Bachelor of Science in mobil fejlesztés

Általános információk

Program leírás

BSc

A mobil eszközök váltak szerves része, hogy hogyan kommunikálunk, üzletet, és kap a hír-és szórakoztató. A legújabb mobiltelefon és a tablet számítógépeket ad nekünk a szabad hozzáférés kifinomult alkalmazások és a játékok, bárhova megyünk, és a fogyasztók és a fejlesztők gyorsan magáévá tette ezt az innovatív tartalmak, így a mobil piac egyik leggyorsabban növekvő területe a szoftverfejlesztés.

A programozók gyorsan bővülő lehetőségeit a közép-, és a kreatív szellem alapján Full Sail Mobile Development Bachelor of Science fokozat. Ez a 20 hónapos program tanítja programozási és tervezési alapjait, hogy a hallgatók az eszközöket, hogy a karrier kezdete termelő egy sor interaktív tartalom különböző mobil platformokon.

A tananyag feltárja a teljes ciklus alatt a professzionális mobil alkalmazásokhoz, beleértve előkészítési, a fejlesztés, és a piac fejlődését. Korai tanfolyamok összpontosít tervezési elveket veszik, hogy az erősségei a különböző eszközök, és tanítani létrehozásának fontosságát az intuitív felhasználói élményt.

Hallgatók azon alapítványok osztályokba hogy tanítani hagyományos programozási nyelvek használt az egész iparágban, beleértve a JavaScript, PHP, és XHTML, valamint a speciális fejlesztőkészleteket népszerű mobil platformok, mint iOS és az Android.

Osztály projektek megszilárdítja majd ezeket a fogalmakat, a diákok létre saját eredeti alkalmazások - amelyek között szerepel az üzleti, a termelékenység és a szervezeti programok, valamint a multimédiás szórakoztató szoftverek és a videojátékok.

Mert az ipar megérett a független kiadók és a vállalkozók, a tananyag kiterjed az üzleti oldala a mobil fejlesztés. Itt a diákok megtanulják, hogyan kell piackutatás, valamint terjesztéséhez és támogassák a saját alkalmazásokat. Ez a kombináció a tervezés, programozás, és elosztó ad diplomások a program egy jól lekerekített portfolió, és a készségfejlesztés dolgozni egy szoftverfejlesztő csapat egy vállalat vagy akár létre saját startup alkalmazás cég.

Utoljára frissítve feb. 2016

Az iskoláról

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Tovább

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Kevesebb