Bachelor of Science in Management

California International Business University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Science in Management

California International Business University

CIBU Bachelor programot kínál kiemelkedő oktatási legfontosabb funkcionális területek az üzleti, beleértve a menedzsment, a marketing, a jog és a közgazdaságtan. Ez a program biztosít a hallgatók üzleti alapítvány kíséretében választani, hogy minden releváns, élvonalbeli üzleti stratégiák alkalmazható valós kihívásokra. A program előírja, hogy az üzleti szakmai, amely lehetővé teszi a gyakorlati oktatás kiegészítésére tantermi tanulás.

Felvételi követelmények

Ez a program ideális transzfer hallgatók két-három éves főiskolai szintű képzés a saját átiratát. CIBU ajánlatok csak a felső osztály tanfolyamok, és így minden hallgató beiratkozott a program kell egy legalább 90 negyedév egységek vagy azzal egyenértékű transzfer hitelek akár testületi vagy elfogadható nem-testületi forrásokból. Ezek a hitelek tartalmaznia kell egy legalább 54 negyedév egységek az általános oktatás a matematika, társadalmi és humán tudományok. Minimális angol nyelvtudás a nemzetközi diákok a következő: TOEFL (IBT) -65, IELTS-6.5, vagy TOEIC-550. A részletes listát a követelményeket az adott háttér, kérjük, forduljon a Felvételi Iroda.

Program követelmények

A program minimum 45 negyedév egységek (vagy 9 tanfolyamok) a CIBU. Az összes 90 negyed-egység (vagy 18 kurzusok), akár CIBU, vagy egy másik egyetemen, amely megfelel az alábbi listából a tanfolyamok van szükség, hogy megkapja a diplomát. Felső divízió tanfolyamok CIBU a következők: (A tanfolyam 5 negyed egyes egységek.)

Oktatás

Tandíj kerül felszámolásra egy tanfolyam. A tanfolyamok számát a teljes program számától függ átvitt hitelek és kurzusok más intézmények.

  • Bachelor szintű Tandíj = 1575 $ egy tanfolyam - Legalább 9 tanfolyamok = $ 14,175 - Teljes felső osztály 18-tanfolyamok = 28.350 $

Beiratkozási időpont

A diákok kezdik program bármilyen tanulmányi negyedévben. Január 1-március 1-június 1. szeptember 1., forduljon hozzánk további információért.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Price
ár
14,175 USD
Legalább 9 tanfolyamok = $ 14,175
Locations
Amerikai Egyesült Államok - San Diego, California
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - San Diego, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt