Bachelor of mechatronikai mérnöki

Általános információk

Program leírás

Palesztin Műszaki Egyetemen (PPU) az egyik vezető egyetem a Közel-Keleten terén Mechatronikai mérnöki. A mechatronikai mérnöki program indult a PPU 1997. Amennyiben mechatronika interdiszciplináris mérnöki, amely integrálja a mechanikai, elektromos, számítógépes és irányítástechnikai tervezéssel és innovatív és intelligens rendszerek és a fogyasztói termékek, amelyek segítenek az emberek életminőségének javítására. Beiratkozott hallgatók a program kell tanulni 163 óra hitel elosztva 10 félév (öt év).

Ez a program egyesíti tanfolyamok gépészeti és elektromos és elektronikai együtt tanfolyamok számítástechnika, mechatronika és ellenőrzés. Ez magában foglalja a tanulmány a tervezés, mikrokontroller programozás, elektronika, szenzorok, aktuátorok, jelfeldolgozó és vezérlő. Van egy nagy hangsúlyt fektet a tervezés kivitelezés és a projekt munkát az egész programot.

A program felépítése

Az első két évben a program csaknem azonos minden alapképzési programok Gépészmérnöki Kar, nagy hangsúlyt fektetve a tervezés és a mérnöki tudományok alapjait és alapjait az elektronika. Ez lehetővé teszi a hallgatók, hogy egy szilárd alapot, és az alapvető készségek és ismeretek a gépgyártásban.

A harmadik évben, a diákok tanulmányi vegyesen mechanikai és elektronikai, elektrotechnikai képzés. A negyedik és az ötödik évben a program középpontjában az ellenőrzési rendszerek kurzusai és a mechatronika területén. Továbbá, az ötödik évben, a hallgató, hogy nyújtson be egy érettségi projekt teljesíti a program követelményeit.

Program eredményei

Pályakezdő program lesz:

 • Bizonyítani képes kiválasztani és alkalmazni az ismereteket, technikákat, készségek, és a modern eszközöket mechatronikai mérnöki általánosan meghatározott mérnöki tevékenység, ideértve jártasság gépészeti tervezés, anyagok, a gyártási folyamatok, valamint az automatizálás.
 • Bizonyítani képességét szabványos vizsgálatok és mérések; lefolytatására, elemzése és értelmezése kísérletek; és alkalmazza a kísérleti eredményeket a folyamatok fejlesztésére.
 • Bizonyítani képes rendszerek tervezését, alkatrészek vagy folyamatok általánosan meghatározott műszaki problémák.
 • Bizonyítani képes azonosítani, elemezni, és megoldani általánosan meghatározott műszaki problémák.
 • Bizonyítani képes hatékonyan működni, mint egy tag vagy vezető technikai csapat.
 • Bizonyítani képes alkalmazni írásbeli, szóbeli és grafikus kommunikáció mind műszaki, mind nem-technikai környezetet, és bizonyítják, hogy képesek azonosítani és a megfelelő szakirodalom.

Szakmai pályafutás után Érettségi

A jövő állásainak Mechatronikai diplomások változatos. Példák lehetséges szakmák:

 • Karbantartása, üzemeltetése és tervezési mérnökök számára.
 • Szolgáltatás mérnökök Mechatronikai termékek és berendezések.
 • Marketing tisztviselők Mechatronikai termékek.
 • Kutatás mérnökök.
 • Számítógéppel segített tervezés és gyártás az ipari szektorban.
 • Automatizált termelési rendszerekkel.
 • Önkormányzatok.
 • Management Engineer.
 • Automatizálási mérnök.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited pro ... Tovább

Palestine Polytechnic University (PPU) has witnessed quantum leaps in a short three-decade time during which it had been developed from a community college with few scattered buildings and limited programs to a full entrepreneur University with several colleges offering graduate and undergraduate programs. The University’s diversified academic programs were not only tailored responding to the community needs, but they have also been developed qualitatively to compete in national and regional dimensions. Development on the level of research and community services provided have also been witnessing major leaps in the establishment of several multi-disciplinary centers of excellences that possess quality-certified laboratories and facilities that are capable of providing professional standardized testing and consultancies to various national development sectors. Kevesebb