Hivatalos Leírás

f

Tanulni fogsz

Környezetvédelmi mérnök megoldani a környezeti problémák. A diákok megtanulják, hogyan lehet a víz iható és biztonságos engedje vissza a környezetbe. A diákok is megtanulják, hogyan emberekre és a környezetre kedvezőtlen hatással van az emberi tevékenység és a természetes folyamatok, amelyek a szennyezést előidéző ​​vagy egyéb káros hatásokat. Környezetvédelmi mérnök hallgatók aktívan részt vesznek a fejlődő módon átalakítani a hulladék anyagokat és hasznos termékek, különösen a megújuló energia. Amellett, hogy a hagyományos kapcsolatos problémák víz- és levegőszennyezés városok és gyárak, környezetvédelmi mérnökök részt a megújuló energia és minőségének javítása a vidéki és a városi élet. A környezetvédelmi mérnöki program a diákoknak, akik élvezik a tudomány, a matematikailag ferde, és a szenvedély, hogy a Föld egy tisztább, biztonságosabb és jobb helyre.

Lesz tapasztalat

A környezetvédelmi mérnöki program számos lehetőséget kínál a diákoknak, hogy vegyenek részt a projektekben kezdik elsőéves. A részleg szolgáltatási projektek a közösség és a Környezetvédelmi Club lehetővé teszi a diákok, hogy megszervezzék saját tevékenységét. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy megtalálja a nyári gyakorlat után másodéves és junior év. Lehetőséget szakmai állnak rendelkezésre helyek, köztük:

 • kormányzati szervek
 • a helyi és regionális ipar
 • non-profit szervezetek
 • magántulajdonban lévő környezetvédelmi cégek
 • kutatóintézetek

Lesz elérni

Környezetvédelmi mérnök nagy az igény. Az amerikai kormány előrejelzése erős növekedés környezetvédelmi mérnöki, sokkal inkább, mint a legtöbb más műszaki területeken. Ezek a lehetőségek a következők:

 • Sok diplomás dönt, hogy dolgozzon ki egy kormányzati ügynökség, míg mások úgy döntenek, hogy továbbra is az oktatás a Gannon környezetegészségügyi és mérnöki doktori program.
 • A legtöbb diplomások dolgoznak magáncégek. Sok ilyen vállalat tanácsadó cégek szakosodott környezetvédelmi területen, de néhány diplomások dolgoznak a házon belüli nagyobb vállalatok számára, hogy szüksége van a saját személyzete környezetvédelmi szakemberek.

Meg fogja tanulni

A környezetmérnöki tananyag kezdődik az alapvető fogalmak és épít a diákok előre a programot. Hallgatói vezető évben összehozza tudományos és matematikai korábban megtanult és alkalmazza a diákok csapatban dolgozni, hogy a teljes vezető tervezési projekt megoldása valós környezeti problémákat, vagy foglalkozik mérnöki lehetőséget. Környezetvédelmi mérnöki szakon különféleképpen mag és a választható kurzusok:

ENV 336/337: Vízminőség és Lab

Ez természetesen magában foglalja a fő típusa a vízszennyezés foglalkoztatják a környezetvédelmi szakember. Témák közé tartozik a víz minősége hatással eredetű szennyezés a felszíni és felszín alatti vizek, valamint a vízminőség következményeit nehézfém és toxikus szerves szennyezés.

ENV 400/401: Környezeti toxikológia és Lab

Ez a kurzus középpontjában a tulajdonságaira, hatásaira és felderítése vegyi anyagok a környezetbe, és hogyan ezt az információt használják az emberi egészség védelme. Témák közé tartozik dózis-hatás összefüggés, biológiai átalakítás, a kockázatértékelés és a szabványosítási folyamat.

ENV 403: Air Pollution Control Engineering

Ez a felső szintű tanfolyam elveit alkalmazzák a tudomány és a mérnöki szennyezés kezelése. Különösen fedett során olyan kémiai kinetika, tömegegyensúly anyagátadási, víz- és szennyvízkezelés, levegőtisztaság szilárd és veszélyes hulladékok kezelése.

Liberal Studies Core

A Liberális Tanulmányok Alaptanterv egyik tükörképe Gannon University elkötelezettségét katolikus identitását. A Core design a diákok meghatározott, integrált, közös tapasztalat az alapja a saját egyetemi programra.

Fog keresni

A fizetés függ a helyét és típusát munkáltató.

 • Kezdő fizetést: 49.400 $
 • Közép-karrier fizetés: $ 89800

Felvételi követelmények

 • Befejezése 16 kutatóhelyenként a gimnáziumban szinten négy kell lennie, amely angol; fennmaradó egységeket tartalmazhat négy egység a tudomány, beleértve a fizika, négy egység a matematika, beleértve a geometria, trigonometria és / vagy precalculus, és azok bármely kombinációja négy egység társadalomtudományi és idegen nyelven.
 • Akadémiai persze kiválasztás, fokozat, rangot osztály, tanácsadót ajánlás és SAT / ACT pontszámok alapján gondosan felül a felvételi venni.
 • Mutassa motiváció és kíváncsisággal érdekek és tanórán kívüli tevékenységek.

#GU lehetőségei

 • Minden környezetvédelmi mérnöki diákok egy teljes tervezési projekt során a végzős, amely általában kötődik egy tényleges környezeti probléma vagy kihívás a területen, vagy bárhol a világon.
 • Nemrégiben vezető környezetvédelmi mérnök hallgatók tervezett innovatív vízszűrő rendszert használó anyagok helyben elérhető Bangladesben, amely lehetővé teszi a lakosok, hogy készítsen saját vízszűrők, hogy csökkentik a természetes arzén a vízben.
 • Egyéb környezeti mérnök hallgatók tervezett egy AKVAPÓNIA rendszer egy helyi nonprofit központ. A rendszer ötvözi emelése hal az emberi fogyasztásra szánt mélyfagyasztott gyümölcsök és zöldségek. A hulladékok az halak válnak műtrágya a növények számára, ami egy alacsony költségű, környezetbarát módon, hogy növekszik az élelmiszer, és védi a víz minősége egyidejűleg.
 • Más vezető projektek közé megújuló energia tanulmányok a szélenergia és a napelemek a Gannon campus és tanulmányok a hidrológiai és vízminőség helyi patakok.
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Gannon University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019