Bachelor of Commerce

Általános információk

Program leírás

A Bachelor of Commerce egy hároméves programot tartalmazó huszonnégy tanfolyamok amelyből nyolc tanfolyamok 100-szintű, nyolc cikluson vannak 200-szintű, és nyolc cikluson vannak 300-szintű köztük két 100-szintű és két 200-szintű egyetemi kurzusok.

A tudományágak engedélyezett jelentős a Kereskedelmi diplomát 2017-ben a következők:

  • Könyvelés
  • International Business Management
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
  • Tourism Management
  • banki
  • közgazdaságtan
  • Management, turizmus
Commerce_pexels-fotó-265087

Könyvelés

Által kínált School of Pénzügyi és számviteli (SOAF), amely a legnagyobb a hét iskolák Kar Közgazdaságtudományi. Az iskola legfontosabb céljai közé tartozik a biztosító tanfolyamok Pénzügyi és számviteli amely elérhető és releváns hogy minden diák a régión belül, a legmagasabb minőségi oktatás, a tanulás és a támogató szolgáltatások; és vegyenek részt a kutatásban, amely jelentősen hozzájárult a fegyelem számviteli és megfelelő politikai következményeit.

Számviteli alatt Bachelor of Commerce program által akkreditált Fidzsi Institute of Accountants (FIA) és újabban CPA Ausztrália.

logók

Felvételi követelmények:


El kell ismerni, hogy egy számviteli nagyobb egy szenátusi elismert formája 7 vagy azzal egyenértékű vizsgálat, a személy telt matematika, hogy vizsgálatot.
Diákok vállalkozás jelentős számviteli mentesülnek UU100 de ezt az információs műveltség komponens (UU100A). A School of Management és Államigazgatási a vezető szolgáltató a kiváló minőségű menedzsment oktatás, képzési programok, a kutatás és konzultáció a Fidzsi-szigetek, a Dél-csendes-óceáni térség és a régió határain túl. Az iskola jelenleg több mint 3500 diák iratkozott be a graduális és posztgraduális képzés.
Az iskola kínál elsősorban három patakok oktatási és képzési programok a téma területeken:

  • Management és Államigazgatási
  • Az emberi erőforrás menedzsment és munkaügyi kapcsolatok
  • Nemzetközi üzleti és marketing

Amellett, hogy egyetemi programok, az iskola kínál posztgraduális program, beleértve a mester és doktori (PhD) program a kutatás.

Van egy erős és dinamikus csapat tudósok, akik elkötelezett, hogy segítse a diákok, hogy a világ egy jobb hely, és lesz a jövő vezetőit az általuk választott területen. A diplomások is kiemelkedett a magán- és az állami szektor a régióban. Néhányan közülük felvesszük fontos pozíciókat a nemzetközi szervezetek, mint például az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programja (UNDP), a Japán Nemzetközi Együttműködési Ügynökség (JICA) és az ENSZ Fejlesztési Alapja Nők (UNIFEM).

Arra törekszünk, a kiválóság felé az a kutatás, amely bizonyítja munkatársaink publikációi néhány nemzetközileg magasan rangsorolt ​​folyóiratokban. Iskolánk is kulcsszerepet játszik a tanácsadás önkormányzatok és vállalkozások a különböző tanácsadói és kutatási projekteket, mint például az ausztrál finanszírozott támogatások csendes-óceáni országok Közigazgatás (PICPA) rendszer és a Csendes Agrárgazdasági Kutató és Fejlesztési Kezdeményezés (PARDI). Ezen kívül, az iskola elérte a régió határain túl, aktívan együttműködik a nemzetközi partnerekkel az Egyesült Államok és Ausztrália, például a kutatási projekt a helyi ügyekkel és igényeit.

banki

Banki részeként 3 év Bachelor of Commerce program biztosít a hallgatók számára lehetőséget, hogy megtanulják a fontos témákról, mint például a Bevezetés a pénzügyi intézmények és a Marketing, a banki menedzsment, bankjog, és az Advanced Banking Management egy egyetemi szinten.

közgazdaságtan

Sok izgalmas, új kezdeményezések és lehetőségeket, a School of Economics kínál a diákoknak - a tagság Economics Student Society; kevert mód természetesen kínálatát a hivatalos statisztika Program; a lehetőséget, hogy a diákok, hogy diplomás közgazdász főbb keresztül a távolság és a rugalmas tanulmányi módjától; részvétel gazdaság frissítések és közpolitikai vitákban; és egy izgalmas tanítási, tanulási és kutatási környezet.
Van egy kiváló rekord forgalomba végzős hallgatók rendkívül versenyképes Pacific és a nemzetközi karrier nyílások az állami és a magánszektorban.

Közgazdász egy rugalmas minősítés, amely meg tudja nyitni az ajtót, hogy a sokféle izgalmas és jól fizető karrier. A diplomások megtalálható szerte a Csendes-óceán különböző minisztériumok, a Reserve Bank, Kereskedelmi és Fejlesztési Bank, valamint a széles körű regionális és nemzetközi szervezetek, mint az ENSZ, a dél-csendes-óceáni Bizottság, a Csendes-óceán déli Fóruma, a dél-csendes-óceáni Regionális Környezetvédelmi programja és az USP is. A diplomások is be az állami és a magánszektorban szerte a világon.

Tourism Management

A diákok a lehetőséget, hogy megismerjék a menedzsment a turizmus, mint a kulcsfontosságú kérdések és trendek az iparágon belül, és fejleszteni a stratégiai készségek és elképzelés kihívások a munkahelyen az egész ezen iparágak világszerte. Idegenforgalmi Management ezért felajánlott egy fő egy kétszakos BCom programban, valamint egy kisebb. Alternatív megoldásként a Bachelor of Commerce in Turizmus és Vendéglátás Management egy előírt szak ötvözi a turizmus és vendéglátás menedzsment.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Tovább

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Kevesebb