Bachelor of Finance

Általános információk

Program leírás

Készüljön fel a karrier a rohanó világ pénzügyi képesítéssel, amely épít a tudás számos pénzügyi szakterületek.

A témák célja, hogy kapsz egy átfogó megértése a fő területei a pénzügy, beleértve a vállalati és nemzetközi pénzügyek, befektetések értékelési, portfóliókezelés és a kockázatkezelés. Azt is fejleszteni a figyelmet a fenntarthatóság elvei és a vállalkozói szellemet.

Ahogy haladsz a második és harmadik évben, akkor a teljes szakosodott pénzügyi választani, mint például a pénzügyi és ingatlan tervezés, származékos értékpapírok, a fúziók és felvásárlások valamint a hitelbiztosítéki érték.

Akkor is van esély arra, hogy egy tanulmányút vagy gyakornoki választható, illetve, hogy a teljes választani a tengerentúlon az egyik partner egyetemek. Van kapcsolatokat legjobb üzleti iskolák, beleértve az Innsbrucki Egyetem és a Berlini School of Economics.

Attól függően, hogy mely témákat választja ki, bővítheti karrierlehetőségeit a pénzügyi menedzsment egyik fő szereplőjével, vagy kiterjeszti a közgazdaságtanra vagy számviteli ismereteket.

Angol nyelvi követelmények

IELTS (Akadémiai) pontszám 6.0 nem egyedi zenekar pontszám kevesebb, mint 6,0; TOEFL papír-alapú teszt - a legkisebb teljes pontszám 550 egy tucat 5 vagy több a teszt az írásbeli angol; TOEFL Internet-alapú teszt - legalább a teljes pontszám 60, legalább az SLR 18; W 22; Kielégítő teljesítése az angol további vizsgálatok előrehaladott szakaszban 5B (EFS5 UG minimum 60 százalék), amely elérhető a La Trobe Melbourne-ben. További információért kérjük, látogasson el a La Trobe Melbourne honlapján; La Trobe Melbourne Tanulmányok Alapítvány: 60 százalék végeredmény egy tanfolyamot; Angol mint az oktatás nyelve a felsőfokú tanulmányokat is el lehet fogadni. Kérjük, vegye figyelembe: angol tannyelvű korábbi tanulmány nem fogadható el alapját felvételi (angol), a tanfolyamok, ahol a jóváhagyott vizsgálati pontszám követelmény felett van egy IELTS 6.5 nem zenekar pontszám kevesebb, mint 6,0. Pearson Test of English (Akadémiai) (PTE): a minimális pontszám 57 nem kommunikatív készség pontszám kevesebb, mint 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): a B fokozatú vagy annál magasabb.

Cambridge nyelvvizsgát tett angol (CPE): elégséges osztályzatot a C vagy magasabb; Vagy jóváhagyott nemzetközi megfelelője.

Akadémiai belépési követelmények

 • LTM Tanulmányok Alapítvány - 65
 • Aust. Év 12 (ATAR) 2015 (csak tájékoztató jellegű) - N / A
 • Nemzetközi Érettségi - 24
 • GCE A szintek - 7
 • HKDSE- 2 x 4-es szint
 • Srí Lanka-i A Levels - CCC
 • STPM - 8
 • Norvégia Középfokú bizonyítvány - 3,5
 • Svédország Slutbetyg - G
 • Az Indiai-Sen SC (Legjobb 5 tárgy) - 60
 • Vietnam (12 év) - 8
 • Indonézia (SMA) - 7.5
 • GAC Cert. IV - GPA - 2.6
 • GAOKAO - lásd: a honlapon

Ha nem felel meg ezeknek a felvételi követelményeket, hátha érdekel La Trobe Alapítvány tanulmányok és diploma programok, amelyek egy alternatív útvonalon a La Trobe graduális programot. További információért kérjük, látogasson el a La Trobe Melbourne honlapján.

Téma előfeltétele

 1. és 4. blokkjának: egy tanulmány pontszám legalább 25 angol (EAL) vagy 20 más angol és matematika (bármilyen). A pályázóknak a hasonló képesítéssel kell tekinteni.

Szakmai elismerést

Miután végzett, és máris készen áll, hogy karriert építeni a banki, Bizományosi, biztosítási, pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás, vagy akár dolgozik a Reserve Bank of Australia.

Karrierlehetőségek

Attól függően, hogy mely témákat választja ki, bővítheti karrierlehetőségeit a pénzügyi menedzsment egyik fő szereplőjével, vagy kiterjeszti a közgazdaságtanra vagy számviteli ismereteket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Tovább

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Kevesebb
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Több Kevesebb