Hivatalos Leírás

Folytató hallgatók a főiskolai diplomát büntető igazságszolgáltatás A NE Kokomo kap a két világ legjobb: az oktatás, a bölcsészettudományi hagyomány, ahol a diákok megtanulják, hogy az ész és kritikusan gondolkodni és az oktatás megalapozott tapasztalati tanulás. A büntető igazságszolgáltatás nagy kiadók, hogy tanfolyamokat, amelyek bevezetik őket a különböző területeken a büntető igazságszolgáltatási rendszer, tanítani őket, hogy alkalmazzák a problémamegoldó készségek a valós problémák a büntető igazságszolgáltatásban, és lehetővé teszi számukra, hogy vizsgálja meg a különböző büntető igazságszolgáltatás pályára. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt szakmai és / vagy kutatási practicums ahol gyakorlati tapasztalatot szerezni, és megfelel szakemberek. A hallgatók a lehetőséget, hogy találkozzon gyakorló jogászok és részt vesznek a helyi, állami és országos rendezvények a két büntető igazságszolgáltatás hallgató által vezetett szervezetek az egyetemen.

A diákok egy diplomát büntető igazságszolgáltatás lehetősége van arra, hogy belépjenek a munkaerőpiacra a különböző karrier, beleértve a bűnüldözési, korrekciók, áldozat érdekképviselet, a belbiztonság, veszélyhelyzetek kezelése és kármegelőzés. Pályakezdő a program úgy dönt, hogy tovább képezzék magukat, hogy törekednek posztgraduális fokozatot a büntető igazságszolgáltatás / kriminológia, szociális munka, szociológia, és a jog.

Fokozat követelményei

Major követelmények

Minden jelentős tanfolyamok igényelnek fokozatú C- vagy magasabb beleszámítsanak fő.

Kötelező kurzusok

Mind a nyolc tanfolyamok alább szükséges a nagyobb (24 kr.)

  • CJHS-J 101 amerikai büntető igazságszolgáltatás (Pre-req minden más büntető igazságszolgáltatási képzés)
  • CJHS-J 201 elméleti alapjai Criminal Justice házirendje
  • CJHS-J 202 büntető igazságszolgáltatással kapcsolatos adatok, módszerek, és a kutatási
  • CJHS-J 301 a büntető anyagi jogi
  • CJHS-J 306 büntető bíróságok
  • CJHS-J 321 amerikai rendészet
  • CJHS-J 331 helyesbítései
  • CJHS-J 305 fiatalkorúak igazságszolgáltatási rendszer

Criminal Justice Választani

Bármilyen hat további 200, 300 vagy 400 szintű büntető igazságszolgáltatás kurzus van szükség. Bármilyen természetesen kínálnak CJHS nem szerepel a szükséges természetesen lehet venni a teljes választható kredit. Nemzetbiztonság / vészhelyzeti irányítási kurzusok számít büntető igazságszolgáltatás választható. (18 kr.) Criminal Justice nagy kiadók nem jogosult tanúsítványok Büntetés-kezelés és felügyelet és / vagy a Certificate in Public Safety mivel ezek mind CJHS tanfolyamok. A diákok kiválaszthatják tanfolyamok ezekből választani, hogy teljesítik a tanúsítvány Homeland Security.

Program oktatási nyelve:
Angol
Indiana University Kokomo

7 további kurzus Indiana University Kokomo »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019