Bachelor pénzügyi, számviteli és biztosítási

Általános információk

Program leírás

Bachelor pénzügyi, számviteli és biztosítás

Tanulmányok a „Pénzügyi, számviteli és biztosítás” a nevelés szakmai profil képesítések pénzügyi, számviteli és biztosítás. Ez a tudás, hogy az általános jellegű, gyökerező kortárs elméletek a pénzügyi piacok működésének, számviteli és nemzetközi szabványoknak. Ugyanakkor értek el minősítés, amely a megszerzett tanulási eredmények alapján nem csak a tevékenység egy teszt, hanem lehetőséget adnak arra, hogy aktívan részt vegyenek a gazdasági gyakorlatban. Anélkül erőfeszítéseket az oktatás ezen a területen nehéz elképzelni, hogy a racionális gazdasági szereplők viselkedését a globalizáció korában, az integráció és a számítógéppel. Ezek az eljárások, mert egyrészt megértését pénzmozgások és a szabványosítás, és más módon, hogy fedezze az esetleges gazdasági zavarokat.
Lengyel cégek válnak a nemzetközi versenyben kell a vezetők és az alkalmazottak, akik képesek optimálisan egyesíti a különböző megoldások terén a felügyeleti költségeket, és a kockázatkezelés. Profilja az oktatás, így kérdéseket a számviteli, pénzügyi és biztosítási, szilárdan alapján mennyiségi tárgyak, jog és közgazdaságtan lehetővé interdiszciplináris doktori felkészülés vállalni szakmai tevékenységeket.
A javasolt iránya is kompatibilis szabványok által elfogadott Oktatási Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos, és hogyan a legjobb iskola a nyugati világban - mind az amerikai és európai. Ugyanakkor, a kiválasztott irányított hatások követelményeivel összhangban jelöltek könyvvizsgálók és hiteles könyvelők.


munkalehetőségek

A diploma a Pénzügyi, számviteli és biztosítás területén az általános ismeretek terén a vállalati pénzügyek, könyvelés (beleértve a pénzügyi menedzsment), valamint a jogi és gazdasági vállalkozás. Ez a tudás, amely lehetővé teszi számára, hogy a munka anyagi helyzet (a számviteli, a szakaszok a pénzügyi, ellenőrzési cégek és adótanácsadás, bankok).
A végzős készen fog állni függetlenül megoldani viszonylag egyszerű problémát a szakmai, hanem ismeri a szabályokat csapatmunka. Ő gyakorlatilag használható táblázatkezelő, tartsa a számviteli könyvek és teljes mértékben használják Alapprogramok használt irodai munka. Megfelelő ismeretekkel kell elvégezni, többek között, függvény független munkavállalói, a számviteli osztály. Mivel a tudásukat a jog területén, a menedzsment és végezzen pénzügyi nyilvántartást, azt a képességét, hogy önállóan üzleti tevékenységet folytasson. Ismerek egy idegen nyelvet a B2 szintű európai referenciakeret nyelvek az Európa Tanács és képes használni ezt a nyelvet a szakember terminológia területén a pénzügyi, számviteli és biztosítás. Ez kész vállalni a másodfokú és néhány posztgraduális.


Az a lehetőség, továbbképzés

Diplomás képzés a lehetőséget, hogy tanulmányozza felé másodfokú az irányítás, a pénzügyi, számviteli és biztosítás, a gazdaság és más kapcsolódó területeken tartozó terület társadalomtudományok és a kiválasztott posztgraduális tanulmányokat. Azt állítjuk, hogy kiegészítse a önismeretre „élethosszig tartó tanulás”, mind a formák formális és nem-formális / informális.

Utoljára frissítve márc. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education ... Tovább

University of WarsawUniversity of Warsaw (UW), founded in 1816, is the best university and a leading research centre in Poland. The high level of scientific research, its connection with the education of students and the diversity and attractiveness of our teaching determines the position of the University in the country and worldwide. Kevesebb

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited