Bachelor of Science in Criminal Justice

Általános információk

4 locations available

Program leírás

A Bachelor Scholarship kínálják évente egyszer általában márciusban. Az ösztöndíj igényel diákok egy 3.0 vagy magasabb általános GPA és beiratkozott főiskolai szak Polk State College. Ösztöndíjak általában fedezik 6 kredit a tandíj és díjak az őszi félévben, és 6 kredit a tandíj és díjak a tavaszi félévben.

A Bachelor of Science in Criminal Justice fokozatot Polk State College célja, hogy a hallgatók széles körű megértése bűnözés és a társadalom bűnözés kontroll mechanizmusok és felkészítse őket a szakmai karrier a büntetőjogban.

Mértéke nyújt széles körű áttekintést interdiszciplináris büntetőjog területén, alapul véve a következő tudásbázisok:

  • kriminológia
  • szociológia
  • pszichológia
  • törvény
  • közpolitikai

Okai és megelőzése bűnözői magatartás

A program magában foglalja a tananyag tartalma kapcsolódik a deviáns viselkedés, nyomozás, korrekciók, a bírósági rendszer, és a büntető igazságszolgáltatásban. Pályakezdő büntető igazságszolgáltatás program készült belépő szintű pályára a büntető igazságszolgáltatási rendszer, mint például a bűnüldöző, korrekciók, pártfogó / parole, magán / ipari biztonsági és egyéb büntető igazságszolgáltatási területeken.

Ez a fokozat is előnyös, hogy a jelenlegi alkalmazottak a bűnüldözés keres ösztönző ellátások, illetve a szakmai előmenetel. Ezen túlmenően, diplomások készek posztgraduális tanulmányok a büntető igazságszolgáltatás és a kapcsolódó területeken.

Miért a Bachelor of Science in Criminal Justice Polk State College?

  • Tanfolyamok online, vagy hibrid, hogy megfeleljen az igényeinek elfoglalt szakemberek
  • A minőségi oktatás tanított a professzorok a valós büntető igazságszolgáltatás tapasztalat
  • Tanuló-központú osztálytermi tapasztalatok
  • Gyorsított nyolc hetes tanfolyamok
  • Kis létszámú csoportok
Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Tovább

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Kevesebb
Lakeland , Bartow , Wales-tó , Winter Haven + 3 Több Kevesebb