Read the Official Description

Ha kreatív érzékkel és művészi beállítottságú, a Visual Arts program lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg, és kísérletezni a kifejező jellegét. Összefonódott elmélet, a program támogatni fogja Önt megvalósítása felé a kreatív elképzelések a kutatás, művészettörténet, a hagyományos gyakorlati módszerek, valamint a kortárs megközelítései művészeti anyagok és a folyamat.

Lesz fejleszteni Alapvető ismeretek az életben rajz és a megfigyelésen rajz és tanulni technikákat, hogy a megnyilvánulása a művészeti produkció. Magas szintű ismerete nemzeti és nemzetközi művészek és a gyakorlat keretet biztosít, és összefüggésben, hogy keresse meg a saját feltörekvő gyakorlatban.

Mint Akadémia végzős a súlyos Visual Arts, akkor széles körű szakmai lehetőségeket - például orvosi praxisát kiállító művész, kereskedelmi illusztrációt, tanítás, vagy dolgozó galéria és múzeum gyűjteményében.

Természetesen céljai

  • Értsd megközelítések művészeti anyagok és a folyamat
  • Alapítvány készségek az életben és a megfigyelésen rajz
  • Magas szintű ismerete nemzeti és nemzetközi művészek és gyakorlat
  • Építsd ipari kapcsolatok révén szakmai elhelyezést és nemzetközi cseréjét lehetőségek
  • Fokozza a kreatív képességek keresztül egy al-major akár a filmkészítés & Photography patak vagy valamelyik más kreatív tudományágak.

Leendő hallgatók PROFIL

  • Kreatív diákok
  • Kiváló kommunikációs készség
  • Innovatív gondolkodó

Jogosultsági kritériumok

Ahhoz, hogy a felvételi, a kérelmezők általában szükséges, hogy sikeresen lezárult a VCE vagy azzal egyenértékű. Érett korú pályázók, akik elérték elegendő szakmai tapasztalattal is figyelembe kell venni.

Karrier lehetőségek

Végzős a súlyos Visual Arts kínál széles körű szakmai lehetőségeket: például gyakorlásához kiállító művész, kereskedelmi illusztrációt, tanítás, vagy dolgozó galéria és múzeum gyűjteményében.

A program időtartama

A Bachelor of Arts Tervező befejeződött több mint 3 év, vagy részmunkaidős egyenértékű. A kurzus áll, öt hitel-csapágy egységei a szemeszterenként. 15-17 óra hetente. 16 hetes félév.

FOKOZAT

Bachelor of Arts Tervező

Szükséges anyagok

Orientáció alatt az Akadémia az Ön számára egy részletes listát a szükséges anyagok a programot.

Osztálylétszám & Létesítmények

Kis osztályok. Általában nem több mint 18. A korszerű létesítmények, beleértve dedikált stúdió terek.

Egy diák egy nap

Gyere tölteni a napot, a diákok és a tanárok! Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy segíteni, hogy jobb választás. Ez ingyenes, és nem jövőbeni kötelezettségek teljesítésére.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by LCI Melbourne »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date