Read the Official Description

Ez a program célja, hogy felkészítsen a megfelelő hozzáállás és készségek, hogy az Excel az üzleti szakemberek és / vagy vállalkozó.

A hallgatók választhatnak két (2) pályákon a nagyobb: Marketing menedzsment és általános menedzsment.

Pályakezdő program várhatóan ügyesen keres üzleti lehetőségek, a feladatok és az emberek, és alkalmaz-e mennyiségi technikák, amelyek hasznosak elérésének szervezeti célok.

Küldetés

A ETYSBM elkötelezett a fejlődés a hallgató eszköze lett a növekedés és fejlődés az országban. Az MIT-YSBM kell élesíteni a készségek és fejleszteni a személyiségét a diákok, így válnak megbízottai pozitív változás az üzleti közösség és a társadalom általában.

A ETYSBM képzeli a diákok, hogy lelkiismeretes és felelősségteljes vezetők. A tagállamok arra törekszenek, hogy jobban az életét, hogy az érdekelt felek a hang irányítási gyakorlatokat. A tagállamok törekednek arra, hogy lehetőséget biztosítson a maguk és mások a vállalkozás. Céljuk a lelkiismerete a szervezetük, mint a vállalati polgárként a megalkuvást nem ismerő betartása etikai értékeket. A tagállamok példaképei, a többi a közösség, mint az üzleti vezetők és a szakemberek.

Program taught in:
Angol

See 31 more programs offered by Mapúa Institute of Technology »

This course is Campus based
Start Date
nov. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
nov. 2019
Application deadline

nov. 2019