Bachelor politológia

Birmingham-Southern College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor politológia

Birmingham-Southern College

Bachelor in Political Science

Akár későn néz vissza a választások estéjén, nézte rendszerek változtassa félúton szerte a világon, vagy azt követően az események a helyi iskolában, a politikai tudományok köti, hogy a politikai világ, amelyben élünk Ez az egész a hatalomról: aki azt, hogy hogyan kapom meg, és hogyan használják azt.

Itt Birmingham-Southern, akkor a keverék a hagyományos tantermi tanulás gyakorlati eszközök, mint a szimulációk, szakmai és a kutatás. Majd fejleszteni a kutatási készségek szüksége lesz bármi is jön a következő, legyen az üzleti, kormányzati, jogi egyetemet, vagy diplomás munka.

De ez még nem minden:

  • Vállaljuk a rengeteg téma foglalkozik a legégetőbb kérdéseket korunk, az emberi jogokat politikai erőszak a polgári jogok és az igazságosság. Mi jobban megnézed a média szerepe a politikában és a tanulmányi fejlődési és demokratizálódási szerte a világon.
  • Idősek rendszerint a teljes távú kutatási projekt is tart nyilvános bemutatót ösztöndíjat. Ezen felül, kar és a diákok együtt dolgoznak minden évben fejleszteni az éves kon felmérés, amely megtanít arra, hogy elemezze az adatokat és fejleszteni a kommunikációs készség
  • Meg lehet tanulni külföldön, nemzetközi kutatási távú osztályok a globális média Európában, a szolgáltatás tanulási Latin-Amerikában, a fejlődés Délkelet-Ázsiában, és így tovább.
  • Kínálunk gyakornoki jog, politika, a kormány és a non-profit szektorban. Újabb politológia szakon tartott szakmai, az A + Oktatási Alapítvány Montgomery, Ala; Kenyér a World in Washington, DC; a Clinton Global Initiative New Yorkban; és a működés új Birmingham Birmingham, Ala

Tanulási eredmények

A politikai tudomány elemzése hatalmi dinamikáját, valamint a társadalmak közötti és a nemzetállamok. Végzünk elméleti és gyakorlati elemzés feltárja, magyarázza, és előre a politikai viselkedés az egyéni, csoportos és intézményi szinten. Összehasonlító vizsgálatok az Egyesült Államokban, Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában, valamint betekintést a szociológia, a politikai pszichológia, média tanulmányok, és gazdasági hasznosítják a tanulmány a hatalom az egész közönség; dolgozunk együtt, hogy fejlesszék a készségeket, hogy ezt hatékonyan.

Politológia szakon fejleszteni analitikus készségek és a képesség, hogy kommunikálni a kutatási eredmények. Hangsúlyt fektetnek az összehasonlító megközelítés a tanulmány a politika alkalmazása a politikai kultúra, az intézmények, a viselkedés, az elmélet, és a közrendre.

Befejezése után a politológia szak, a diákok képesek lesznek:

  • bizonyítani kompetencia területén az amerikai politika és az összehasonlító politikatudomány,
  • bizonyítani kompetencia alapvető módszerek az empirikus társadalomtudományi elemzés,
  • bizonyítani kompetencia a kritikus gondolkodás, kutatás és elemzés képességek,
  • bizonyítani kompetencia kialakításában tézisek és kutatási kérdések,
  • bizonyítani kompetencia szintetizáló információt a politikáról.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Birmingham, Alabama
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Birmingham, Alabama
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt