyének, akik ...

kreatív, kozmopolita és nyitott a világ felé. Törekszünk, hogy befolyásolni, meggyőzni és vegyen részt a globális közönség.

Keresni...

olyan program, amely fejleszti a képességét, hogy kritikusan gondolkodni és stratégiailag. Meg akarják szerezni a műszaki és kreatív képességek, amelyek lehetővé teszik a csatlakozást, és vegyenek részt az emberek a márkák kreatív módon.

Válni...

 • hirdetési bajnok
 • A digitális tartalom létrehozója
 • A digitális média stratéga
 • A branding account executive
 • kommunikációs menedzser
 • a marketing elemző

IE University program Kommunikáció és Digital Media célja a diákok, akik szeretnék, hogy aktív szerepet abban, hogy a márka látszanak.

Ez a program biztosítja a szilárd alapjait és gyakorlati megközelítést a gyakorlatban a kommunikáció; egy erős vállalati és tartalom létrehozása hangsúly. Kínál a diákok a készségek létrehozásához szükséges, alak, szállítani és mérni sikeres kommunikációs stratégiák széles formátumú és platformok.

A szakértelem Karunk párosulva igazán változatos környezetben biztosítja a tökéletes helyszínt, hogy irányítsák a diákok, mert megcsapolni a kreativitás, hogy dolgozzon ki értelmes üzenetek megfelelnek a globális közönség számára.

Bachelor Design

Egy jobb valóság

Bachelor_Design

A Bachelor Design

Az egyének, akik ...

Folyamatosan megfigyeljük, és megkérdőjelezi kihívást a világ, ami körülvesz téged; katalizátorok. Azt hiszem, hogy sok módja van, hogy a dolgokat, és nem csak szeretne újratervezni őket, hanem hozzon létre, és tesztelni.

Keresni…

Egy innovatív program, amely egyesíti a tervezés alapjait a valós projektek, hogy a világ bonyolult, gyorsan változó, kiszámíthatatlan kihívásokat fenntartható megközelítést.

Válni…

 • tervezési tanácsadó
 • a felhasználói élmény tervező
 • stratégiai tervező
 • vizuális tervező
 • a termék tervezője

A Bachelor Design egy átfogó mértékben, amely arra törekszik, hogy kihívást jelent a mai fizikai, tapasztalati, funkcionális és érzelmi valóságot. Úgy tervezték, hogy rugalmas és vakmerő egyének, akik keresik a kreatív megoldások a jobb és fenntartható élet, még ha szembe a korlátozott erőforrásokkal.

Ez fokú IE School of Architecture & Design az egyedülálló kombinációja egy szilárd alapot a design, egy igényes projekt alapú módszertan és a hangsúly a valós élet kihívásaival. Szigorú tudományos és kreatív szempontból a tervezés párosul üzleti szempontból, amely lehetővé teszi, hogy átalakítsa és javítani az emberek mindennapi életét.

** Ez Bachelor diploma jelenleg akkreditációs folyamat

Bachelor Information Systems Management

A program, a technológia és az innováció

Bachelor_ISM

A Bachelor in Information Systems Management

Az egyének, akik ...

innovatív problémamegoldó, lenyűgözte technológia. Ön szenvedélyes felfedezése és végrehajtása a technológiai megoldások, amelyek foglalkoznak nehéz kihívásokat.

Keresni...

a gyakorlati és élvonalbeli programot, amely fel van az élvonalban a digitális világban, és lehetővé teszi, hogy hatása a kereszteződésekben a technológia és az üzleti.

Válni...

 • technológiai tanácsadó
 • A high-tech vállalkozó
 • egy alkalmazás fejlesztő
 • egy nagy adat technológus
 • üzleti intelligencia menedzser
 • digitális üzleti szakértő

Ha egy innovatív gondolkodó, aki szenvedélyes technológia, a Bachelor Information Systems Management elkészíti Önnek, hogy lesz egy nagy hatású szakember, aki részt vesz az épület a digitális jövő. A technológia egy hatalmas erő, ami hajtja termékek és szolgáltatások, tevékenységek, valamint a gazdasági növekedés. Azt is meg lehet hasznosítani, hogy javítsa az emberek életét, és hozzájárulnak a társadalmi változások. A gyakorlati ismeretek és készségek, hogy tanulni fog ez a program, felkészít arra, hogy indítsa el a saját technológia az üzleti, az innováció előmozdítása a globális vállalat, illetve alkalmazzák a technológia, hogy segítsen megoldani a világ legégetőbb kérdés.

Bachelor in International Relations

Színész lesz globális szinten

BIR01

A Bachelor in International Relations

Az egyének, akik ...

képes megérteni és értelmezni összetettségét. Ön proaktív és érezze otthon magát folytató és megvitatásában kihívást hordoz.

Keresni…

Egy átfogó program, amely pozícionálja, hogy lesz egy befolyásos szereplője globális szinten, és felállítja majd a szükséges kemény és puha készségek hozzájárulni a társadalom

Válni…

 • A tag az ország Foreign Service
 • A tanácsadó egy többoldalú szervezet
 • A végrehajtó egy multinacionális vállalat
 • A fejlesztési szakértő egy civil szervezet

A Bachelor in International Relations egy gyakorlati, praktikus és átfogó program, amely felkészíti a tanulókat a karrier a nemzetközi köz- és a magánszféra által biztosított szakértelem és a know-how-IE School of International Relations, tagja a kizárólagos Association of Professional iskolák International Affairs (APSIA). Egyedülálló nemzetközi környezet és a kilátások formálja globális polgárok, akik képesek alkalmazkodni a sokszínűség és vegyenek részt a komplex gazdasági, politikai és társadalmi dinamikáját, amelyek túlmutatnak a határokon és kultúrákon.

Bachelor of Laws (LL.B.)

Látszanak, transznacionális jogi szakmai

LLB

A Bachelor of Laws (LL.B.)

Az egyének, akik ...

lelkiismeretes és egy erős értelme az igazságosság. Azt mutatják, vezetés és arra törekszenek, hogy hozzájáruljanak egy harmonikus, és csak a világ.

Keresni...

szilárd és nemzetközi program, amely elkészíti Önnek a globális joggyakorlat a köz- és magán területeken.

Válni...

 • egy vállalati jogász
 • transznacionális ügyvéd
 • köztisztviselő a nemzetközi szervezetekben
 • jogi tanácsadó a nem kormányzati szervezetek

Ha azt szeretnénk, hogy jogászként a nemzetközi környezetben, és a munka felső ügyvédi irodák, nagyvállalatok és szervezetek világszerte ez a program megadja a készségek, hogy hatékony megoldásokat a globális vállalati környezetben. Innovatív Bachelor of Laws (LL.B.) program középpontjában az alapjait a polgári és közös jog, összehasonlító módszerek a hangsúlyt az európai uniós jog, és mintájára a szakértelem a világ rangsorolt ​​IE Law School. Mi a vonat a vállalati jogászok, aki tud dolgozni nemzetközi ügyfelek a határokon átnyúló tranzakciók és maguk irányítsák a szervezetükben, és a társadalomban.

Bachelor Politika, jog és közgazdaságtan (PLE)

Alakja a jövőben a társaságok és szervezetek

Bachelor_PLE

A Bachelor in Politika, jog és közgazdaságtan

** A Bachelor in Politika, jog és közgazdaságtan lesz elérhető alkalmazások a 2017/18 bevitel, és így tovább.

Az egyének, akik ...

Analitikai probléma-megoldó és kritikus gondolkodók, akik szenvedélyesen elmosódása határokat a tudományágak és megértése, hogyan lépnek kölcsönhatásba egymással globális kontextusban.

Keresni...

A szélesebb véve a valóság, amely lehetővé teszi, hogy megértsék a gazdasági és politikai rendszerek fontos szerepet játszanak a stratégiai megoldások kidolgozásában a szervezetek számára.

Válni...

 • A globális politikai erö
 • A makroökonómia tanácsadó
 • A globális pénzügyi tanácsadó
 • A vezető egy non-profit szervezet, a globális
 • A szakértő a kormány és a társadalom fejlődésének
 • A pénzügyi újságíró

A Bachelor in Politika, jog és közgazdaságtan egy alkalmazott és multidiszciplináris mértékben azok számára, akik tanulni a rendszer dinamikáját alátámasztó hogyan működik a világ. Azáltal, hogy a tudás és a gyakorlati feladatok a politika, a jog és a közgazdaságtan, a diákok dolgozzon ki egy mély megértése a dinamika, hogy a szabály a kapcsolatok e három terület, amely feljogosítja őket, hogy a változás és érdemi hatást gyakorolni a globalizált világban. Kigondolt egy közös erőfeszítés az IE Law School, IE Business School és az IE School of International Relations, ez az innovatív mértékű felkészíti az új generációs analitikus és stratégiai szakemberek, akik a jövőt a kormányok, társaságok és szervezetek világszerte.

** Ez Bachelor diploma jelenleg is folyamatban van az érvényesítés

Bachelor Pszichológia

Legyen a szakértő az emberi viselkedés

Bachelor_Psychology

A Bachelor Pszichológia

Az egyének, akik ...

lenyűgözte az emberi viselkedés. Magáévá az ötletet, hogy a változás a mindennapi életben, és szeretne aktív szerepet abban, hogy az emberek jobban tudják kezelni a személyes és szakmai életüket.

Keresni...

Egy átfogó program, amely egy mély megértése az emberi viselkedés, az elveket, amelyek ösztönzik az embereket, és fejleszti a készségek meg kell érteni, és fejleszteni az emberek és szervezetek.

Válni...

 • a fogyasztó szakértő
 • egy edző és a tehetség specialista
 • a termék és szolgáltatás tervező
 • szervezet design szakértő
 • közpolitikai tervező
 • családi és közösségi tanácsadó
 • viselkedési kutató

A Bachelor Pszichológia IE Egyetem egy átfogó program célja azoknak, lenyűgözte az emberi viselkedés, hogy szeretne aktív szerepet abban, hogy az emberek személyesen és szakmailag.

A szakértői vélemény szerint az IE University, ez pszichológia program lehetőséget ad a diákok egy erős eszköztár készségek és ismeretek, hogyan kell megfigyelni, kérje a kritikus kérdéseket, kutatási és alkalmazása, hogy pozitívan befolyásolja, és fejleszteni az emberek munkáját, és az életükben.

Egyedülálló sokszínű közösség és gyakorlati megközelítés lehetővé teszi a diákok, hogy diplomás szakértők az emberi viselkedést, képesek dolgozni nagy hatással munkahelyek nemzetközi beállítások; magán, civil szervezetek vagy állami intézmények.

Kettős Diploma in Business Administration + nemzetközi kapcsolatok

Hozd megoldások globális kihívásokra

BBALLB01

A Dual Degree in Business Administration és a nemzetközi kapcsolatok

Az egyének, akik ...

sokrétű és a lehetőség, hogy összetett kérdések különböző nézőpontokból. Azok, akik az üzleti gondolkodású és szociálisan érzékeny és elkötelezett a fejlődő egy sor készség ahhoz, hogy megértsük a világ dinamikáját számos megközelítés.

Keresni…

egy izgalmas és nemzetközi program, mely egy szilárd üzleti alapot, és átfogó ismereteket a világ eseményeit.

Válni…

 • Consultants egy többoldalú szervezet
 • A vezetők egy multinacionális vállalat
 • Fejlesztési szakértők egy civil szervezet
 • társadalmi vállalkozók

A Kettős diploma Business Administration és nemzetközi kapcsolatok átfogó és gyakorlati oktatását a nemzetközi ügyek és szilárd üzleti készségek, hogy kapsz egy globális perspektíva a gazdasági, politikai és társadalmi kapcsolatokat. Ezt a kihívást jelentő program egyesíti szakértelmét két tekintélyes iskolák, az IE Business School és az IE School of International Relations és előkészíti szakemberek, akik képesek lesznek játszani befolyásos szerepet a vállalati világban, multinacionális szervezetek és az állami szektor.

Kettős Diploma in Business Administration + Laws

Légy vállalati vezető a globális világban

BBABIR01

A Dual Degree in Business Administration és törvények

Az egyének, akik ...

amelynek célja a magas és arra számítanak, hogy a legjobb. Ön elkötelezett a célok és teljesedik megvalósításuk.

Keresni…

kihívást jelentő és tekintélyes program, amely biztosítja az Ön számára a teljes körű készségek meg kell vezetni egy sikeres karrier a vállalati világban.

Válni…

 • kiemelkedő vállalati vezető
 • jogi tanácsadó a multinacionális cégek
 • ügyvéd nemzetközi beállítások
 • üzleti vezetője

A Dual Degree in Business Administration és törvények egy rendkívül igényes és szigorú program, amely felkészíti a tanulókat a sor pályára a jogi és üzleti, valamint hatékonyan dolgozni egy dinamikus és komplex vállalati környezetben. Ez a program követi a innovatív oktatási modell a világ rangsorolt ​​IE Business School és az IE Law School, és el van látva az alapvető elemeit IE: a tudományos kiválóság, a vállalkozói szellem és a nemzetközi környezetben a kapcsolatok az üzleti világban.

Kettős diploma törvények és a nemzetközi kapcsolatok

Hozd a értelme a tisztesség, hogy a nemzetközi porondon

DDLIR

A Kettős diploma törvények és a nemzetközi kapcsolatok

Az egyének, akik ...

lelkiismeretes és sokoldalú, képes megérteni és értelmezni összetettségét. Azt mutatják, vezetés és elkötelezettségét amellett, és a vita kihívást hordoz.

Keresni…

egy teljes, szigorú és nemzetközi program, amely elkészíti Önnek, hogy lesz egy globális hangját a nemzetközi kérdésekben.

Válni…

 • A nemzetközi jogász
 • A köztisztviselő a nemzetközi szervezetekben
 • A jogi szakértő a nem kormányzati szervezetek
 • A tanácsadó egy többoldalú szervezet

A Kettős diploma törvények és a nemzetközi kapcsolatok átfogó és gyakorlati program középpontjában az alapjait a nemzetközi ügyek és a globális jogot. Ha megszerzi a kritikus gondolkodás képességeit együtt hitelesítő szükséges joggyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy a megoldásokat, amelyek kiküszöbölése globális szinten. Ha van egy szenvedélye tisztességes, ez igényes program elkészíti Önnek, hogy játsszon vezető szerepet a területén a nemzetközi jog és a globális politikai színtéren az állami és a magánszektor, kitérve a legnagyobb kihívást okait a 21. században. A program egyesíti szakértelmét két tekintélyes iskola, IE Law School és az IE School of International Relations.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

IE University is for students who approach learning as a way of life, and who are open to the world and to the transformative role of higher education. We provide a supportive community where students ... Tovább

IE University is for students who approach learning as a way of life, and who are open to the world and to the transformative role of higher education. We provide a supportive community where students and faculty interact together in the learning process. Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited