Hivatalos Leírás

A programról

Szívesen programozás? Szeretné fejleszteni, a különböző területeken? Tetszik dolgozik a csapat? Akkor nézze meg a további információt a Bachelor of Science program Informatika (BSI).

Az "informatikai" a tanulmány és gyakorlat a tárolás, a megállapítás, ami, manipulálására és az információk megosztása. Informatikai tudománya a számítógépes információs rendszerek. Mint egy tudományos területen magában foglalja a gyakorlatban az információ feldolgozás, valamint a műszaki információs rendszerek. Mindenütt szoftver megtalálható, akár a mosógép, a TV-t. Ahhoz, hogy ezt a kihívást a komplex szoftver rendszerek és az emberek, akik fejleszteni ezeket az igényeket (fejlesztők). Szoftvermegoldások, hogy megbízható, gyors és könnyen kezelhető.

Karrier kilátások

Az ipar mindig keres, amely az embereket a számítógép-tudomány. Az egyre elterjedtebb az információs rendszerek inkább szükség van a képzett szakemberek. A jövőben a kereslet növekedni fog számítógépes szakemberek. Akár a kutatás, fejlesztés, tanácsadás, a cég vagy egyéni vállalkozó, számtalan karrierlehetőségeket számítógépes szakemberek különböző területeken: szoftverfejlesztés, Rendszerfelügyelet és adatkezelés, Kutatási és Oktatási tanácsadás és támogatás.

A program leírása

Az alapképzésben Informatikai megtudhatja, programozás, szoftverfejlesztés, mobil alkalmazások fejlesztése, az algoritmusok és a komplexitás, és az elmélet, a tudomány és a matematika. Különösen akkor megtudjuk, Java, C ++, AngularJS, Scala és a MATLAB. Az lesz a tanfolyamok adatstruktúrák és elemzés, a számítógépes rendszerek és az építészet, a számítógépes hálózatok és kommunikációs, képfeldolgozás, és így tovább.

Keresztül a tanfolyamok, megtudhatja, hogyan:

  • Alkalmazza főbb elvek a tervezés, fejlesztés, és ellenőrzés biztonságos, nagy teljesítményű és megbízható számítástechnikai rendszerek
  • Elemzése, tervezése, fejlesztése biztonságos technikai megoldások számítógépes rendszerek és a hálózati infrastruktúra
  • Terv, tervezés, és optimalizálja a szoftver alkalmazások, adatok és rendszerek
  • Elemzése, összehasonlítása és kontraszt algoritmusok, programozási nyelvek, fordítóprogramok és az operációs rendszerek kiválasztásához vagy fejleszteni megoldásokat,
  • Azonosítása és a feltörekvő technológiai, modellek, módszerek, rendszerek, social networking, játék, modellezés, és a szimulációt.
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus International Black Sea University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
2,940 USD
Látható éves díj
Deadline
Kérj Információt
Usually takes around 2 months
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Usually takes around 2 months

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Usually takes around 2 months
End Date