Bachelor of Science in Biológia

Indiana University Kokomo

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor of Science in Biológia

Indiana University Kokomo

Indiana Egyetemen Kokomo, a Bachelor of Science (BS) szak Biológia középpontjában egy hagyományos mag, amely magában foglalja a sejtbiológia, genetika, morfológia, fiziológia, üzem tudomány, mikrobiológia és immunológia. További tanfolyamok általános kémia, szerves kémia, a fizika és a matematika egészítik ki az alap program. De a jó tudósok is kell kitenni más területeken a tudás-a művészetek, a társadalomtudományok és a humán. Ezért a mi biológiai tananyag magában foglalja természetesen követelményeket témakörben, mint a történelem, angol, szociológia, pszichológia, matematika és informatika. Ahhoz, hogy diplomás, akkor szüksége lesz egy minimum 120 óra hitel, amely vegyesen tartalmaz kötelező biológia tanfolyamok, általános tanfolyamok, és választani.

Ha azt tervezi, hogy adja meg a doktori iskola vagy egy szakmai iskola, miután megszerezte a diplomát, akkor érdemes érdeklődni NE Kokomo előtti szakmai pályája a biológia, az orvostudomány előre, és előre fogászat. Diplomások, akik követik ezeket a számokat fogadtak el fejlett programok orvosi, fogorvosi, optometria, és a kiropraktika iskolákban az ország egész területén. Biológia egy nagy utat, hogy a szakmai karrier az orvostudományban, és NE Kokomo segít abban, hogy ott!

Ha érdekli a válás tudomány pedagógus, NE Kokomo kínál programot, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keres a biológiai fokozat és légy tanúsított tanítani biológia középiskolai szinten.

Fokozat követelményei

A képesítési követelmények a BS Biológia tartalmaz 120 kredit a GPA legalább 2,0. 30. Az elmúlt 60 kreditet kell fejezni NE Kokomo. Amellett, hogy a tanfolyamok szükséges egyetemi szintű általános képzés tanterv, a diákok kell vesz tanfolyamok a kémia, biológia, fizika, matematika, és az informatika. A következő kurzusok kell venni, és megfelelő előfeltételeket kell teljesíteni felsorolt ​​Akadémiai Közlönyben. Befejezése után a fokozat megfelel az alapvető felvételi követelményeket az IU Orvostudományi MD programot.

Milyen állást lehet kapok ilyen mértékű?

Az általános szabály az, főiskolai fő nem felkészülni egy konkrét feladat. Ehelyett, ez lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki a készségek és képességek érdeklődési területét, amelyet alkalmazni lehet a széles körű foglalkozás ezen a területen. Pályakezdő működhet a különböző munkáltatók, mint a gyógyszeripar / biotechnológiai cégek, vegyipari vállalatok, információs technológiában cégek és analitikai laboratoes. Alternatívaként tudnak menni doktori iskolák váljon a kutatók vagy a szakmai iskolák, mint például a fogászat, az orvostudomány, optometria, hogy csak néhányat említsünk.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Indiana University Kokomo
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - West Lafayette, Indiana
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - West Lafayette, Indiana
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt