Read the Official Description

Ha van egy kreatív szem a részleteket, mi filmkészítés & Photography program biztosítja a hangsúly, hogy tárja fel érdekeit egyaránt álló- és mozgóképek fotó képek. Amely mind történelmi és kortárs fotográfiai és filmes módszerek, a program egy ugródeszka, hogy készítsen kreatív és innovatív vizuális élményt nyújt.

A légi felvételek segítségével fejlesztett legújabb digitális technológiák és munkafolyamatok, amely lehetővé teszi, hogy összevonja a gondolatok és készségek teljes a fogalmak játékosság és a kritikus szakértelmet. Ez a tudásbázis megadja a rugalmasságot, hogy elért a karrierje, a hagyományos formák fotó média újabb modellek, a különböző foglalkoztatási lehetőségek, vagy szabadúszó belül egy stúdióban.

Természetesen céljai

  • Értsd meg, hogyan képekkel fejlesztették a legújabb digitális technológiák és munkafolyamatok
  • Finomítsa a nyers ötletek, történet kialakítására és megérteni műfaj, és felismerni és fejleszteni kreativitásban.
  • Készségek képkompozíciót mind fotózás és a filmkészítés.
  • Építsd ipari kapcsolatok révén szakmai elhelyezést és nemzetközi cseréjét lehetőségek
  • Fokozza a kreatív képességek keresztül egy al-major akár a Graphic & Digital Design patak vagy valamelyik más kreatív tudományágak.

Jogosultsági kritériumok

Ahhoz, hogy a felvételi, a kérelmezők általában szükséges, hogy sikeresen lezárult a VCE vagy azzal egyenértékű. Érett korú pályázók, akik elérték elegendő szakmai tapasztalattal is figyelembe kell venni.

A program időtartama

A Bachelor of Arts Tervező befejeződött több mint 3 év, vagy részmunkaidős egyenértékű. A kurzus áll, öt hitel-csapágy egységei a szemeszterenként. 15-17 kontaktóra hetente. 16 hetes félév.

Osztálylétszám & Létesítmények

Kis osztályok. Általában nem több mint 18. A korszerű létesítmények, beleértve az ipari szabvány termelés és utómunka és berendezések.

Leendő hallgatók PROFIL

  • Kreatív diákok
  • Kiváló kommunikációs készség
  • Innovatív gondolkodó

Karrier lehetőségek

Ez a tudásbázis megadja a rugalmasságot, hogy elért a karrierje, a hagyományos formák fotó média újabb modellek, a különböző foglalkoztatási lehetőségek, vagy szabadúszó belül egy stúdióban.

FOKOZAT

Bachelor of Arts Tervező

Egy diák egy nap

Gyere tölteni a napot, a diákok és a tanárok! Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy segíteni, hogy jobb választás. Ez ingyenes, és nem jövőbeni kötelezettségek teljesítésére.

Szükséges anyagok

Orientáció alatt az Akadémia az Ön számára egy részletes listát a szükséges anyagok a programot.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by LCI Melbourne »

This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date