Bachelor of Engineering elektromos és elektronikai

Általános információk

Program leírás

Az Engineering programok által kínált a School of Engineering & Physics (SEP) képzést biztosít, hogy megfeleljen a munkaerő igényeit a régió különösen az USP tagországok.

Bachelor of Engineering elektromos és elektronikai

kaptak akkreditációt az Institute of Professional Engineers Új-Zéland (IPENZ)

Engineering fok által akkreditált IPENZ elismerten megfelel a kezdeti tanulmányi követelmények szakmai mérnökök.

A Bachelor of Engineering diploma egy négy éves program, amely harminckét tanfolyamok, nyolc a 100-szinten, nyolc 200-szinten tizenhat 300-szint, valamint az ipari rögzítését és műhely gyakorlat komponens.

Technology_electronics_E5UQ0UZ46B

Mindkét program azonos felvételi szabályok, és az előírt készlet tanfolyamot, valamint egy ipari rögzítését és műhely gyakorlat komponens.

Különleges Felvételi követelmények: El kell ismerni, hogy a Bachelor of Engineering személy köteles: a) a szenátus elismert formája 7 vagy azzal egyenértékű vizsgálat telt angol, matematika és fizika 50% -os és akár kémiai és technológiai, vagy b) megfelelnek-e az érett hallgatói felvételi kritériumok.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Tovább

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Kevesebb